Maxthon 2.0.9 Hakkında Görüşleriniz

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar bu browser hakkında görüşlerinizi almak isityorum.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
biraz bilgi verseydin keşke :]

blackhawk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum Maxthon'ı (o zamanlar adı MyİE idi). 2 sürümüne ben alışamadım 1.6.3.80 sürümünü kullanıyorum. İE altyapısını kullansa da gayet memnunum performansından.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
sanki siteleri çok hızlı açıyor gibime geldi

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Başlık değiştirildi, Bu bölüme taşındı.

prenslui

Doçent
Reaksiyon puanı
17
deneyen arkadaşlar varmı acaba

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben kullanıyorum. bence en iyi tarayıcı maxthon.

brokenidols

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben nerdeyse tüm tarayıcıları kullanıyorum. maxthon gibisini görmedim bir numaram. ama denemek isterseniz flock u da tavsiye ederim tüm sosyal ağ hesaplarınızı ve mail hesaplarınızı online takip ediyorsunuz mozilla üretimi oldugu için tüm firefox eklentileri çalışıyor ama 256mb ramda bazen kasıyor. hız ve kullanışlılık istiyorsanız maxthon derim onnumero!!!

PESSIMIST03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Maxthon bende kullanıyorum. Mozillada yaşadığım sorunlar yüzünden kısa bir süreliğine yüklemiştim. Ama çok alıştım. Herkese tavsiye ederim. Diğer tarayıcılarla karşılaştırırsak extra özellikleri var. Ve ie altyapısını kullandığı için hiç bir websitesini açmakta sorun yaşamıyorum. Mozillada bazı siteler açılmıyordu. Sonuç olarak benim 1 numaralı tarayıcım Maxthon 2.1...

alperdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maxthonu kullandım çünkü explorerı sevmiyorum. Fakat kurar kurmaz firefoxa göre daha yavaş olması hemen dikkatimi çekti. Bir süre sonra da iyice yavaşlıyor zaten. Mozilla Firefoxtan vazgeçmemek lazım. Fakat bazı siteler sadece explorerla tam olarak calışabiliyor. Bu yüzden sana tavsiyem genelde mozilla kullanman. Explorerı kullanmak zorunda kaldığın durumlarda da internet explorer tabanlı Avant Browser kullanmanı tavsiye ederim.Daha hızlıdır maxhtondan. Explorerı ise at çöpe :) Benim favorilerim mozilla ve avant ikilisi.

karakalem59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet Araçları klasörümde 14 değişik browser var ve güncelleştirmeleri ile yeniliklerini sürekli izliyor ve zaman zaman birbirine geçici de olsa fark atanlara göre tercihimi değiştiriyorum ama Avant ile Maxthon sürekli kullandığım ve ilk tercihlerim arasında yer alıyor. Şu an Version = 2.1.2.649 UNICODE sürümünü kullanıyorum ve gerçekten mükemmel buluyorum.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Method Not Implemented
indirmeye çalıştığımda böyle yazıyo.
sorun nedir???