hdmi kablosunun bir ucunu meb tablete diger bosta kalan ucunuda tvnin arka tarafibda uzerinde hdmi yazan bir giris olacak oraya kabloyu takiyorsun baglandimeb etab 4 HDMİ ile tv ye nasıl bağlanır...
malesef arkadaşım öyle kolay değil.Kardeşim mebin verdiği tableti sen gidipte bilgisayara televizyona bağlayamazsın bunun için tabletten devlet verilerini silip root atman gerekir ben attım heryere bağlıyorum.Root attıktan sonra tablet girişli çıkışı HDMI olan bir kablo bul bağla televizyon açılırKablon varmı
hdmi kablosunun bir ucunu meb tablete diger bosta kalan ucunuda tvnin arka tarafibda uzerinde hdmi yazan bir giris olacak oraya kabloyu takiyorsun baglandi
malesef arkadaşım öyle kolay değil.Kardeşim mebin verdiği tableti sen gidipte bilgisayara televizyona bağlayamazsın bunun için tabletten devlet verilerini silip root atman gerekir ben attım heryere bağlıyorum.Root attıktan sonra tablet girişli çıkışı HDMI olan bir kablo bul bağla televizyon açılır
- - - Mesaj Güncellendi - - -
malesef arkadaşım öyle kolay değil.Kardeşim mebin verdiği tableti sen gidipte bilgisayara televizyona bağlayamazsın bunun için tabletten devlet verilerini silip root atman gerekir ben attım heryere bağlıyorum.Root attıktan sonra tablet girişli çıkışı HDMI olan bir kablo bul bağla televizyon açılır![]()
Bende olmuyor program falan kullanıyor musun? Birde hangi kablo kullanıyorsun internet linkini atar mısınnormal ben bağlıyorum evde sony bravia var özel kablo aldık bağlıyoruz sonra bağladığım HDMI ya geçiş yapıyorum geçiş yapmayı unutma sonra tablet ekranı televizyona çıkıyor
ben yapamamdım kardeş olmuyornormal ben bağlıyorum evde sony bravia var özel kablo aldık bağlıyoruz sonra bağladığım HDMI ya geçiş yapıyorum geçiş yapmayı unutma sonra tablet ekranı televizyona çıkıyor
Bende olmuyor program falan kullanıyor musun? Birde hangi kablo kullanıyorsun internet linkini atar mısın
Bende kablo olarak HDMI kabosu var içe doğru sonra düz o çıkış tablet girişide normal standart olan seende neden olmadığını anlamadım ama şöyle birşey olabilir bak kardes televizyonlarda şöyle bilirsin giriş yerleri var HDMI1 HDMI2 HDMI3 vb. ben mesela tabletin kablosunu HDMI2 ye taktım bir şey olmaz ama sen tlevizyondan nasıl AV a falan geçiyorsun tableti bağladığın girişede geçmen lazım ben HDMI2 ye bağladıysan bilgisayardan da HDMI2 kanalına geçiş yapmam lazım