- Reaksiyon puanı
- 703
yani mesela ipad 9 çıktı ve benim param birikti 8 alcam mediamarktda 3-4 ay falan hala satılır mı
Yani diyor ki;Daha açıklayıcı olabilme ihtimalin nedir?
heh ondanYani diyor ki;
Mesela ben iPad 8 alacam iPad 9 çıktı, iPad 8in satışı devam eder mi
Stok olduğu sürece satılabilir, neden satılmasın.mesela ps5den örnek veriyim ps5 çıktı ps4 hala satılır mı mediamarkt sitesinde
Satılır,özellikle bu iPhonelarda çok oluyor bir sene 11 çıkıyor diğer sene 12 ve 11in satışına devam ediliyormesela ps5den örnek veriyim ps5 çıktı ps4 hala satılır mı mediamarkt sitesinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
heh ondan
Siz ne alacaktınız?ohhhhhhhhhh rahatladım
ipad 8Siz ne alacaktınız?
Stoklara bağlı.
iPad 8 daha 2020 model. Daha yeni. Stoklardan kaldırmaları imkansız.ipad 8
Stokların bitmesi adına indirimler yapılıyor. 2. nesil 11 inç iPad Pro da şu an indirimde.normal fiyatı 3800 mediamarkt 3200? hatta indirimli 2950
2022de satılır mı halaiPad 8 daha 2020 model. Daha yeni. Stoklardan kaldırmaları imkansız.
2023'de satışı durur.2022de satılır mı hala
Satılır. Şu anda Apple tarafında 9. nesil için bir hareketlilik yok. Bir sene daha 8. nesil gider.2022de satılır mı hala
9'u almak daha mantıklı.peki 9u beklemek mi yoksa 8 almak mı
Edit yapılabiliyor o tablette. O tabletin Adobe Photoshop desteği var.edit yapcam oyun oynicam video çekcem falan filan
Kanka 2022 de daha ne tabletler çıkar yani sen bunu o zaman düşün.edit yapcam oyun oynicam video çekcem falan filan
ama youtubeye gönderince silcem videoyu
arkadaşlarım diyo mini 5 az ısınıyo 8 çok ısınıyo diye doğrumu
Tam tersi. Mini 5, 5.0 GHz hızında çalışırken 8. nesil iPad, 3 GHz hızında çalışıyor.arkadaşlarım diyo mini 5 az ısınıyo 8 çok ısınıyo diye doğrumu
herşeyin en yenisi takıntım yokKanka 2022 de daha ne tabletler çıkar yani sen bunu o zaman düşün.
pubg için hangi değerlerde çalışıyor?Tam tersi. Mini 5, 5.0 GHz hızında çalışırken 8. nesil iPad, 3 GHz hızında çalışıyor.