• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Merhaba Sdn

cqrhn

Öğrenci
cagrihan.jpg

Merhaba ben Bursa'dan Çağrıhan.SDN ailesine yeni katıldım şidilik üyecikim :) İnternetle uğraşmayı seviyorum.

Allah'tan Troy Bursa'da ve sık sık görüşme imkanımız var. Onun tavsiyesiyle buradayım. Çok iyi biri bana her konuda yardımcı oluyor ve destekliyor sağ olsun :) En büyük isteğim SDN'de süper moderatör olabilmek :)

Herkeze sevgiler . . .

Hoşgeldin :DBiz ilk üye olduğumuzda prof.olmak istiyorduk gençlik işte istekler büyüyor gittikçe:Dkuralları ezberletmiştir troy şimdi hatırlatmama gerek yok

"herkez" değil, "herkes". :)

Bir de niye süper moderatör olma amacıyla geldin ki adminlik dururken? :)

Hoşgeldin 'de Super Mod. İçin Evrakların Tamammı ki :) Troy'a Bir Sor Sen Neler İstendiğini

Super Mod Olmak ta "5 Yıl Sonra Kendinizi nerede Görmek İstiyorsunuz'un Cevabı Olsa Gerek :)

Hoşgeldin genç :D Sen iste mega moderatör bile yaparlar seni :D

Hoşgeldin Çağrıhan

Ayrıca Süper moderatör olabilmen için bilmem Troy anlatmışmıdır önce 3 aylık uçuş eğitimine katılman gerekiyor yani banlayacağın üyeye uçmayı öğreteceksin vs bunlar zor işler :)

hoşgeldin bende prof olmak isterdim ilk üye olduğumda (az post kasmadım bunu itiraflar bölümüne yazmak lazım :D) halbuki öyle makam mevki düşkünü değilimdir ama senin gözünn daha yükseklerde heheh :)

Sırf eleştirmemek için girip yorum yazmamıştım konuya. Ama dayanamadım yazayım dedim.

Alfabemizde "g" harfi varken emolar gibi "q" harifini kullanması beni sinir ediyor!

Merhaba ben Bursa'dan Çağrıhan.SDN ailesine yeni katıldım şidilik üyecikim :) İnternetle uğraşmayı seviyorum.

Allah'tan Troy Bursa'da ve sık sık görüşme imkanımız var. Onun tavsiyesiyle buradayım. Çok iyi biri bana her konuda yardımcı oluyor ve destekliyor sağ olsun :) En büyük isteğim SDN'de süper moderatör olabilmek :)

Herkeze sevgiler . . .

Hoşgeldin aramıza .. gençlik hızlı arkadaş :D

hoşgeldin çağrıhan süper moderatör mü olmak istiyorsun bu işler uzun işler inşallah zamanı geldiğinde olursun yaşın daha genç:D