S
SDN Okuru
SDN Okuru
note 4 ile z3 plus arasındayımmmm yardımlutfen:crying:

Yahu sen şanssızsın diye bütün telefonlar mı bozuk olacak illa!!??Z3 alma mümkünse sonyden telefon alma derim kullandım çok pişmanım sorunlarla dolu telefon.En sonunda kurtuldum çok şükür.Telefonlar su geçiriyor çoğu üretim hatalı alırsan kesinlikle sokma garanti dışı kalır bin tl girer sana.Note 4 daha iyi bence 2sini de kullandım note 4 ablamda var note 3 var ben de.Bana kalırsa note 5 al 2500le gelecek piyasaya
yaa hakkaten o derecemi ısınıo arkadaş. vazmı geçsek almaktan anlamadım ki yaBenim gibi sony merak edenler z3+ icin heyecan duyan Arkadaşlara acizane tavsiyem yaklaşmayın yanarsınız. Bu telefon el yakıyor sus diye elinizde gezdirmekten ve Artistik hareket olsun diye 1 2 havuzda fotoğraf çekmekten baska bir ise yaramaz, Parasını geçtim insanları enayi yerine nasıl koyar koca dünya markası Sony anlayamıyorum cok inceledikten sonra heyacanıma ve merakıma yenik düşüp aldığım Sony xperia Z3+ icin şirketin telefonları toplayacağı gunu bekliyorum. Yoksa hukuki Yolların hepsini zorlayacağım gerekirse Sony Türkiye'ye dava açacağım. Gerçekten kullanamayacak bir telefon üretmişler elinizde 5 dk kullandıktan sonra soğuması icin kenara koymak gerekiyor yada birçok espride oldugu gibi soğuk suyla yıkamak hatta Buzluca bile koymayı denedim. Ben aldım aldandım siz aldanmayın almayın.
Hocam siz tarafsız yorum yapıyorsunuz. Note 4 ile Z3+ arasında kaldım . Isınma problemi ciddi yakıyor mu ? Marshmallow ile düzeldi mi ? Ve siz hangisini önerirsiniz?Yahu sen şanssızsın diye bütün telefonlar mı bozuk olacak illa!!??