Soru 4050 Ekran kartlı bu laptop alınır mı?

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,970
Alınır. Ancak ben olsam bunu alırım. Kafa kafayalar ancak bu daha iyi gibi.
Mağazada bu modeli incelemiştim (HP Victus), ayrıca bir arkadaşımda aynı kasaya sahip 3060'lı versiyonu vardı, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. MSI hakkında bir şey diyemeyeceğim, hiç kullanmadım.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
293
Konu biraz eski, soruyu soran arkadaş farklı cihazlara da bakıyor sanırım ama bu cihazı düşünüyorsa veya başka bu cihazla ilgilenenler varsa ben şahsen ekran kartının 45 watt olmasından dolayı önermiyorum. Kendine göre avantajları var fakat buna rağmen bu paraya değmez.
Alınır. Ancak ben olsam bunu alırım. Kafa kafayalar ancak bu daha iyi gibi.
Yahya Furkan hocamın attığı cihaz bence bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı laptoplardan.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,970
Konu biraz eski, soruyu soran arkadaş farklı cihazlara da bakıyor sanırım ama bu cihazı düşünüyorsa veya başka bu cihazla ilgilenenler varsa ben şahsen ekran kartının 45 watt olmasından dolayı önermiyorum. Kendine göre avantajları var fakat buna rağmen bu paraya değmez.

Yahya Furkan hocamın attığı cihaz bence bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı laptoplardan.
Evet, ekran kartının watt değeri tam verim alabilmek açısından çok önemli. Bunu da hesaba katmak lazım alırken.