Meizu mx4 - Huawei Ascend G7

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaslar, Huawei Ascend G7 ve Meizu MX4 Telefonlarını takip ediyorum, meizu mx4 1 hafta içinde türkiyede satışa sunulacak, yaklaşık fiyatı 1000 tl civarı olacak.

2 telefondan hangisini almalıyım, tavsiyelerinizi bekliyorum .)

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
1 hafta içinde satılacağı bilgisine nereden ulaştınız ? Eğer sağlamsa bilgi kaynağınız Meizu bekleyin, özellikleri gerçekten harika...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Meizu mx4 daha iyi bir cihaz ascend g7 yerine alınabilir ama fiyati 1000 liranin daha uzerinde olur diur tahmin ediyorum

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D.. Haber editörü meizu firma yetkilisinden bilgi almış,

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu cihazın fiyatı 1500'ün üstünde olması gerekiyor hatta 2000 üstü olması gerekiyor.

Çok güçlü bir cihaz geliyor sanmıyorum 1000TL olucağını yoksa piyasada telefon kalmaz :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorunun cevabına gelicek olursak Meizu Mx4'ü bekle ve al tartışmasız.

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 haftaya çıkcakmış, bakalım gerçekten 1000tl mi olcak,

ocak sonu ise MATE 7 1400 tl civarında bir fiyatla çıkacakmış, sanırım tercihiniz meizudan çok mate 7 olur .)

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meizu Yetkilileri Gümrükle ilgili bir sıkıntı olduğu için biraz gecikecegi yolunda bilgi aktardılar.. normal şartlarda yılbaşı önce türkiyede olacaktı...

Rivovi96

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Meizu mx4 türkiyede ne zaman satılır bide teknosa gold gibi mağazalarda satılır mı yoksa sadece hepsiburada.com gibi sitelerde mi satışa çıkar. ayrıca telefon iphone 6 benzediğinden sağlamlığı açısından bir sıkıntı çıkarırmı garantisi nasıl olur telpa gibi şirketlermi yapar?

kardeş shifrdelete sitesindeki haberinde 3 gb ram diyor senin attığın linkteki adam 2 gb ram yazmış hangisi doğru

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde pek bilgim yok, forumlardan takip ettigim kadarıyla bilgi sahibiyim..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Meizu mx4 türkiyede ne zaman satılır bide teknosa gold gibi mağazalarda satılır mı yoksa sadece hepsiburada.com gibi sitelerde mi satışa çıkar. ayrıca telefon iphone 6 benzediğinden sağlamlığı açısından bir sıkıntı çıkarırmı garantisi nasıl olur telpa gibi şirketlermi yapar?

kardeş shifrdelete sitesindeki haberinde 3 gb ram diyor senin attığın linkteki adam 2 gb ram yazmış hangisi doğru

Büyük ihtimal 3gb ram olucak fakat tartışılır sonuçta 2 de 3 de yeterli bir bilgisayar bile için 4gb ram yeterli telefona 3 olmuş 2 olmuş donanım sağlam olunca bu 1 gb ram'in pek fark ediceğini sanmıyorum.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Meizu MX4 Ocak ayının ortalarında satışa çıkacakmış. Lansman önümüzdeki hafta olabilirmiş, otel seçimi kalmış karar verilince lansman tarihi kesinleşecek.

Fiyatlar ; 999 TL ve 1100 TL (16 - 32 GB), Renk farklılıklarından dolayı (Gold - Silver) fiyat farkı olacakmış sanırım. Türkçe dil desteği güncelleme ile verilecekmiş malum şuanki Meizu modellerde Türkçe Dil yok.

Getiren şirket daha önce ZOPO Türkiye Distribütörlüğü yapan firma.

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Meizu MX4 Ocak ayının ortalarında satışa çıkacakmış. Lansman önümüzdeki hafta olabilirmiş, otel seçimi kalmış karar verilince lansman tarihi kesinleşecek.

Fiyatlar ; 999 TL ve 1100 TL (16 - 32 GB), Renk farklılıklarından dolayı (Gold - Silver) fiyat farkı olacakmış sanırım. Türkçe dil desteği güncelleme ile verilecekmiş malum şuanki Meizu modellerde Türkçe Dil yok.

Getiren şirket daha önce ZOPO Türkiye Distribütörlüğü yapan firma.

hani dh da yerin dibine giren firma değilmi o

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi firma getirsinde, Kim oldugu çokda önemli degil .)

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
beyler oppo oneplus xiamio gbiler geleck mi ne zamn örneğin oppo find7 gelir mi geç mi gelir fiytı ne olur

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
hani dh da yerin dibine giren firma değilmi o

Evet o firma, bakalım bu sefer düzgün yürütebilecekler mi göreceğiz. Daha kaliteli güvenirliği yüksek şirketlerle çalışmak varken bu tür PERPA şirketlerle giriş yapmalarıda biraz ilginç, sanırım kâr marjından dolayı bu tür firmaları şeçiyor Çinliler.

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet o firma, bakalım bu sefer düzgün yürütebilecekler mi göreceğiz. Daha kaliteli güvenirliği yüksek şirketlerle çalışmak varken bu tür PERPA şirketlerle giriş yapmalarıda biraz ilginç, sanırım kâr marjından dolayı bu tür firmaları şeçiyor Çinliler.
Fiyat aralığı gerçekten 1000 liramı olacak?

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Fiyatın düşük olacağını heryerde belirtiyorlar. 1000 - 1100 bandında. Tabi ek vergiler ne kadar etki eder bekleyip görmek lazım.

İki telefon arasında ise;
MX4 seçme sebepleri:
-Tasarım ( Cidden çok hoş )
-Ekran çözünürlüğü ve yapısı
-Ses kalitesi
-İşlemcisi
-Arayüzü (iOS tarzı)

Ascend G7 seçme sebepleri:
-Yekpare aliminyum kasa
-Az enerji tüketen işlemci (S410 64 bit)
-Yüksek batarya ömrü
-Türkiye'de daha uzun süredir var ve servis ağı biliniyor.
-Ön kamerası (5MP)
-Lollipop alma ihtimali yüksek

Kamera olarak Mx4 daha iyi görünsede testlerde ascend g7 daha iyi kalitede fotoğraf çekebildiği söyleniyor (İkiside Sony yapımı lens)
Bunlar benim fikirlerim. Ama bende iki telefon arasında hala düşünüyorum.

Dipnot: Mate 7 hem fiyatı pahalı olacak (sanırım 1700 civarı) hemde tasarımından başka pek bi artısı yok.

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çıkış Tarihiyle ilgili yeni bir bilgi varmı arkadaşlar?

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatı denildigi gibi 1000 lira civarında zikrediliyor herkez tarafından.. yalnız video da anlayamadıgım dünyanın en hzlı telefonu olarak lanse edilen bir cihazın "LG G2" ile aynı benzer özelliklerin oldugu ve g2 ile kıyaslamaları ...

akinak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meizu yu türkiyeye getircek ( oppoyu getiren firma deniliyor) firma kim biliyormusunuz?

Freddies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatın düşük olacağını heryerde belirtiyorlar. 1000 - 1100 bandında. Tabi ek vergiler ne kadar etki eder bekleyip görmek lazım.

İki telefon arasında ise;
MX4 seçme sebepleri:
-Tasarım ( Cidden çok hoş )
-Ekran çözünürlüğü ve yapısı
-Ses kalitesi
-İşlemcisi
-Arayüzü (iOS tarzı)

Ascend G7 seçme sebepleri:
-Yekpare aliminyum kasa
-Az enerji tüketen işlemci (S410 64 bit)
-Yüksek batarya ömrü
-Türkiye'de daha uzun süredir var ve servis ağı biliniyor.
-Ön kamerası (5MP)
-Lollipop alma ihtimali yüksek

Kamera olarak Mx4 daha iyi görünsede testlerde ascend g7 daha iyi kalitede fotoğraf çekebildiği söyleniyor (İkiside Sony yapımı lens)
Bunlar benim fikirlerim. Ama bende iki telefon arasında hala düşünüyorum.

Dipnot: Mate 7 hem fiyatı pahalı olacak (sanırım 1700 civarı) hemde tasarımından başka pek bi artısı yok.

Bununla ilgili bir gelişme var mı? Ben iki telefon arasında kaldım ama kamera benim için çok önemli.

Birinin ikinci eli 650 TL seviyelerinde diğerinin 850 denk getirirsen. Hangisini seçmek daha mantıklı?

Meizu'nun pil performansı nasıl, özellikle Huawei'ye göre?

Ekran kalitesi çok fark ediyor mu? Huawei'nin daha mat galiba ama bu durum enerji tasarrufuna katkı sağlıyor sanırım.

Siz ve diğer bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony m4 aqua al kardeş.Ben haziran 15 de türkiye ye gelirmiş.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben meizu öneririm bataryası performansı ve tasarımı bu telefonu almak için yeterli ayrıca sdn nin meizu mx4 ukt videosunu izlemeni tavsiye ederim