alpotter
Profesör
Yukarıda cevabını verdim.zaman güzel bir telefon önerebilir misiniz 60 fps stabil alabilen 45 50 de oynatmıcak realme 6 pro testine baktımda
Yukarıda cevabını verdim.zaman güzel bir telefon önerebilir misiniz 60 fps stabil alabilen 45 50 de oynatmıcak realme 6 pro testine baktımda
Fps farkı oluşur mu bilmiyorum ama 8gb versiyonun daha uzun ömürlü olacağını söyleyebilirim.teşekkir ederim dostum 8 gb versiyonu mu 4gb mı kaç fps farkı olur
youtubedaki testlere baktım hepsi 45 fps veriyor yaFps farkı oluşur mu bilmiyorum ama 8gb versiyonun daha uzun ömürlü olacağını söyleyebilirim.
Realme 6 Pro öneririm.2.el de uygundur bana pubg de 90 fps alabilen bir telefon istiyorum uzun yıllar götürsün kamera falan önemli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ realme 7 pro niye bu kadar önde ne var telefonda 720g işlemci falan normal bir telefon değil mi=
Realme 6 Pro ile aradaki 5 fps fark için poco x3 tercih etmeyi mi düşünüyorsunuz ?youtubedaki testlere baktım hepsi 45 fps veriyor ya
bu iyimiş
65W hızlı şarj, süper amoled ve stereo hoparlör gibi özelliklerin tek bir cihazda olmasından bu kadar önde.realme 7 pro niye bu kadar önde ne var telefonda 720g işlemci falan normal bir telefon değil mi=
Realme 6.zaman güzel bir telefon önerebilir misiniz 60 fps stabil alabilen 45 50 de oynatmıcak realme 6 pro testine baktımda
60 fps verir ama google servisleri olmayan telefonu önermem.p40 lite nasıl meselaa
Realme 7 yakında satışa çıkacak bekle almışken daha iyi batarya ve kameralı bir cihaz almış olursun.Realme 6
Realme 6-PRO2.el de uygundur bana pubg de 90 fps alabilen bir telefon istiyorum uzun yıllar götürsün kamera falan önemli değil
+ realme 7 pro niye bu kadar önde ne var telefonda 720g işlemci falan normal bir telefon değil mi=