Android telefonlara Bluetooth ile hem kulaklık hem akıllı saat nasıl bağlanır? Birini bağlıyorum, birinin bağlantısı kopuyor. Nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardım edebilir misiniz?
Son düzenleyen moderatör:
Saatin zaten bir uygulaması olmalı, eğer uygulama ile eşleştirirseniz Bluetooth menüsünde bağlantı kopmuş gibi görünse de aslında bağlıdır. Cihazların marka modelleri nedir hocam?Android telefonlara Bluetooth ile hem kulaklık hem akıllı saat nasıl bağlanır? Birini bağlıyorum, birinin bağlantısı kopuyor. Nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardım edebilir misiniz?
Saatin zaten bir uygulaması olmalı, eğer uygulama ile eşleştirirseniz Bluetooth menüsünde bağlantı kopmuş gibi görünse de aslında bağlıdır. Cihazların marka modelleri nedir hocam?Android telefonlara Bluetooth ile hem kulaklık hem akıllı saat nasıl bağlanır? Birini bağlıyorum, birinin bağlantısı kopuyor. Nasıl çözeceğimi anlamadım. Yardım edebilir misiniz?
Tamam hallettim dediğiniz gibiymiş gerçekten . Kulaklığı bağlayınca bluetooth menüsünde kulaklık bağlı gorünüyor sadece ama saatin uygulamasında saatde bağlı görünüyor.Saatin zaten bir uygulaması olmalı, eğer uygulama ile eşleştirirseniz Bluetooth menüsünde bağlantı kopmuş gibi görünse de aslında bağlıdır. Cihazların marka modelleri nedir hocam?