Mega holding nedir bilen varmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Arkadaşlar benim bi arkadaş bana bi konuda bahsetti mega holding falan sonra tatile gitti çalışıyormuş ünide okuyor bizim bunu tatile yolladılar falan beleşe yollamışlar hakları varmış senelik hani iyi bir şey gibi ama anlamadım olayı nedir bu yani her çalışana böyle ise güzeldir fakat karşılıksız öyle yapacaklarını sanmam bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim..

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şu devirde kim kime bedava bir şey verir kim kimi tatile bedava götürür? Çıkar olmadan böyle bir şey olabilir mi? Sakın bulaşma dolandırıcıların resmi zincirlenmiş kuruluşudur.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocam bulaşma anlamında değil benim zaten işim olmaz böyle şeylerle daha arkadaşın sana karşılıksız bir şey yapmıyor elalemin adamımı sana bedava tatil sunacak ama ben daha çok bu nedir hani işlevi nedir nasıl olur onu bilmek istiyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
saadet zincirinin modernize hali.Yaklaşma boş ver. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
göz boyayarak insanları soyuyorlar :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Herkes uzaklaş diyor :D Hocam tamam anladım zaten böyle şeylere gelmem de benim konuyu açmam hani nasıl yürüyor bu iş ne yapıyorsun ben içeriğini tam anlamadım bunun acısı ne zaman çıkar arkadaşıma üzülüyorum şuan facebooktan resimlerini paylaşıyor kişisel gelişim diyor havuzdayız keyfi falan :thumbup1:

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu mega Holding şu Web Sitesi serverı satan firma olması lazım ya lis hatırlıyor olabilirim ikna etmek için 1 saat uğraştılar ama nafile yok 1000 dolar vereceğim de 2 yılının Hosting alacağım da satarak komisyon alacağım da bunlar faso fiso bu işi yapan kazanmaz bu işi yaptıran kazanır.

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tedbirli olman için yazdık bulaşma diye zaten bunlar çene ile iş yapıyorlar...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bir arkadaşta beni davet etmişti. "Çok rahat bir iş, oturduğun yerden para kazanacaksın vb." Peki ne işi diye sorunca söylememişti. Bursa' da seminer var oraya gelince görürsün dedi. Öyle deyince hemen şüphelendim, sallamıştım.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
aptal yolma yeri diyebiliriz ,bulaşma helal ama öz kazan kardeşim inan daha hayırlı olur (=

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
aptal yolma yeri diyebiliriz ,bulaşma helal ama öz kazan kardeşim inan daha hayırlı olur (=

Yok hocam Allah korusun işim olmaz sadece bi arkadaş böyle bi işe girişti aynı ünide okuyoruz bilmek istedim.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
atıyorum 3 lira olan hostingi size 30 liraya satmaya/sattırmaya çalışıyorlar öyle dandik site açıyorlar ki size dersiniz web 1.0 döneminden kalma wordde hazırlanmış

örnek: http://metinkayalar.com/default.html

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
atıyorum 3 lira olan hostingi size 30 liraya satmaya/sattırmaya çalışıyorlar öyle dandik site açıyorlar ki size dersiniz web 1.0 döneminden kalma wordde hazırlanmış

örnek: http://metinkayalar.com/default.html

Hocam anladım zaten arkadaşlarla konuştum iyi kötü anladım bunlar da birini keklemesi lazım öyle para kazanıyor bizim bi abide bu işin içindeydi ögrenmek için sormadım direk ismini yazıp .com yaptım orda cıktı ve site berbat gerçekten