MeLoDi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Ben geldim, ama beni süper mod yapmazsanız giderim..:dil:
Ben geldim, ama beni süper mod yapmazsanız giderim..:dil:
10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır.
Hımm..evet yapmışım...
Tamam hemen süper mod olmasam da olur..1 hafta bekleyebilirim..
Avatarımın altında üyecik yazıyor, hiç beğenmedim![]()
olmaz öyle şey sen direk admin ol troya söyleyelim anahtarları sana teslim etsin hemen
hoşgeldin
Bak bir de doçent varmış..İyice kötü oldum.üyecik Hoşgeldin![]()
:mrgreen::mrgreen:Bak bir de doçent varmış..İyice kötü oldum.
Başlığı değiştirdim. Güzel oldu kanısındayım. Konuyu açanın başlığıyla ve bölümle bağlı oldu![]()
Tabi efenim ne demek.
Öncelikle mod, süper mod ve admin olarak 3 yetki bölümlemesi mevcut.Sizden tek isteğimiz birini seçmeniz.Seçin ve ellerinizi baş ucunuza koyun, bu sırada amuda kalkıp Tarkandan şımarık parçasını söylemelisiniz..![]()
Tabi efenim ne demek.
Öncelikle mod, süper mod ve admin olarak 3 yetki bölümlemesi mevcut.Sizden tek isteğimiz birini seçmeniz.Seçin ve ellerinizi baş ucunuza koyun, bu sırada amuda kalkıp Tarkandan şımarık parçasını söylemelisiniz..![]()
€G€;1506722 dedi ki:Ben senden 2 gün daha eski üyeyim. Mod olması gereken biri varsa,öncelikle benim hakkım![]()
Aman pesi, arkadaş cinli bir forumdan gelmiş sanırım. Çarpmasınlar seni başlığı değiştirdin diye.![]()
Başlığı değiştirdim. Güzel oldu kanısındayım. Konuyu açanın başlığıyla ve bölümle bağlı oldu![]()
Siz bide başka forumdan mı tanışıyorsunuz