Max 1600 TL Telefon

Divide Et İmpera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese iyi Forumlar. Telefon alacağım da malum en iyi danışacağım yer sizin bulundugunuz bu forum.

Almak istediğim telefonda aradığım kriterler

-Rahatsız edici bi ısınma olmaması
-Çok güçlü. Her türlü oyunu rahat kaldıracak bir performans canavarı (bu yüzden ekran kalitesi önemli değil)
-Maksimum 5.2 inç ekran boyutu olan yani tek elle kullanımı kolay bi telefon arıyorum.

bunların dışındaki her özelliğin olup olmaması benim için önemli değil
bütçem 1600 e kadar lütfen şu kadar daha koysan muhabbeti yapmayalım.

İlk etapta göze çarpan telefonları da yazayım bunlar hakkında da yorumda bulunabilirsiniz arkadaşlar
A5 2016
İphone 5s
Xperia M5

Not: İnternetten telefon alamıyorum bu yüzden mağazadan alacağım. İnternetteki fiyatlara kalsaydı s6 alırdım

Teşekkür ederim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Sony Z5C. O yazdığın telefonlar performans canavarı falan değil haberin olsun.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
1600 liraya mağazalardan çok güçlü telefon zor bulunur...Yazdığın telefonlar alınmaz isteklerine göre...İnternetten almanın yollarını araştırıp daha iyisine sahip olabilirsin...

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Herkese iyi Forumlar. Telefon alacağım da malum en iyi danışacağım yer sizin bulundugunuz bu forum.

Almak istediğim telefonda aradığım kriterler

-Rahatsız edici bi ısınma olmaması
-Çok güçlü. Her türlü oyunu rahat kaldıracak bir performans canavarı (bu yüzden ekran kalitesi önemli değil)
-Maksimum 5.2 inç ekran boyutu olan yani tek elle kullanımı kolay bi telefon arıyorum.

bunların dışındaki her özelliğin olup olmaması benim için önemli değil
bütçem 1600 e kadar lütfen şu kadar daha koysan muhabbeti yapmayalım.

İlk etapta göze çarpan telefonları da yazayım bunlar hakkında da yorumda bulunabilirsiniz arkadaşlar
A5 2016
İphone 5s
Xperia M5

Not: İnternetten telefon alamıyorum bu yüzden mağazadan alacağım. İnternetteki fiyatlara kalsaydı s6 alırdım

Teşekkür ederim.

Dostum ben de Samsung Galaxy A7 2016 var. 4 ay önce vatan bilgisayardan aldım. Performans konusunda çok iyi daha önce de lg g3 - g2 kullandım inan fark yaratmadı. A7 2016 ve A5 2016 aynı işlemcilere sahip ikiside 8 çekirdekli Samsung Exynos 7580 Octa 1.6 ghz gücünde. Ben de oyun çok oynuyorum ne ısınma ne de sıkıntı yaşamadım hem de içinde 50 tane uygulama var. Eğer ki bütçeni biraz daha zorlarsan LG G4 de seni çok rahat tatmin eder. Ayrıca İphone kullanmış biri olarak eğer 5s düşünüyorsan oyun için ekran gerçekten rahatsız edici küçük ama göreceli bir durum. Umarım yardımcı olabildim.

Divide Et İmpera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum ben de Samsung Galaxy A7 2016 var. 4 ay önce vatan bilgisayardan aldım. Performans konusunda çok iyi daha önce de lg g3 - g2 kullandım inan fark yaratmadı. A7 2016 ve A5 2016 aynı işlemcilere sahip ikiside 8 çekirdekli Samsung Exynos 7580 Octa 1.6 ghz gücünde. Ben de oyun çok oynuyorum ne ısınma ne de sıkıntı yaşamadım hem de içinde 50 tane uygulama var. Eğer ki bütçeni biraz daha zorlarsan LG G4 de seni çok rahat tatmin eder. Ayrıca İphone kullanmış biri olarak eğer 5s düşünüyorsan oyun için ekran gerçekten rahatsız edici küçük ama göreceli bir durum. Umarım yardımcı olabildim.
tabi yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Kullandıgınız telefon g4 ten kötü mü sizce? g4 alabilecek durumum var çünkü. fakat onunda bataryası iphone kadar cabuk bitiyor diyorlar

Divide Et İmpera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1600 liraya mağazalardan çok güçlü telefon zor bulunur...Yazdığın telefonlar alınmaz isteklerine göre...İnternetten almanın yollarını araştırıp daha iyisine sahip olabilirsin...
haklısınız. internetten alırsam s6 cazip geliyor sizce 1600 e kadar internette s6dan daha iyi olan satılık telefon mevcut mudur

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
G4 alabilme durumunuz varsa oda çok performanslı bi ürün...Bataryası da değiştirilebilir olduğu için sıkıntı olursa çıkarabilirsiniz...Uygun fiyatlı bi tane powerbank işinizi görebilir...Kamerası 5s i filan katlar...

Reaksiyon puanı
41
Z5C oyun tutkunu iseniz tavsiye etmem. Çünkü oyunlarda çok ısınıyor.

İçime sinmese de mecbur Samsung a bakın.

A serisi bana uzak geliyor. Note 4 düşünebilirsiniz Samsung da.

Ucuza bulursanız iPhone SE de alabilirsiniz. 5S kasası 6S donanımı olan bir telefon. :)

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
istekleriniz açıkcası çok zor

bütçe artma şansı yok
ekran küçük olacak
ısınmayacak (ki bana göre en imkansızı çünkü her telefon oyun sırasında ısınır)
-Çok güçlü. Her türlü oyunu rahat kaldıracak bir performans canavarı (buda ikinci zor madde 820 li cihaz almanız gerekir çok güçlü olsun derseniz ki oda bu fiyat aralığında yok )

size en uygun olan z5c dir. birçok oyunu rahatlıkla oynatır ekranı büyük değil kısmen serin çalışır bütçenize uyar

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
tabi yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Kullandıgınız telefon g4 ten kötü mü sizce? g4 alabilecek durumum var çünkü. fakat onunda bataryası iphone kadar cabuk bitiyor diyorlar

Kullandığım cihaz kesinlikle g4 den daha kötü değil. Sırf 3300 mah pili ile şarj sorunum yok yoğun kullanımda 1.5 gün çıkarıyorum hatta gece yüzde 15-20 arası şarj kalıyor. Ekran ve kamera konusunda çok başarılı belki kamera konusunda g4 kadar değildir ama çok iyi işler çıkarıyor. Hatta sabah ablama siyah A5 2016 aldım. G4 alınabilir ama karar senin iki cihazda seni rahatlıkla tatmin eder. Yalnız ufak bi ayrıntı var Lg g4 ultra hd - galaxy a7 yani benim cihazım full hd. Diyeceğim o ki lg g4'ün ultra hd ekranı ile pil tüketimi fazla olabilir (g3 de öyleydi en azından). Çok konuştum neyse söyleyeceklerim bu kadar :)

Divide Et İmpera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bugün migrostan 1279 TL ye A5 2016 aldim. Ilk izlenimlerim çok olumlu yönde. Sormak istediginiz bisey varsa burdan veya pm den ulaşabilirsiniz iyi forumlar herkese.