Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum Maxthon'ı (o zamanlar adı MyİE idi). 2 sürümüne ben alışamadım 1.6.3.80 sürümünü kullanıyorum. İE altyapısını kullansa da gayet memnunum performansından.
Arkadaşlar ben nerdeyse tüm tarayıcıları kullanıyorum. maxthon gibisini görmedim bir numaram. ama denemek isterseniz flock u da tavsiye ederim tüm sosyal ağ hesaplarınızı ve mail hesaplarınızı online takip ediyorsunuz mozilla üretimi oldugu için tüm firefox eklentileri çalışıyor ama 256mb ramda bazen kasıyor. hız ve kullanışlılık istiyorsanız maxthon derim onnumero!!!
Maxthon bende kullanıyorum. Mozillada yaşadığım sorunlar yüzünden kısa bir süreliğine yüklemiştim. Ama çok alıştım. Herkese tavsiye ederim. Diğer tarayıcılarla karşılaştırırsak extra özellikleri var. Ve ie altyapısını kullandığı için hiç bir websitesini açmakta sorun yaşamıyorum. Mozillada bazı siteler açılmıyordu. Sonuç olarak benim 1 numaralı tarayıcım Maxthon 2.1...
Maxthonu kullandım çünkü explorerı sevmiyorum. Fakat kurar kurmaz firefoxa göre daha yavaş olması hemen dikkatimi çekti. Bir süre sonra da iyice yavaşlıyor zaten. Mozilla Firefoxtan vazgeçmemek lazım. Fakat bazı siteler sadece explorerla tam olarak calışabiliyor. Bu yüzden sana tavsiyem genelde mozilla kullanman. Explorerı kullanmak zorunda kaldığın durumlarda da internet explorer tabanlı Avant Browser kullanmanı tavsiye ederim.Daha hızlıdır maxhtondan. Explorerı ise at çöpe Benim favorilerim mozilla ve avant ikilisi.
İnternet Araçları klasörümde 14 değişik browser var ve güncelleştirmeleri ile yeniliklerini sürekli izliyor ve zaman zaman birbirine geçici de olsa fark atanlara göre tercihimi değiştiriyorum ama Avant ile Maxthon sürekli kullandığım ve ilk tercihlerim arasında yer alıyor. Şu an Version = 2.1.2.649 UNICODE sürümünü kullanıyorum ve gerçekten mükemmel buluyorum.