Mecidiyeköy ay bilgisayar dükkanı kapadı kaçtı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @yhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@yhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aybilgisayardan aldığım 250gb samsung hdd bozuldu ve aybilgisayara iade ettim pazartesi günü teknik servise verilecektir dediler ve 1 hafta sonra gittim söyledim daha bakımda dediler 2. hafta sonuna kadar hep telefon açtım ama daha teknik serviste olduğunu söylediler daha sonraki açtığım telefona hiç cevap verilmeyince aybilgisayara kendim gittim kapalıydı ve diğer bilgisayarcılar dükkanı kapayıp amerikaya kaçtığını söylediler.

HDD samsung un teknik servisinde olduğuna göre geri alabilme ihtimalim varmıdır ve varsa samsung un teknik servisi nerededir bilen varsa bi zahmet açıklasın lütfen.

Kolay gelsin.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Sence o HDD ordamıdır :) Yoksa oda mı ABD'ye kaçmıştır :)

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Servislere ürün girerken servis formu ile verilir. Servis formuna büyük ihtimal ile bilgisayar firmasının ismi yazılmıştır. O form olmadan büyük bir ihtimal ile alamıyacaksınız.

Servis noktolarına buradan bakabilirsin.

@yhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sence o HDD ordamıdır :) Yoksa oda mı ABD'ye kaçmıştır :)

Mantıklı bir cevap istedim sadece..?

Servislere ürün girerken servis formu ile verileri. Servis formuna büyük ihtimal ile bilgisyar firmasının ismi yazılmıştır. o form olmadan büyük bir ihtimal ile alamıyacaksınız.

Ama hdd nin aybilgisayar adına elimde serinumarası ile birlikte faturası bulunmakta belki hala bir şansım olabilirmi..?

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Denemekte bir fayda var ama Hp de falan olsa kesinlikle vermezler onu biliyorum. Samsung'un çalışma sistemine kaldı yani senin iş.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Samsung müşteri hizmetleri ile görüşmenizde fayda var. Kimlik bilgileri ve imza ile belki verebililer.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Engin senin tanıdıktır onlar konusuver :D

@yhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öylemiymiş :D Ben bile bilmiyordum :D

Yani adresleri buymuş galiba.

http://www.aybil.com.tr

nuhkuyusu caddesi no:34 bağlarbaşı / istanbul

insanın içi insan olmadıktan sonra dış görünümünü değiştirse ne işe yararki.

Yarın öbürgün bana değil başkasına gene aynı şeyi yapacak vatan hayini.

Genede bilgi için teşekkürler.

canbaz57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar artık ay bilgisayar kapandı onun yerıne orada calısan eleman yenı bir firma acmıs bilgi vermek istedim firma adı beka bilgisayar

Mecidiye Caddesi İmam Feyzullah Sok. no: 6
Mecidiyeköy-İSTANBUL
Tel: (0212) 213 13 73- (0212) 213 13 92 - (0212) 213 13 86

Shanex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Koyuncu Bilgisayar ile iletişime geç durumu anlat Eğer Faturan varsa Sana Hard diskini geri verirler

qontak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benzer sorun bende de var. (bu arada aybil'in aybilgisayar ile bir ilişkisi yokmuş aradım) dvdrom'um bozuldu lg ana bayii'yi aradım bana birkaç firma numarası verdi. elimdeki ürün hangi distribütör'e ait ise onu öğrenmek için firmaları arayarak seri numarasını verdim ve distribütörü öğrendim..

yani demek istediğim ürünün seri numarası varsa önce distribütör firmayı öğrenip takip edebilirsiniz..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
BUndan 4 yıl önce ay bilgisayardan 100 pc aldık ozaman böle bi sorun yoktu gidiyorduk değişiyorlardı oranıns ahibi bitane bayandı galiba ama neden kaçtığını bende anlayamadım:)

@yhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskiden ay bilgisayar mecidiyeköy ün en uygun ve en seçkin yeriydi ama ne olduysa bu duruma geldi ya iflas etti yada büyük kazanç sağladı. :wassat:

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Adamlar (ay bilgisayar tayfası) bu satırları okuyunca üzülüyordur bence..

Koskoca SDN de haftalardır bedavadan reklamları yapılıyor. Marka bilinirliği pekiştiriliyor ;)

Şakası bir yana paranla rezil olmak bu galiba.. Allah kurtarsın..

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benim merak ettiğim sorununu çözebildin mi

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
birde hakkımızda kısmına şöyle yazmazlarmı deli ederler beni :D

Ay Technostation, 1997 yılında teknoloji ürünlerinin tüketiciye etkin ve verimli şekilde ulaştırılması için satış, pazarlama ve teknik destek hizmetleri sunan teknoloji merkezi olarak İstanbul'da kurulmuştur. Ay Technostation kurulduğu günden beri süregelen hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti özellikleriyle teknoloji pazarında yer edinmiş şirketlerden biri olmuştur. Ay Technostation; APPLE, EPSON, HP, XEROX, TOSHIBA markaları başta olmak üzere birçok teknoloji markasının satış ve teknik servis hizmetini vermektedir.

military55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu firma ile bende 2000 yılından beri çalışıyordum, 100 ün üzerinde pc ve bi ton oem parça aldım, servisi de iyiydi,, way anasını, malum kriz mi vurdu bunları da?

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Cidden iyi bir şirketti :(

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Elinde arıza kabul formun varsa o formla hakkını arayabilirsin bir şirket dükkanı kapatıp boşaltmayla kapanmaz şirket kapatma karar tarihinden itibaren 1 yıl süre ile tasfiye halinde olur maliye ile ilişkileri devam eder sende hakkını yasal yollardan arayabilirsin amerikaya kaçsa bile şirketin başaka bir ortağı türkiyede olabilir yada türkiyede mal varlığı olabilir haciz yoluyla alacagını alırsın
eğer söz konusu ürün dış servise çıktıysa dış servisten almaya çalış

never86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu soğukta bi bardak soğuk su nasıl içcen orası düşündürüyo beni :whistling:

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum Samsung firma olarak bu tarz konularda çok hassas bi şirket
benzer bi olay arkadaşımın başına cep telefonundan geldi ve konuyu ana merkeze mail atarak 15 dk içinde çözdü.eğer işi uzatırlarsa sende samsunga bir mail at arkana yaslan aramalarını bekle

volkanbalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle forumdaki arkadaşlara merhaba ben 2007 yılından bu yana ay technostation firması teknik servisinde calısmakta olan bir elemanım yazmış olduklarınız tamamen yersizdir batmış ve piyasayı dolandıran ay bilgisayarla firmamızın kati surette alakası yoktur isteyen arkadaşlarla görüşebilriz bu yanlışlığın en kısa zamanda düzeleceğini düşünerek saygılarımı sunuyorum
İsteyen arkadaşlar ofis numaralarımızdanda ulaşabilirler

V.Volkan BALIK
Sistem Destek Uzmanı
00-90-216 391 94 10

birde hakkımızda kısmına şöyle yazmazlarmı deli ederler beni :D

Ay Technostation, 1997 yılında teknoloji ürünlerinin tüketiciye etkin ve verimli şekilde ulaştırılması için satış, pazarlama ve teknik destek hizmetleri sunan teknoloji merkezi olarak İstanbul'da kurulmuştur. Ay Technostation kurulduğu günden beri süregelen hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti özellikleriyle teknoloji pazarında yer edinmiş şirketlerden biri olmuştur. Ay Technostation; APPLE, EPSON, HP, XEROX, TOSHIBA markaları başta olmak üzere birçok teknoloji markasının satış ve teknik servis hizmetini vermektedir.