Max. 1500 TL Telefon Önerisi

Mustafa Can Kaynar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle Selamün Aleyküm Şu anda Samsung grand 2 kullanıyorum artık sıkıldım telefondan ve eskidi yani yeni telefon almayı düşünüyorum piyasayı uzun zamandır inceliyorum ama hala karar veremedim.
İphone 5s hoş duruyor ama pili beni düşündürüyor, powerbankle grand 2 kullanmış biri olduğum için pek sıkıntı duymuyorum powerbankle de kullanırım ama önemli olan telefondan memnun kalmam. G4 düşündüm ithalatçı garantili 1300 lira bandında, başka telefon önerecek varsa veya kullanıpta öneren sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
5s eskidi artık onu elemelisin ve g4 fiyatına göre çok iyi telefon...Bunlara ek olarak note 4 de hepsiburada da 1499 liraya var ithalatçı garantili...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar öncelikle Selamün Aleyküm Şu anda Samsung grand 2 kullanıyorum artık sıkıldım telefondan ve eskidi yani yeni telefon almayı düşünüyorum piyasayı uzun zamandır inceliyorum ama hala karar veremedim.
İphone 5s hoş duruyor ama pili beni düşündürüyor, powerbankle grand 2 kullanmış biri olduğum için pek sıkıntı duymuyorum powerbankle de kullanırım ama önemli olan telefondan memnun kalmam. G4 düşündüm ithalatçı garantili 1300 lira bandında, başka telefon önerecek varsa veya kullanıpta öneren sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.
Lg g4 hepsiburadan alabilirsin 2. El s6 veya s6 edge alabilirsin

Matador07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5S in eskidiği laflarına katılmıyorum. 64 bit mimari ve 1 gb ram ile iPhone 6 ve 6Plus'la aynı. Tek farkı a8 değil de a7 çip oluşu ki ekranı ufak olduğundan a7 çok rahat kaldırıyor ve gayet hızlı. Ayrıca daha 3 sene net güncelleme verecek. Hiçbir önerilen android cihaz 3 yıl güncelleme vermez (saf android gm5plus vs dışında ama onlar da iOS deneyimini yaşatmaz)

PowerBank İ sorun etmeyeceksen 1299tl iPhone 5s al keyfine bak.