- Reaksiyon puanı
- 414
Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
Ukraynaya destek vermek için girerse Rusya'yı karşısına alır ve büyük ihtimalle Belarus'ta Rusyaya katılır bir savaş çıkar.Eğer Rusya taraflı girersek bütün Avrupa devletleri karşımızda olur.Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
Keşke kuyruk günlerine dönsekte AKP'li dayıların ve teyzelerin o anki surat ifadelerini görebilsek sıfatlarını falan.Ukraynaya destek vermek için girerse Rusya'yı karşısına alır ve büyük ihtimalle Belarus'ta Rusyaya katılır bir savaş çıkar.Eğer Rusya taraflı girersek bütün Avrupa devletleri karşımızda olur.
Ambargo koyulur.İthal edememe durumu yaşanır.Yine kuyruk günlerine döneriz..
Hocam girmemek daha iyi.Her gün başka bir ürün karaborsaya düşer.Şimdi bir çok aile bazı ürünleri alamazken o zaman herkes alamaz.Keşke kuyruk günlerine dönsekte AKP'li dayıların ve teyzelerin o anki surat ifadelerini görebilsek sıfatlarını falan.![]()
Dediğiniz cümlede haklısınız tabi ama ben boomer kitlesinden bahsediyorum diyorlar ya hani siz eskileri bilmezsiniz 20 yıl öncesini falan 20 yıl önce Elektrik, Su ve Doğalgaz yoktu kanalizasyonda yaşıyorduk gibi vb. Şeyler söylüyorlar ona takılıyorum.Hocam girmemek daha iyi.Her gün başka bir ürün karaborsaya düşer.Şimdi bir çok aile bazı ürünleri alamazken o zaman herkes alamaz.
AKP ye seçim kazandıran 55-60 yaş aralığındaki taş devri zihniyetidir.Utanmasalar 20 yıl önce televizyon,araba gibi şeyler yoktu,onlarıda Tayyip Erdoğan buldu diyecekler.???Dediğiniz cümlede haklısınız tabi ama ben boomer kitlesinden bahsediyorum diyorlar ya hani siz eskileri bilmezsiniz 20 yıl öncesini falan 20 yıl önce Elektrik, Su ve Doğalgaz yoktu kanalizasyonda yaşıyorduk gibi vb. Şeyler söylüyorlar ona takılıyorum.![]()