Max. 50 tl kulaklık

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar mikrofonlu,ses açma-kısma özelliği olan kulakiçi silikon kulaklık arıyorum. Geçenlerde bi kulaklık aldım ses açma-kısma çalışmıyordu sadece iPhone için dediler. Android için uyumlu olursa sevinirim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Daha gecen hepsiburadadan creative hitzma350 aldim. Mikrofonlu yassi kablolu androidde dugmeleri falan gayet muthis calisan ses kalitesi muazzam bir kulaklik. Ve tasarim olarakda harika bir kulaklik. Hepsiburadadan aldim. Ama 71 tlidi. Birde bunun sanirim daha dusugu hitzma200 vardi. O da 50 tl kusur diye hatirliyorum. Tasarim olarak fazla farklari yok. Yassi degil kablosu sanirim o kadar. Ses kalitesinibde farkedecrgini sanmiyorum 30 tllik ep630 ne unlu oldu 50 tllik modeline neler yapmistir.

He ben iade ettim. Neden ettim. Mikrofonlu diye tablette sikinti ediyordu. Dugmesine basili tutmazsan ses kotu geliyordu. Pcde ve telde bkyle sikinti yoktu. Ufak ama uzun vadede can sikan bir detay oldugu icin iade ettim. Sebep olarakts bunun aynisini yazdim. Kulakligin.bi sikintisi yok ben boyle oldugunu bilmiyodum istemiyorum boyle dedim ozetle. Iadeyi aldilar. Simdi paramin hesabima yatmasini bekliyorum.

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim acaba bu kulaklık media markt-teknosa gibi yerlerde bulunur mu ?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ses açma kısma duğmeleri olan android için uyumlu ama kulak içi olmayan önereceğiniz kulaklık varmı?

Ses kalitesi üst düzey olursa iyi olur, fiyat aralığı olmadan

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Onerdigim kulakligib ses kalitesi bence ust duzeydeydi. Hani sennheiser cx200le falan kapisacsk duzeyde. Bi deneyin derim benim sikintim tablette mikrofonu yuzunden ses sorunu yasadim. Yani mikrofonlu kulakliklar genel olarak oyleymis sanirim. Kulakligin bi sorunu yok bence alacak olan bunu alsin. Kizakli sed acma kisma ve sarkiyi durdur devam ettir cagriya cevap ver sonlandir dugmeside mevcut. Yassi kablo ve mukemmel bir tasarimi var. S m l uc tane ucu geliyor yaninda. Kirmizi beyazi cok yakisikli zaten. Alana hayirli olsun icimde kaldi mikrofonu olmasaydi ne guzel kullanacaktim simdi sennheiser cx300 dusunuyorum.
Cok pardon kulakici olmayan yazisini sonradan farkettim. Onlar hakkinda pek bilgim yok pcde bile kulakici kullaniyorum uzgunum.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Estafurullah, zaten kulak içi olmayan çok araşdırdım ama aradığım şekilde ve kalitede bulamadım uzun zamandır, yok gibi.

Kulakiçi kullanamıyorum, kulağımda kalmıyor hiç

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat internetten alışveriş yapamıyorum teknoloji mağazalarından temin edebileceğim bir model önerirseniz sevinirim

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha gecen hepsiburadadan creative hitzma350 aldim. Mikrofonlu yassi kablolu androidde dugmeleri falan gayet muthis calisan ses kalitesi muazzam bir kulaklik. Ve tasarim olarakda harika bir kulaklik. Hepsiburadadan aldim. Ama 71 tlidi. Birde bunun sanirim daha dusugu hitzma200 vardi. O da 50 tl kusur diye hatirliyorum. Tasarim olarak fazla farklari yok. Yassi degil kablosu sanirim o kadar. Ses kalitesinibde farkedecrgini sanmiyorum 30 tllik ep630 ne unlu oldu 50 tllik modeline neler yapmistir.

He ben iade ettim. Neden ettim. Mikrofonlu diye tablette sikinti ediyordu. Dugmesine basili tutmazsan ses kotu geliyordu. Pcde ve telde bkyle sikinti yoktu. Ufak ama uzun vadede can sikan bir detay oldugu icin iade ettim. Sebep olarakts bunun aynisini yazdim. Kulakligin.bi sikintisi yok ben boyle oldugunu bilmiyodum istemiyorum boyle dedim ozetle. Iadeyi aldilar. Simdi paramin hesabima yatmasini bekliyorum.
vatan'da hitz ma200 59 tl'ye buldum bir saate alacağım yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulaklık hakkında yorumlarınızı yazarsanız kullandıktan sonra memnun olurum :)
Vatan'a gittim ve hitzma 200 de ses-açma kısma olmadığını,sadece durdurma tuşu olduğunu söylediler. 350 modeli ise stoklarında yoktu. Ben de samsung'un 50 tl ye orijinal kulaklığını aldım, lg'de çalışıyor. ses kalitesi çok iyi.ama creative kadar iyi midir, bilemem.
http://www.vatanbilgisayar.com/eo-hs1303wegww-hs13-kablolu-kulaklik-35mm--beyaz.html

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Vatan'a gittim ve hitzma 200 de ses-açma kısma olmadığını,sadece durdurma tuşu olduğunu söylediler. 350 modeli ise stoklarında yoktu. Ben de samsung'un 50 tl ye orijinal kulaklığını aldım, lg'de çalışıyor. ses kalitesi çok iyi.ama creative kadar iyi midir, bilemem.
http://www.vatanbilgisayar.com/eo-hs1303wegww-hs13-kablolu-kulaklik-35mm--beyaz.html

Creative gibi ses konusunda isim yapmış bir marka ve samsung. ... Samsunga karşı bir antipatim var ben sevmiyorum.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Creative gibi ses konusunda isim yapmış bir marka ve samsung. ... Samsunga karşı bir antipatim var ben sevmiyorum.
Kesinlikle.

O kadar dandik kulakliklari var ki 2. Ayinda tek kulaklikta cizirti 6. Ayda tek kulaklik ses yok 1. Yilinda iki kulakliktan da ses yok.

Earpod dese anlarim malzemesi kalitelidir.
Hele htc'ninkiler mukemmel otesi.
Nokia'ninkiler idare eder.
Ama gidip de samsung ve lg kulakliklari iyi midir falan demesinler.

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle.

O kadar dandik kulakliklari var ki 2. Ayinda tek kulaklikta cizirti 6. Ayda tek kulaklik ses yok 1. Yilinda iki kulakliktan da ses yok.

Earpod dese anlarim malzemesi kalitelidir.
Hele htc'ninkiler mukemmel otesi.
Nokia'ninkiler idare eder.
Ama gidip de samsung ve lg kulakliklari iyi midir falan demesinler.
Yanlış anlaşılmasın, ben maalesef creative marka hiç kulaklık denemedim fakat herkes çok memnun onu biliyorum. Benim niyetim ses kontrolü olan bir kulaklık almaktı, fakat creative'in o modelinin baktığım yerde stoğu yoktu. Daha önce skullcandy ve apple'ın kulaklığı vardı fakat ikisinin de ses kontrol özelliği lg g3 beat telefonumda çalışmıyordu.Ve o ikisi de şu an aldığım samsungdan çok çok daha iyiydi.Ama ben telefonumu çantamda taşıdığım için o kulaklığı almak zorunda kaldım. Stoğu gelirse tabi ki creative almayı düşünüyorum. Zaten telefonumdan çıkan lg kulaklığını ben de beğenmedim, o yüzden başka kulaklık bakıyordum.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yanlış anlaşılmasın, ben maalesef creative marka hiç kulaklık denemedim fakat herkes çok memnun onu biliyorum. Benim niyetim ses kontrolü olan bir kulaklık almaktı, fakat creative'in o modelinin baktığım yerde stoğu yoktu. Daha önce skullcandy ve apple'ın kulaklığı vardı fakat ikisinin de ses kontrol özelliği lg g3 beat telefonumda çalışmıyordu.Ve o ikisi de şu an aldığım samsungdan çok çok daha iyiydi.Ama ben telefonumu çantamda taşıdığım için o kulaklığı almak zorunda kaldım. Stoğu gelirse tabi ki creative almayı düşünüyorum. Zaten telefonumdan çıkan lg kulaklığını ben de beğenmedim, o yüzden başka kulaklık bakıyordum.

Bak arkadasim.

Htc'nin kulakligini elde edebilirsen mukemmel olur.

Ama hatirladigim kadariyla tek tusu vardi.Belki baska kulaklik cesitleri de vardir.Sen bir arastir hTC kulaklik diye.

Cok dayanikli bir kulakliktir ve sesi bundan daha iyi veren kulaklik piyasaya surulmedi.

O kaliteye bir earpods erisebilir.Ama ses kalitesi htc'nin kulakligi yaninda ezik kaliyor.