firatkoz1
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben bu sistemi almayı düşünüyorum bunu direkt olarak sipariş ediyimmi yoksa ufak tefek değişiklik önerirmisiniz ssd 480gb yukselticem anakart felan herhangi bişey acemiyim yardım ederseniz minnettar olurum?
Sistemi alacağın sayfanın linki verirsen iyi olur.Merhaba arkadaşlar ben bu sistemi almayı düşünüyorum bunu direkt olarak sipariş ediyimmi yoksa ufak tefek değişiklik önerirmisiniz ssd 480gb yukselticem anakart felan herhangi bişey acemiyim yardım ederseniz minnettar olurum?
hangi sistemi?Merhaba arkadaşlar ben bu sistemi almayı düşünüyorum bunu direkt olarak sipariş ediyimmi yoksa ufak tefek değişiklik önerirmisiniz ssd 480gb yukselticem anakart felan herhangi bişey acemiyim yardım ederseniz minnettar olurum?
hazır sistemlerde nasıl parça değişimi yapacak ki? o değiştirilen sistemler zaten toplama.Sayfanın linki yok.Ama anakart yükseltilmesi gerekecek,bütün hazır sistemlere dandik anakart koyuluyor çok eminim![]()
Bu bir hazır sistem ve üzerinde değişiklik yapılabiliyor.hazır sistemlerde nasıl parça değişimi yapacak ki? o değiştirilen sistemler zaten toplama.
seçilme hazır sistem ama bir nevi toplama sitesinde toplanmış sadece kayıtlı hazır sistem dediğin n11 de filan satılır.Bu bir hazır sistem ve üzerinde değişiklik yapılabiliyor.
MASTER-2690/R5 2500X/MSI 2060 6GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
MASTER-2690/R5 2500X/MSI 2060 6GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MASTER-2690 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütün bilgisayar parçası sitelerinde "Hazır Sistemler" olarak geçiyor bu tür ürünler.seçilme hazır sistem ama bir nevi toplama sitesinde toplanmış sadece kayıtlı hazır sistem dediğin n11 de filan satılır.
biliyorum ben markadan bahsediyordum mesela örnek verecek olursak telefon toplamak gibi olur ama daha teknoloji o kadar gelişmedi.Bütün bilgisayar parçası sitelerinde "Hazır Sistemler" olarak geçiyor bu tür ürünler.
yükseltme için ne kadar bütçe var ?![]()
Intel Coffee Lake i5 9400F 2.8GHz, GTX1660 6GB, 8GB DDR4, 240GB SSD Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/KQxlOGVHjwY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>www.teknobiyotik.com
Sistem bu arkadaşlar yazmayı unutmuşum
Anakart yükselmeye gerek varmı peki?SSD'ye zaten işletim sistemini kuruyorsunuz o mecburi değil.
8GB ram günümüz oyunlarına yetmemeye başladı artık sistemlerde 16GB ram olması gerekir,ramı 16GB yapın.Fazla yok benim kafamda anakart takıldı. Hdd takmıcam ssd 480gb yükselticem
Elinde fazladan HDD yoksa 240GB çok yetersiz bir alan,günümüz oyunları 50-80GB 3-4 oyunda tıkanacak.SSD'ye zaten işletim sistemini kuruyorsunuz o mecburi değil.
böylece fiyat 5000 lere uçuyor.8GB ram günümüz oyunlarına yetmemeye başladı artık sistemlerde 16GB ram olması gerekir,ramı 16GB yapın.
Eğer hala para varsa anakartı da Asrock B365M Pro 4 e yükseltin.
İlk önceliğiniz ram olsun,anakart idare edebilir.
Ha ileride 8GB takarım diyorsanız ilk önceliğiniz anakart olsun,ileride hiç bir geliştirme yapmam derseniz ramı 16GB alıp geçin,ha ikisi içinde para varsa ne ala
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elinde fazladan HDD yoksa 240GB çok yetersiz bir alan,günümüz oyunları 50-80GB 3-4 oyunda tıkanacak.
Hayır o işlemci overclock edilemiyor zaten,intelin stok soğutucuları yeter ona.Ssd 480gb yükselticem hdd kullanmayı düşünmüyorum Bi sıkıntı cıkar mı? Anakarta kafam takılmıştı yükselmeye gerek var mı diye bide bu kasaya işlemci sogutuxu takmama gerek var mı?
knight online dediğiniz internet oyunu diye biliyorum ve sistem gereksinimleri pentium 3 ama o oyunu rahat oynamak için bir çözüm var görev yöneticisinden benzeşmeyi ayarla bölümünden sadece 1. cpu kullanımı açık kalsın yani tek işlemci ile çalışsın CPU 0 filan yazıyor galiba chromeyi tek çekirdek ile çalıştırınca o kasma sorunu filan olursa çözülüyor.Ssd : 480 ram:16gbgb anakart kalsın zararı olmaz diyorsun yani öylemi ustam? Yoksa anakart mı yukseltiyim Ram kalsın daha sonra yukseltiyim?
Ben zaten eski Bi oyun Knight online oynuyorum o pc ona fazla bile ama almışken hani iyi Bi pc sahibi oluyım diyorum notebook kullandım bu zamana kadar ilk masaüstü alıcam Allah izin verirse yani almışken iyi bişey alıyım demek istedim
SSD yi 480GB yap anakartı söylediğim modele yükselt ramı sonradan eklersin,en mantıklısı böyle çünkü eğer şimdi 16GB ram alıp nakarta ellemezsen ileride anakartı değiştirmen gerekir,ama anakartı şimdi yükseltirsen ileride hiç ram değiştirmezsin sadece fazladan ram eklersin çok daha rahat olur.Ssd : 480 ram:16gbgb anakart kalsın zararı olmaz diyorsun yani öylemi ustam? Yoksa anakart mı yukseltiyim Ram kalsın daha sonra yukseltiyim?
Ben zaten eski Bi oyun Knight online oynuyorum o pc ona fazla bile ama almışken hani iyi Bi pc sahibi oluyım diyorum notebook kullandım bu zamana kadar ilk masaüstü alıcam Allah izin verirse yani almışken iyi bişey alıyım demek istedim
Anakart illa o dediğiniz modele yükselticem yani? 8 gb ram felan ne biliyim hani Bi sistemde sıkıntı cıkmaz demi ram düşük kalma felan zararı olmaz?SSD yi 480GB yap anakartı söylediğim modele yükselt ramı sonradan eklersin,en mantıklısı böyle çünkü eğer şimdi 16GB ram alıp nakarta ellemezsen ileride anakartı değiştirmen gerekir,ama anakartı şimdi yükseltirsen ileride hiç ram değiştirmezsin sadece fazladan ram eklersin çok daha rahat olur.
Peki çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için sizdeknight online dediğiniz internet oyunu diye biliyorum ve sistem gereksinimleri pentium 3 ama o oyunu rahat oynamak için bir çözüm var görev yöneticisinden benzeşmeyi ayarla bölümünden sadece 1. cpu kullanımı açık kalsın yani tek işlemci ile çalışsın CPU 0 filan yazıyor galiba chromeyi tek çekirdek ile çalıştırınca o kasma sorunu filan olursa çözülüyor.
Oynadığınız oyun zaten 8GB tan fazla istemez,herhangi bir kasma donma olmaz,dediğim gibi anakartı almışken kaliteli alın,zaten ram eklenmesi kolay bir şey.Anakartı değiştirmek istediğinizde anakart alacaksın elindeki anakartı satmaya uğraşacaksın.Anakart illa o dediğiniz modele yükselticem yani? 8 gb ram felan ne biliyim hani Bi sistemde sıkıntı cıkmaz demi ram düşük kalma felan zararı olmaz?
Peki çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için sizde
Ram eklerim ama 1sene sonra felan dediğinizi uygulıcam çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz içinOynadığınız oyun zaten 8GB tan fazla istemez,herhangi bir kasma donma olmaz,dediğim gibi anakartı almışken kaliteli alın,zaten ram eklenmesi kolay bir şey.Anakartı değiştirmek istediğinizde anakart alacaksın elindeki anakartı satmaya uğraşacaksın.
Rica EderimUsta ilk kez masaüstü alıcam notebook vardı sattım hani almışken iyi bişey olsun diye alıyorum sadece knight için pc almaya gerek yok zaten hani alıyım malum dolar yüksek iyi bişey olsun diyorum yani
Ram eklerim ama 1sene sonra felan dediğinizi uygulıcam çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için
Usta kafa ütülğyorum ama acemi olmama verRica Ederim![]()
Estağfurullah,forumlar yardım amaçlı var zaten.Usta kafa ütülğyorum ama acemi olmama vermonitör 1ms 75hz alıcam 21.5inç ama onuda daha sonra kasayı nasıl etkiler? Simdilik dandik Bi monitör kullansam sıkıntı olurmu?
TeşekkürlerEstağfurullah,forumlar yardım amaçlı var zaten.
Bir sıkıntı olmaz![]()