Memleket takim tutmak

MehmetTuran61

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Beyler insan memleket takim tutar gider ıstanbul takım tutmaz ayiptir ingirtere almanya adamlar memleket takim tutuyor siz burda 3 büyükler sampiyon yok 3 büyükler sevmiste önemli olan şampiyonluk değil sizin yüzünüzden futbol gelişmiyor ben memleket trabzon trabzonspor tutuyorum

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Tamam isyankar97 sakin
Bizde tirabzon tutmak.
Fitbol gelişmek.
Sen mutlu biz mutlu onlar mutluyum.

Yahu ne kadar zormuş Türkçeyi bozarak yazmaya çalışmak. ?

#ExYoung

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Çeviri;
Beyler insan memleketinin takımını tutar gider İstanbul'un takımını tutmaz. Ayıptır İngiltere, Almanya da ki adamlar memleketinin takımını tutuyor. Siz burada 3 büyükler şampiyon diye onları tutuyorsunuz. Önemli olan şampiyonluk değil. Sizin yüzünüzden futbol gelişmiyor. Benim memleket Trabzon olduğu için trabzonsporu tutuyorum.

Uğraştım çeviri için değerimi bilin :D

Senin düşüncene göre herkes kendi memleketinin takımını tutsun. Peki diğer takımlar ne olcak. Biz memleket takımını tutmak zorundamıyız? Ölmönyö dö hörkös mömlekötönön takömönı tötöyor Nerden biliyon değişik Almanya veya İngiltere ye mi gittin ?

Son düzenleme:

MehmetTuran61

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Çeviri;
Beyler insan memleketinin takımını tutar gider İstanbul'un takımını tutmaz. Ayıptır İngiltere, Almanya da ki adamlar memleketinin takımını tutuyor. Siz burada 3 büyükler şampiyon diye onları tutuyorsunuz. Önemli olan şampiyonluk değil. Sizin yüzünüzden futbol gelişmiyor. Benim memleket Trabzon olduğu için trabzonsporu tutuyorum.

Uğraştım çeviri için değerimi bilin :D

Senin düşüncene göre herkes kendi memleketinin takımını tutsun. Peki diğer takımlar ne olcak. Biz memleket takımını tutmak zorundamıyız? Ölmönyö dö hörkös mömlekötönön takömönı tötöyor Nerden biliyon değişik Almanya veya İngiltere ye mi gittin ?
sen bir ingirtere lig tarahtar bak cok kalabalıklar biz burda bosuz resmen

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bu gidişle 3 büyüklerin anadolu takımlarından farkı kalmayacak zaten o yüzden sıkıntı yok :D

#ExYoung

Asistan
Reaksiyon puanı
140
Abi bence çok tatlı insansın :D Seviliyorsun :)

@#ExYoung bazen çok fazla abartıyorsun haberin olsun.
Yok yani cümleyi düzgün yazmak ne kadar zor olabilir? Cidden yazdığı kelimelerin bazılarını anlamakta zorluk çekiyorum. Biz cümlelerini puzzle gibi birleştirmek zorunda mıyız? O da düzgün yazsın. Baya abartıyorum he

Mert Alper

Profesör
Reaksiyon puanı
1,311
Kimse kimsenin konusuna veya sorusuna yardımda bulunmak zorunda değil. Hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda oradan 1 adım geride durabilirsin. Dalga geçme muhabbetini çok uzatıyorsun, kimse senin eğlenmek için oyuncağın değil. Çeviri yapmana gerek yok. Bizi ahmak yerine mi koyuyorsun? Senin çevirebildiğini biz çeviremiyor muyuz?

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,909
Bundan sonra ben Çayeli spor'u tutmaya karar verdim. Küçük takımlara da destek olalım arkadaşlar. Bunu yapmak için de mutlaka oralı olmak şart olmamalı. Amaç, futbolumuz gelişsin. Bayanlar voleybolumuz da gelişsin. Ben onları daha çok desteklerim.

MehmetTuran61

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Kimse kimsenin konusuna veya sorusuna yardımda bulunmak zorunda değil. Hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda oradan 1 adım geride durabilirsin. Dalga geçme muhabbetini çok uzatıyorsun, kimse senin eğlenmek için oyuncağın değil. Çeviri yapmana gerek yok. Bizi ahmak yerine mi koyuyorsun? Senin çevirebildiğini biz çeviremiyor muyuz?
Biz burda futbol konusuyoruz bak memleket takımları destek falan versek o bilet para biriktirseler falan sonra transferler bak sanki süper lig sampiyon oldu gibi düşün tabi 3 büyük takim verirseniz olacağı buydu

MehmetTuran61

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bundan sonra ben Çayeli spor'u tutmaya karar verdim. Küçük takımlara da destek olalım arkadaşlar. Bunu yapmak için de mutlaka oralı olmak şart olmamalı. Amaç, futbolumuz gelişsin. Bayanlar voleybolumuz da gelişsin. Ben onları daha çok desteklerim.
Rizelisin galiba zaten rizespor süperligde

---- Mesajlar birleştirildi ----

:D ilginç konular, ilginç insanlar
Neresi ilginç

Son düzenleme: