McLaren karara itiraz edecek

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
McLaren takımı, Belçika Grand Prix'i sonrası, 25 sn cezası alan ve birinciliğini kaybeden Lewis Hamilton için itiraz hakkını kullanacak.



Bu olayla beraber Belçika Grand Prix'inin kesin sonuçları, FIA Yüksek Mahkeme'sinin verdiği kararla belirlenecek.

Takımdan yapılan açıklamada, gerekli telemetri verileriyle beraber itirazın FIA'ya gönderildiği belirtildi.

Takım adına konuşan bir yetkili şunları söyledi: "Telemetri verilerimizi inceledik ve FIA'ya yolladık. Verilere göre, start-finiş çizgisini geçerken, Lewis, Kimi'den 6 km/s daha yavaş."

"Lewis, Kimi'ye yol verdikten sonra virajda tekrar yerini aldı ve geç frenaj yaparak Kimi'yi geride bıraktı. Bu verilerle, karara itiraz etmekten başka şansımız yok."




kaynak:Formula1, F1, GP2, DTM, MOTOGP, Indycar, WRC - Motorsporları haber, resim ve video merkezi
 

anamur

Asistan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
357
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
uzun zamandır böyle yarış görmemiştim..
 

regedit

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2007
Mesajlar
1,452
Reaksiyon puanı
1
Puanları
216
güya hamilton yol verdi, hemen arkasında kaldı ferrari nin, bence karar çok doğru, komiserler nasıl böyle bir karar aldı oda ilginç (herkes hamilton un destekçisi). olan raikonnen e oldu :angry: bu McLaren hep böyle ;)
 
Üst