Meb Etab 4 HDMİ ile tv ye nasıl bağlanır

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
meb etab 4 HDMİ ile tv ye nasıl bağlanır...

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
malesef öyle olmuyor hdmi kabloda slimport diyor acaba siz kullanıyor musunuz.kullanıyorsanız çalışan kablunun adı ney.hdmi kablom varda olmuyor bu

hesfekter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef arkadaşım öyle kolay değil.Kardeşim mebin verdiği tableti sen gidipte bilgisayara televizyona bağlayamazsın bunun için tabletten devlet verilerini silip root atman gerekir ben attım heryere bağlıyorum.Root attıktan sonra tablet girişli çıkışı HDMI olan bir kablo bul bağla televizyon açılır :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hdmi kablosunun bir ucunu meb tablete diger bosta kalan ucunuda tvnin arka tarafibda uzerinde hdmi yazan bir giris olacak oraya kabloyu takiyorsun baglandi

malesef arkadaşım öyle kolay değil.Kardeşim mebin verdiği tableti sen gidipte bilgisayara televizyona bağlayamazsın bunun için tabletten devlet verilerini silip root atman gerekir ben attım heryere bağlıyorum.Root attıktan sonra tablet girişli çıkışı HDMI olan bir kablo bul bağla televizyon açılır :D

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim ki hem root lu hem Rom lu. kablomuzda var nasıl bağlıyacağız

hesfekter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal ben bağlıyorum evde sony bravia var özel kablo aldık bağlıyoruz sonra bağladığım HDMI ya geçiş yapıyorum geçiş yapmayı unutma sonra tablet ekranı televizyona çıkıyor

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
normal ben bağlıyorum evde sony bravia var özel kablo aldık bağlıyoruz sonra bağladığım HDMI ya geçiş yapıyorum geçiş yapmayı unutma sonra tablet ekranı televizyona çıkıyor
Bende olmuyor program falan kullanıyor musun? Birde hangi kablo kullanıyorsun internet linkini atar mısın

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
ben yapamamdım kardeş olmuyor

hesfekter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende olmuyor program falan kullanıyor musun? Birde hangi kablo kullanıyorsun internet linkini atar mısın

Bende kablo olarak HDMI kabosu var içe doğru sonra düz o çıkış tablet girişide normal standart olan seende neden olmadığını anlamadım ama şöyle birşey olabilir bak kardes televizyonlarda şöyle bilirsin giriş yerleri var HDMI1 HDMI2 HDMI3 vb. ben mesela tabletin kablosunu HDMI2 ye taktım bir şey olmaz ama sen tlevizyondan nasıl AV a falan geçiyorsun tableti bağladığın girişede geçmen lazım ben HDMI2 ye bağladıysan bilgisayardan da HDMI2 kanalına geçiş yapmam lazım

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bende kablo olarak HDMI kabosu var içe doğru sonra düz o çıkış tablet girişide normal standart olan seende neden olmadığını anlamadım ama şöyle birşey olabilir bak kardes televizyonlarda şöyle bilirsin giriş yerleri var HDMI1 HDMI2 HDMI3 vb. ben mesela tabletin kablosunu HDMI2 ye taktım bir şey olmaz ama sen tlevizyondan nasıl AV a falan geçiyorsun tableti bağladığın girişede geçmen lazım ben HDMI2 ye bağladıysan bilgisayardan da HDMI2 kanalına geçiş yapmam lazım

Kardeş öyle yapıyorum HDMI2 ye bağlayıp TV'den ona geliyorum olmuyor. Sen kabloyu nerden aldın bir siteden aldıysan link atta bir bakıyım. Tabletten bir ayar yaptınmı sen? Sedece root mu yaptın.