Meizu Mx4 mü LG G2 mi ?

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar. Bu iki telefonu da biliyorsunuzdur zaten. Kisaca hangisi?? Asphalttır, Gta dır sadece onları oynarım yüksek boyutlu olarak , nette gezerim. Internetim ve wi-fi genellikle acik olur hep. Hangisini tercih etmeliyim. Elimde LG G2 var 32gb. Teşekkürler.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aynen telefonum çok güzelde fakat mx4 performans bakımından şuanlik 1. diye biliyorum. Super diyorlar performansina. Biraz da değisiklik severim aslinda ama yine se kararsizim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
MX4'ün bildiğim kadarıyla şu an yalnızca 16 gb versiyonuyla satışta. Ve hafıza kartı takma imkanınız da bulunmuyor. Bu yönden cihaz sıkıntı çıkarabilir.

Geri kalanında flyme os hoş bir arayüzdür.

Ama sırf bu yüzden de G2'den vazgeçmek doğru değil bence.

Alucardtn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiyede daha resmi olarak satışa sunulmadı. İyi bir telefon ama yeni bir marka, hemen hemen aynı telefonlar fakat burada LG 'nin ve Snapdragonun ağırlığı var iyi karar vermek lazım.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Lg g2 rakipsiz bir cihaz hiçbir cihazla değişmem ben açıkçası.

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sar değeride önemli Meizu açıklamamış sanırım ama Sar değeri 1'in üzerinde, 1.49 diye konuşuluyor. LG G2 iyidir.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eger birebir değişim şansım olsaydı lg g2 mi meizu mx4 ile değişirdim. Açıkçası meizu mx4 toplama bir telefon. Batarya sony islemci mediatek kasa Foxconn kamera sony den her şeyi kaliteli almışlar bu yüzden bir denemek isterdim

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Meizu Mx4 32 gb suan digitalmarket.com da satisa sunuluyor. Evet sar değeri 1.49 mus fakat sol elle konusunca etkisini kaybediyormus. Açıkcası satıp almalımıyim bilmiyorum.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
G2 den sıkılınca al meizu o zamana kadar biraz daha gelişir hiç soru işareti kalmaz

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bekle meizu Türkiyede bi sistemi oturtsun hemen alma. ayrica bunu pro su var MX5 gelecek diyorlar. yani g2 yi elden cikartmaya yakın düşün

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Mx5 2015 sonu prosuda pek farkı yok

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
eğer şuan telefonun olmasa bu iki telefondan mx4 derdim lakin g2 varken ne gerek var be kardeşim

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
eğer şuan telefonun olmasa bu iki telefondan mx4 derdim lakin g2 varken ne gerek var be kardeşim
Aslinda aklımda yoktu fakat 32gblığı gelmiş hemde antutuda rekor kuran telefon cidden iyi toplama oluşu falan ne biliyim ama bir tarafta da LG g2 onun performansına denilecek bişey yok değişiklik te hoşuma gidiyor fiyatida g2 mi saydam alırım devresinde aklıma yatıyor gibi :-D

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aslinda aklımda yoktu fakat 32gblığı gelmiş hemde antutuda rekor kuran telefon cidden iyi toplama oluşu falan ne biliyim ama bir tarafta da LG g2 onun performansına denilecek bişey yok değişiklik te hoşuma gidiyor fiyatida g2 mi saydam alırım devresinde aklıma yatıyor gibi :-D

paran varsa al tabi ama mx5 mx4 pro telefonları gelecek ki mx5 efsane olacak deniyor 41 mp kamera vs. Bence az bekle yani hem ülkeye yeni girmiş hem de daha tam sistemi oturtamamış durumda şu an meizu. Sabır erdemdir, sabreden derviş muradına ermiş... Az bekle zaten g2 seni yarı yolda bırakmaz bayağı bir süre. g2 yi sayıp onu alsan daha sonra onu sayıp telefon alamazsın işte. sırf yenilik olsun diye maddi zarara gerek var mı?

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
paran varsa al tabi ama mx5 mx4 pro telefonları gelecek ki mx5 efsane olacak deniyor 41 mp kamera vs. Bence az bekle yani hem ülkeye yeni girmiş hem de daha tam sistemi oturtamamış durumda şu an meizu. Sabır erdemdir, sabreden derviş muradına ermiş... Az bekle zaten g2 seni yarı yolda bırakmaz bayağı bir süre. g2 yi sayıp onu alsan daha sonra onu sayıp telefon alamazsın işte. sırf yenilik olsun diye maddi zarara gerek var mı?
Düşüncen için saol :-D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bende mx4 alirdim. Tek sikintisi bencede mediatek. Prosu daha iyi ama samsung exynos islemci kullanilmis. Hemde galaxy alphada olandan. Haberi cikti prosu normalden daha az puan aldi diye antutuda. Bide pronun tusu galaxylerle ayni kare. Samsung cakmasi gibi telefon pro versiyonu. Ama normali muazzam bence. Proda beni tek ceken sabre ses cipi varmis sanirim. Baska bise yok.

Bak ikiside yeni telefon.

Yeni alacak olsan meizu mx4 derim.
Ama elindekini degisme bence. Gelen gideni aratmasin sonra.

xerdar4987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki telefonu da kullanan birisi olarak (lg g2 min ekranı bozulduğu için 1 hafta önce meizu mx4 aldım) keinlikle meizu mx 4 tavsiye ederim. tamam g2 çok güzel telefon 1 sene çok memnun olarak kullandım ama elde tutuş hissi olarak bile kesinlikle meizu mx4 daha iyi, kesinlikle telefonu elinize almadan peşin hükümlü karar vermeyin. şimdiye kadar mx4 ümü görüp de bu fiyata bu kalite nasıl olur diye şaşırmayan görmedim. büyük markaların bu işçilik kalitesi ile yapacakları telefon mx 4 gibi olsa en az 2000 tl den satılır diye düşünüyorum. yeni telefon alacaksanız kesinlikle mx4 u elinize almadan tercih yapmayın. ahizeden gelen ses kalitesi bile kesinlikle g2 den çok iyi. bir fark pili g2 den biraz hızlı tükeniyor. o da benim gibi oyun falan oynamayan bir kişi için çok da önemli değil. hız bakımından görünüş bakımından ekran bakımından, kamera bakımından kesinlikle mx 4 daha iyi bir cihaz bence