Memnun musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Yaşamınızın sona ermek üzere olduğunu hayal etmenizi istiyorum. Eriştikleriniz üzerinde iyice düşünerek ölüm döşeğinde yatıyorsunuz. Kendinize hayattan gerçekten zevk alıp almadığınızı sorun. Doğduğunuza memnun musunuz? İyi vakit geçirdiniz mi? Eğer hayatınızı yeni baştan yaşayabilseydiniz kesinlikle aynı şekilde mi yaşardınız Kendinize dürüstçe Güzeldi, Heyecanlıydı, elimden geleni yaptım diyebilir misiniz? :L

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kocaman bir HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..... !!!!

doğmayı istemek veya istememek benim elimde değil ama gerisi için konuşabilirim. berbat bir hayat... kötü idi,heyecan yoktu(alınan F ve F0 ları saymazsak), elimden geleni yaptıkça battım.. :(

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Seçil nerden aklına geliyo böyle şeyler :)

asabi03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
otantic76'ya katılıyorum doğmak yada doğmamak elimizde olan bişey değil
fakat hayatım boyuncayaptıklarımdan hiç ğişmanlık duymadım ama yaptığım tek hata yabancı dil öğrenmememdir gerçi geç değil ama vakit yok. bidaha dünyaya gelsem aynı şekilde hayatımı yaşamak isterdim :) Peki seçil sen nasıl yaşamak isterdin.konuyu sen açmışsın başlangıcı senin yapman lazımdı bence.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Honda İntegra Type-R sahibi olmadan asla hayatımdan memnun değilim !

mahmuteser

Doçent
Reaksiyon puanı
3
TuningMert dedi ki:
TuningMert böyle düşünme peki Honda İntegra Type-R mi yoksa sağlık mı deseler sen hangisini seçerdin.insanlar karın tokluğuna çalışıyor sen de arabadan önce daha önemli şeyleri düşün

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
mahmuteser dedi ki:
TuningMert dedi ki:
TuningMert böyle düşünme peki Honda İntegra Type-R mi yoksa sağlık mı deseler sen hangisini seçerdin.insanlar karın tokluğuna çalışıyor sen de arabadan önce daha önemli şeyleri düşün

Honda derdim tabiiki.Oda benim zevkim.Bırak onuda ben düşüneyim değilmi ;)

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu soruya kimse evet diyemez bence yani bencede hayır :(

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
memnunum diyen varsa helal olsun başka söze gerek yok

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
TuningMert dedi ki:
mahmuteser dedi ki:
TuningMert dedi ki:

Nasıl anlasınlar seni beni acıkmadan yiyenler, uyumadan önce ayaküstü terlemeden sevişenler..
(Teoman - terlemeden sevişenler) bu şarkı geldi aklıma aranızda geçen dialogdan ötürü..

esavas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle abartısız yalansız kocaman bir EVET. Hayatımdan memnun olmamam için gerçekçi hiçbir neden yok. Mutluyum, sağlıklıyım ve hayallerimin çoğunu gerçekleştirme fırsatım oldu ve devam ediyorum... (:

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
memnun kaldım bidaha olsa bi daha yaparım

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
şu an bile pişmanım ben bazı konulardaaaaaaaaaaaa

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
çok şükür evet...ben doğduğuma memnunum..vede hayatı doya doya olduğu gibi yaşıyorum vede yaşamaya çalışıyorum.......
çocukluğu tattım gencim vede yaşlanıyorum ama bu bile güzel.ölümü gördüm.acıyı yaşadım.affetmeyi ögrendim.dostlugu ögrendim .aşkı tattım yaşıyorum seviyorum seviliyorum.. :)

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ne mutlu sana seçil..keşke bende öyle olabilsem :(

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

Tabi bunun için belkide daha çok çaba harcamak lazım. Belki isteklerini gerçekleştirmek için gözü kara olmak lazım kimbilir.

flz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir film var kelebek etkisi diye adam geçmişe dönüp kötü anları değiştiriyor buda geleceği daha farklı yapıyor olaylar yön değiştiriyor ama her defasında birşeyler daha kötü oluyor.Düşünüyorumda belkide yaşayabileceğim hayatın en iyisi buydu her ne kadar iyi olmasada.Mutlu ve memnun olmayabilirim ama daha kötü olmadığı için şaslıyım zaten neyden memnunuzki en iyi zamanlarda bile herşeye bir kusur bulabiliyoruz.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
memnunum ve de SDN de oldugumada memnunum.hayatta herkesi memnun edemeyişime memnun değilim.. bi de şu ölüm olmasa.
Bütün yaptıklarının boş olduğunu düşündürüyor insana

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
flz dedi ki:
Bir film var kelebek etkisi diye adam geçmişe dönüp kötü anları değiştiriyor buda geleceği daha farklı yapıyor olaylar yön değiştiriyor ama her defasında birşeyler daha kötü oluyor.Düşünüyorumda belkide yaşayabileceğim hayatın en iyisi buydu her ne kadar iyi olmasada.Mutlu ve memnun olmayabilirim ama daha kötü olmadığı için şaslıyım zaten neyden memnunuzki en iyi zamanlarda bile herşeye bir kusur bulabiliyoruz.

evet o film'i biliyorum bende ;) sana katılıyorum :)

ahmetweli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben haline şükredenlerdenim yani bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum,yaptığım hataları yapmasaydım diye düşünmem çünkü o an öyle gerektiriyordur,belki daha iyisini yapabilirdim ama tecrubede hatalardan kazanılır.

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
seçiL dedi ki:
Yaşamınızın sona ermek üzere olduğunu hayal etmenizi istiyorum. Eriştikleriniz üzerinde iyice düşünerek ölüm döşeğinde yatıyorsunuz. Kendinize hayattan gerçekten zevk alıp almadığınızı sorun. Doğduğunuza memnun musunuz? İyi vakit geçirdiniz mi? Eğer hayatınızı yeni baştan yaşayabilseydiniz kesinlikle aynı şekilde mi yaşardınız Kendinize dürüstçe Güzeldi, Heyecanlıydı, elimden geleni yaptım diyebilir misiniz? :L

peki bu soruyu şöyle sorsak
insan bu dünyaya nerden geldi
niçin geldi
ve nereye gidiyor
daha mantıklı olmazmı????????
vede şunu ilave etsek
BU SORULARIN CEVAPLARINI VEREBİLİYORMUYUZ?????????

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
o anda eminim kurtarın beni diye bagırırdım ne olursa olsun yasamak her sekliyle her acısıyla gusel bilmedigim bi yere gitmek korkutucu