Anonim 234172
Forumdan uzaklaştırıldı
- Reaksiyon puanı
- 72
Evet, ne olmuş?Avast???
https://www.av-comparatives.org/https://av-test.org/
Test sonuçlarına bak derim.
Evet, ne olmuş?Avast???
Yok hocam, ikisi ayrı şeyler. Dark Web, Deep Web'in de altıdır. Deep Web o kadar korkutucu değildir fakat Dark Web'de güvenliğinizden emin olmalısınız, internetin en karanlık bölümü orasıdır çünkü. Şu görselden yararlanabilirsiniz:Ama onun asıl ismi deep web değil mi?
Avast dışında doğrusunuz fakat Avast'tan daha kötü olduğunu neden söylediniz anlayamadım. Tabii ki Kaspersky daha iyi ama böyle ezmenize de gerek yok.Yani şöyle düşün, en iyisini kullanmak varken neden orta seviyelisini kullanasın?
Bak ESET'ten iyi olan antivirüsler:
Kaspersky, BitDefender, Avast, McAfee, Avira.
Orada telegram falan var ne alaka?Yok hocam, ikisi ayrı şeyler. Dark Web, Deep Web'in de altıdır. Deep Web o kadar korkutucu değildir fakat Dark Web'de güvenliğinizden emin olmalısınız, internetin en karanlık bölümü orasıdır çünkü. Şu görselden yararlanabilirsiniz:
Ekli dosyayı görüntüle 150761
Avast dışında doğrusunuz fakat Avast'tan daha kötü olduğunu neden söylediniz anlayamadım. Tabii ki Kaspersky daha iyi ama böyle ezmenize de gerek yok.
Hocam dediğiniz sayfaya girdim anlamadım neye tıklayacağız?
Çünkü Whatsapp kullanırsanız haşlanırsınız.Orada telegram falan var ne alaka?
Belki MCafee FUD'ları bulabildiği için şirkette iyidir ?Hocam Crypter'ların, FUD'ların geçmişini bilmiyorum fakat o zamanlar çıkmamış olabilir. Link atmak isterdim fakat reklama ve yasa dışı paylaşıma giriyor. Alanlar bir sürü vardı, ondan FUD'ladığına eminim. Peki inanmıyorsanız da şöyle sorayım. Diyelim ki böyle bir şey oldu, bundan nasıl kurtulacağız? Format mı gerektirir AV yakalayamazsa? Bana işte FUD'lama yapılan sitede McAfee önermişlerdi o durumda, ondan
Onu düşünmemiştim hocam.Belki MCafee FUD'ları bulabildiği için şirkette iyidir ?
Bugün bir arkaşıma gitmiştim hangi antivirüs programını kullanıyorsun dediğim de ise MCaffe dedi YouTube'dan baktım biraz araştırdım KasperSky'den daha iyi diyorlar sizce iyi midir?
(Bilgisayarım kötü değil.)
Hocam onu öneren kişiye selam söyleyin plsOnu düşünmemiştim hocam.Peki hocam testlerde, başka forumlarda vs. Kaspersky'a osuruktan teyyare (vallahi öyle dedi, kusura bakmayın) diyorlar McAfee öneriyorlar, burada neden tam tersi? Çok kafam karışıyor bu AV konularında.
Biliyorum hocam o kampanyayı format attıktan sonra silindi KasperSky yeniden yükledim ama verdiği lisansı kullanıyorum o verdikleri kampanyadaki kodu tekrar girme gibi bir şansım var mı?Evet iyi. Benim bilgisayarımda bayağı virüs bulduğu olmuştur. İşe yarıyor yani. Ama Kaspersky kullanmanı tercih ederim. Adamlar bedava 90 günlük lisans verme kampanyaları var şuan. 79 gün kaldı. İndir kullan bence.
Var ama hakka girerBiliyorum hocam o kampanyayı format attıktan sonra silindi KasperSky yeniden yükledim ama verdiği lisansı kullanıyorum o verdikleri kampanyadaki kodu tekrar girme gibi bir şansım var mı?
Biliyorum hocam o kampanyayı format attıktan sonra silindi KasperSky yeniden yükledim ama verdiği lisansı kullanıyorum o verdikleri kampanyadaki kodu tekrar girme gibi bir şansım var mı?
Hocam atarım ama şu an üye alımları kapalı sitede, sadece paralı alım alıyorlar. Ben bir konu açmıştım, öyle dediler.Hocam onu öneren kişiye selam söyleyin pls
link atabilme şansınız var mı ?
Paralı alım?Hocam atarım ama şu an üye alımları kapalı sitede, sadece paralı alım alıyorlar. Ben bir konu açmıştım, öyle dediler.
Para veriyorsun ve siteye kayır oluyorsun diğer türlü site kapalı.Paralı alım?
Ne gerek var ki.Para veriyorsun ve siteye kayır oluyorsun diğer türlü site kapalı.
Gerek yok zatenNe gerek var ki.