Nazmi Doruk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 64
Arkadaşlar toplam 300 tl param var iyi bir mekanik klavye istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Redragon ürünleri fena değilBu fiyata iyi bir mekanik klavye zor. O fiyatlarda alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisidir.
Bu mekanik degil istersen pc hocasina fln bakabilirsinBu fiyata iyi bir mekanik klavye zor. O fiyatlarda alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisidir.
Onun dışında mekanik klavye bu fiyat bandında bilmiyorum.Kronik sorunlu bir model bu.
Redragon markası gayet iyi.Onun dışında mekanik klavye bu fiyat bandında bilmiyorum.
G710 artık alınmaz sankiBunu 300 TL ye rahat alırsın...markası monster :
Bilgisayar Klavyesi Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Klavyesi Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Bilgisayar Klavyesi Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
G710 artık alınmaz sanki
Monster olan marka basıyor? Ama alınır mı alınır marka basması kalitesini belirlemez. Ama hala Redragon alınması taraftarıyım.
Eski Romer G anahtarlar yerine ciddiyim OUTEMU bile tercih ederim. İyi değiller. Basmama yapabiliyorlar.Kablolu ve Kablosuz Klavyeler Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
Kablolu, kablosuz klavyeleri uygun fiyatlarla sahibinden.com GeT sistemi üzerinden taksit ve ücretsiz kargo seçenekleriyle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
bu var ama sayısal tuş takımı yok bunların
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu klavyenin bir sıfır fiyatına bir de ikinci el fiyatına bakınBen olsam 100 TL daha bulur bunu almaya çalışırdım, kalite farklı bi şey... :
![]()
Logitech G910 Orion Spark Klavye
Logitech G910 Orion Spark Klavye 920-006421 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Gamepower warlock baya bi hoşuma gitti görüntüsü iyi hemde kırmızı switch buna bi bakacam yorumunuz için teşekkür ederim.Bu fiyata iyi bir mekanik klavye zor. O fiyatlarda alabileceğiniz en iyi ürünlerden birisidir.
K68 rgb'ye param yetmez zaten öğrenciyim ama yorumunuz için teşekkür ederim birgün çok param olursa kesinlikle alıcamEski Romer G anahtarlar yerine ciddiyim OUTEMU bile tercih ederim. İyi değiller. Basmama yapabiliyorlar.
Bu arada bende G513 var. K68 RGB den geçtim alabilirse onu alsın![]()
2. El biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum şuanda 100 TL daha bulabilecek şansım yok ve bana klavye acil lazım ama yorumunuz için teşekkür ederim.Kablolu ve Kablosuz Klavyeler Uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
Kablolu, kablosuz klavyeleri uygun fiyatlarla sahibinden.com GeT sistemi üzerinden taksit ve ücretsiz kargo seçenekleriyle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
bu var ama sayısal tuş takımı yok bunların
Şu klavyenin bir sıfır fiyatına bir de ikinci el fiyatına bakınBen olsam 100 TL daha bulur bunu almaya çalışırdım, kalite farklı bi şey... :
![]()
Logitech G910 Orion Spark Klavye
Logitech G910 Orion Spark Klavye 920-006421 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Warlock sorunlu sakın almayınGamepower warlock baya bi hoşuma gitti görüntüsü iyi hemde kırmızı switch buna bi bakacam yorumunuz için teşekkür ederim.
K68 rgb'ye param yetmez zaten öğrenciyim ama yorumunuz için teşekkür ederim birgün çok param olursa kesinlikle alıcam
2. El biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum şuanda 100 TL daha bulabilecek şansım yok ve bana klavye acil lazım ama yorumunuz için teşekkür ederim.
Gamepower Warlock Kablolu KlavyeArkadaşlar toplam 300 tl param var iyi bir mekanik klavye istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
G213'de var.Warlock sorunlu sakın almayın
K552 ya da Dark Avenger alın
Yoksa mekanik almayın MK110 alın bu bütçede.
Önermediğim bir model kendisi. Birçok kişi 2. senesinde basmama/çift basma yaşamış.G213'de var.
İkinci el de olsa sıfır veya sıfıra yakın temizlikte ve garantili olan ürünleri özellikle seçtim yazdım. Ben genellikle ikinci el alırım veya aldırtırım, kritik ürünler hariç... Çoğu aldığım ikinci el ürün gayet güzel çıktı, zaten klavye kolay kolay bozuk çıkmaz, telefon alacan, video attıracan, bütün tuşlar sağlam ise, garanti ve faturayı isteyecen, bir de azcık pazarlık yapacan, sonuç MİS2. El biraz sıkıntı olabilir diye düşünüyorum şuanda 100 TL daha bulabilecek şansım yok ve bana klavye acil lazım ama yorumunuz için teşekkür ederim.
Monster değil Monster'ın marka bastığı fabrikaBazı klavyelerin üzerindeki yazılar çabuk silinir ama monster gerçekten o konuda da kalite bir marka, klavye ilk günki gibi...
bence iyi araştırArkadaşlar toplam 300 tl param var iyi bir mekanik klavye istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
Warlockun ne sorunu var acaba ?Warlock sorunlu sakın almayın
K552 ya da Dark Avenger alın
Yoksa mekanik almayın MK110 alın bu bütçede.