Mcaffe Iyi Midir?

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
72

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Ama onun asıl ismi deep web değil mi?
Yok hocam, ikisi ayrı şeyler. Dark Web, Deep Web'in de altıdır. Deep Web o kadar korkutucu değildir fakat Dark Web'de güvenliğinizden emin olmalısınız, internetin en karanlık bölümü orasıdır çünkü. Şu görselden yararlanabilirsiniz:

1620205470830.png

Yani şöyle düşün, en iyisini kullanmak varken neden orta seviyelisini kullanasın?

Bak ESET'ten iyi olan antivirüsler:

Kaspersky, BitDefender, Avast, McAfee, Avira.
Avast dışında doğrusunuz fakat Avast'tan daha kötü olduğunu neden söylediniz anlayamadım. Tabii ki Kaspersky daha iyi ama böyle ezmenize de gerek yok.

Reaksiyon puanı
288
Yok hocam, ikisi ayrı şeyler. Dark Web, Deep Web'in de altıdır. Deep Web o kadar korkutucu değildir fakat Dark Web'de güvenliğinizden emin olmalısınız, internetin en karanlık bölümü orasıdır çünkü. Şu görselden yararlanabilirsiniz:

Ekli dosyayı görüntüle 150761

Avast dışında doğrusunuz fakat Avast'tan daha kötü olduğunu neden söylediniz anlayamadım. Tabii ki Kaspersky daha iyi ama böyle ezmenize de gerek yok.
Orada telegram falan var ne alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, ne olmuş?

Test sonuçlarına bak derim.
Hocam dediğiniz sayfaya girdim anlamadım neye tıklayacağız?

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Hocam Crypter'ların, FUD'ların geçmişini bilmiyorum fakat o zamanlar çıkmamış olabilir. Link atmak isterdim fakat reklama ve yasa dışı paylaşıma giriyor. Alanlar bir sürü vardı, ondan FUD'ladığına eminim. Peki inanmıyorsanız da şöyle sorayım. Diyelim ki böyle bir şey oldu, bundan nasıl kurtulacağız? Format mı gerektirir AV yakalayamazsa? Bana işte FUD'lama yapılan sitede McAfee önermişlerdi o durumda, ondan
Belki MCafee FUD'ları bulabildiği için şirkette iyidir ?

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Belki MCafee FUD'ları bulabildiği için şirkette iyidir ?
Onu düşünmemiştim hocam. :D Peki hocam testlerde, başka forumlarda vs. Kaspersky'a osuruktan teyyare (vallahi öyle dedi, kusura bakmayın) diyorlar McAfee öneriyorlar, burada neden tam tersi? Çok kafam karışıyor bu AV konularında.

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Bugün bir arkaşıma gitmiştim hangi antivirüs programını kullanıyorsun dediğim de ise MCaffe dedi YouTube'dan baktım biraz araştırdım KasperSky'den daha iyi diyorlar sizce iyi midir?
(Bilgisayarım kötü değil.)

MCaffe iyi. Benim bilgisayarımda bayağı virüs bulduğu olmuştur. İşe yarıyor yani. Ama Kaspersky kullanmanı tercih ederim. Adın zaten Kaspersky Kullanıcısı başka bir şey indirme ayıp olur :D.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Onu düşünmemiştim hocam. :D Peki hocam testlerde, başka forumlarda vs. Kaspersky'a osuruktan teyyare (vallahi öyle dedi, kusura bakmayın) diyorlar McAfee öneriyorlar, burada neden tam tersi? Çok kafam karışıyor bu AV konularında.
Hocam onu öneren kişiye selam söyleyin pls :D

link atabilme şansınız var mı ?

Reaksiyon puanı
288
Evet iyi. Benim bilgisayarımda bayağı virüs bulduğu olmuştur. İşe yarıyor yani. Ama Kaspersky kullanmanı tercih ederim. Adamlar bedava 90 günlük lisans verme kampanyaları var şuan. 79 gün kaldı. İndir kullan bence.
Biliyorum hocam o kampanyayı format attıktan sonra silindi KasperSky yeniden yükledim ama verdiği lisansı kullanıyorum o verdikleri kampanyadaki kodu tekrar girme gibi bir şansım var mı?

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472

Reaksiyon puanı
288
Bu arada MCaffe'nin KasperSky gibi sürümleri var mı merak ettim hani KasperSky'ın total security falan var ya.