Soru Mehmetçik Ukrayna'ya Girerse Ne Olur?

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
Ukraynaya destek vermek için girerse Rusya'yı karşısına alır ve büyük ihtimalle Belarus'ta Rusyaya katılır bir savaş çıkar.Eğer Rusya taraflı girersek bütün Avrupa devletleri karşımızda olur.
Ambargo koyulur.İthal edememe durumu yaşanır.Yine kuyruk günlerine döneriz..

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Ukraynaya destek vermek için girerse Rusya'yı karşısına alır ve büyük ihtimalle Belarus'ta Rusyaya katılır bir savaş çıkar.Eğer Rusya taraflı girersek bütün Avrupa devletleri karşımızda olur.
Ambargo koyulur.İthal edememe durumu yaşanır.Yine kuyruk günlerine döneriz..
Keşke kuyruk günlerine dönsekte AKP'li dayıların ve teyzelerin o anki surat ifadelerini görebilsek sıfatlarını falan. :D

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Keşke kuyruk günlerine dönsekte AKP'li dayıların ve teyzelerin o anki surat ifadelerini görebilsek sıfatlarını falan. :D
Hocam girmemek daha iyi.Her gün başka bir ürün karaborsaya düşer.Şimdi bir çok aile bazı ürünleri alamazken o zaman herkes alamaz.

MadResister

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
414
Hocam girmemek daha iyi.Her gün başka bir ürün karaborsaya düşer.Şimdi bir çok aile bazı ürünleri alamazken o zaman herkes alamaz.
Dediğiniz cümlede haklısınız tabi ama ben boomer kitlesinden bahsediyorum diyorlar ya hani siz eskileri bilmezsiniz 20 yıl öncesini falan 20 yıl önce Elektrik, Su ve Doğalgaz yoktu kanalizasyonda yaşıyorduk gibi vb. Şeyler söylüyorlar ona takılıyorum. :D

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Dediğiniz cümlede haklısınız tabi ama ben boomer kitlesinden bahsediyorum diyorlar ya hani siz eskileri bilmezsiniz 20 yıl öncesini falan 20 yıl önce Elektrik, Su ve Doğalgaz yoktu kanalizasyonda yaşıyorduk gibi vb. Şeyler söylüyorlar ona takılıyorum. :D
AKP ye seçim kazandıran 55-60 yaş aralığındaki taş devri zihniyetidir.Utanmasalar 20 yıl önce televizyon,araba gibi şeyler yoktu,onlarıda Tayyip Erdoğan buldu diyecekler.???