Mehmetçik Vakfı'na yok Deniz Feneri'ne var

legolas4444

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Vay benim gerizekalı, Kendisini ilerici sanan kardeşim. Ben AKP'nin kömür dağıttığını ispatla demiyorum. Vatandaşın bir torba kömür için AK Partiye verdiği iddiasını ispatla diyorum. Ne kadar Aydın, Engin ve Çağdaş olduğunu Taş devri sandığın bu zamanede gösterdiğinin farkındamısın?

Siz zaten sütten çıkmış akkaşıksınızdır. Biraz utanma sıkılma olsa, bu milletin tepesinden inersiniz. Ama nerde??????

Göbeğini kaşıyan adam...Valla yakıştı sana be ya..Göbeğini kaşıyan adam:D:D:D:D

momentmc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AKP kömürü dağıttığını zaten kendisi belirtti kim neyi kime bir daha ispatlasın.

Gir dolaş evleri kimin kime ne verdiğini sor çok merak ediyorsan.

Komiksiniz yahu AKP kime kömür dağıtmış mış :D

Fortuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AKP kömürü dağıttığını zaten kendisi belirtti kim neyi kime bir daha ispatlasın.

Gir dolaş evleri kimin kime ne verdiğini sor çok merak ediyorsan.

Komiksiniz yahu AKP kime kömür dağıtmış mış :D

Bir sazan daha. Balık mevsimi bu sene pek bereketli geçecek anlaşılan...

:)

momentmc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Balık sen olmuşsun iyi ıslatmışlar seni belli.Ne dediğini bilmiyorsun yok ben öyle mi dedim farklı demeye çalıştım diyorsun.

Anlaşılan sana laf anlatmaya bile gerek yok.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Konuyu dağımayalım lütfen.

cscoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seninle ilgili bir tahminim var . Sen burada kayıtlı olan üyelerden birisisin kendine ikinci bir isim almışsın. Kilit yememek için bu ismi almışsın. Daha 6 tane yorum yapmışsın. Yaptığın yorumlara bak. Hepsi birbirinden fazla kin kusuyor. Açıkça mehmetçiğe düşmanlık yapıyorsun. Utanmaz insan . Sen mehmetçik vakfını nasıl böyle suçlayabiliyorsun. İstersen seni şikayet edelimde meramını onların karşısında da bir anlatıver . Ne dersin?

katılıyorum :):euro:

Fortuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mehmetçik Küçük Muhammet demektir. Türk Milleti askerine, Peygamber efendimizin ismini vermiştir. Sabah akşam Kuran kursuyka, Namaz Kılan dindar müslümanlarla uğraşıp... Sonrada mehmetçiği sevmek bir paradoks olsa gerek.
Dinime küfreden müslüman olsa bari diye bir deyiş vardır. Sizin mehmetçik sevginizi yesinler, siz ancak onların üstünden siyaset yaparsınız. Onların analarına, babalarına demediğinizi bırakmıyorsunuz.