Bizede soruyorlar yuzde kaç kalıyor abi bitanede biz açsak tanıdık varmı diye......gaç lira galıyo abide diyenler varxeus10 dedi ki:sdn günlük rekalam geliri ne kadar merak ettim ve bide gideri gizli bilgi degilse tabi bide yazmışken şu hani biz ne kullanıyoruz makaleleri çok güzel onu bi tekrarlasanız nasıl olur???
xeus10 dedi ki:sdn günlük rekalam geliri ne kadar merak ettim ve bide gideri gizli bilgi degilse tabi bide yazmışken şu hani biz ne kullanıyoruz makaleleri çok güzel onu bi tekrarlasanız nasıl olur???
RadoN dedi ki:Zenginin malı züürtün çenesini yorarmışta derler.. alternatif olarak..![]()
JuLiuSiuS dedi ki:o zaman maxxdump körle yatan şaşı kalkar ;D yaz babam yaz konu kilit yesin ;D
JuLiuSiuS dedi ki:onu ben dedim warkortaliüzümünü ye , bağını sorma . ama fazla mal (üzüm yani) göz çıkarmaz atasözünü de hemen yapıştıralım
![]()
Para getiriyosa.. neden olmasın diyomuş :* editör ekibi kapıda.. maliyeti kurtarsın yeter..Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Şaka mı bu? SDN ne kadar kazanıyor? Bu işe mi gireceksiniz nedir ki bu merak?
shiftpresser dedi ki:Berkin abiye 2000 ytl maaş veriliyor diye biliyorum. 3000 ytl de reklam gelirleri.![]()
Berkin Bozdoğan dedi ki:shiftpresser dedi ki:Berkin abiye 2000 ytl maaş veriliyor diye biliyorum. 3000 ytl de reklam gelirleri.![]()
O kadar paraya kim çalışır dostlar. Kendinizi kandırmayın... Kuveyt Dinarı olarak alsam, belki keser.
(kim tutar beni)
Bence O 2000ytl değil 2000$ olması lazımshiftpresser dedi ki:Berkin abiye 2000 ytl maaş veriliyor diye biliyorum. 3000 ytl de reklam gelirleri.![]()
Pesimist dedi ki:Aylık 20bin $ kazanıyor
5bin dolar Troy
3bin dolar berkin
1000$ Pesimist
500 $ Chimera
250 $ Amesfa
(modlar arası fiyat farklılıkları sigorta gününün önce başlamasından dolayı)
editörelere de toplam 5 bin $ gidiyo
Diğerleri de pizza masrafları falan işte..![]()