S
SDN Okuru
SDN Okuru
Bu cihazın 32 gb versiyonunu almayı düşünüyorum fakat bütün özellikler tamam da ön kamera hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim?
Cevap verelimBu cihazın 32 gb versiyonunu almayı düşünüyorum fakat bütün özellikler tamam da ön kamera hakkında biraz daha bilgi alabilir miyim?
Sorumu hızlı cevapladığınız için teşekkürler. Bir kaç soru daha sorayım. Teknik servis, garanti konusu belirsiz gibi şuan yada ben tam anlamadım o konu hakkında biraz daha bilgi alıyım ve MX4 Pro ile MX4 arasındaki farklar nelerdir? İkisinden birini seçicek olsanız hangisini seçerdiniz?
Baktım cihaz satışta alacak olan beklemesin 32 gb gri alsın zamlar yakındır
Meixu yazmis ya![]()
Alan varmı aramızda![]()
Ubuntulu değilmiyi bu telefon?
al bir de burdan yak. Tamda içimden meizu da alınacak telefon demiştim.
al bir de burdan yak. Tamda içimden meizu da alınacak telefon demiştim.
1099 a g2 bulurum ben. En azından markası servisi bilindik . Veya hepsini bırak 619 tl in touch 4. bu 100 tl lik zam küçük görünsede etkisi olacak mutlaka. Müşteri araştırma yapinca diyecek g2 de bu fiyata ama meizu daha iyi sonra diyecek ki Çinli firmaya güven olmaz bozuk falan çıkar. o yüzden meizudan vazgeçecek.İki sattılar şımardılar hemen. Daha teknik servisi bile meçhul. Saçma oldu bu zam.
mx4 sadece sanalmarket'te satılıyor diye biliyorum , mx4 ile pro'nun en önemli farkının 2k ekran olduğunu biliyorum.2k ekran pro'da var ama şarj aynı oranda daha hızlı gidiyor.Yanlış bilmiyorsam öyle.Merhabalar.
2 sorum olacaktı
- Meizu MX4 PRO hakkında pek bir bilgim yok kamera özellikleri nasıldır vs. diğer konular. mx 4 ile aynı mı ?
- Lg g3 e kıyasla artısı veya eksisi var mıdır ?
mx 4 pro hepsi burada sitesinde satılıyor
mx 4 satılıyor mu herhangi bir sitede ?