Arkadaşlar merhaba,
Mekanik rgb gaming klavye almak istiyorum fakat daha önceden kullandığım ve bildiğim bir marka olmadığı için seçmekte biraz zorlanıyorum. Önerebileceğiniz 500-800 TL arası mekanik klavye var mıdır. Aşağıda linkini bıraktığım ürün alınır mı?
www.incehesap.com
Mekanik rgb gaming klavye almak istiyorum fakat daha önceden kullandığım ve bildiğim bir marka olmadığı için seçmekte biraz zorlanıyorum. Önerebileceğiniz 500-800 TL arası mekanik klavye var mıdır. Aşağıda linkini bıraktığım ürün alınır mı?

GamePower Calypso RGB Optik Mekanik Blue Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Gamepower Calypso Siyah Optik Mekanik Su Geçirmez Gaming Klavye Mavi Switch Metal Kasa Rainbow Aydınlatma 11 Farklı Rainbow Animasyonu 50 Milyon Tuş Basış Ömrü Avuç İçi Desteği %100 Anti-Ghosting Keys Double Injection Keycaps Multimedya : Amazon.com.
Gamepower Calypso Siyah Optik Mekanik Su Geçirmez Gaming Klavye Mavi Switch Metal Kasa Rainbow Aydınlatma 11 Farklı Rainbow Animasyonu 50 Milyon Tuş Basış Ömrü Avuç İçi Desteği %100 Anti-Ghosting Keys Double Injection Keycaps Multimedya : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr