Max. 1460 bütçe ile telefon önerir misiniz ?

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim için kamera önemli 8 ise 8 in 13 se 13 vb ün hakkını vermesi gerek Android 4 ve üstü olsun sık güncellenen bir telefon olması şart değil Fazla kasmasın ve görünümü şık olsun ama kamera önemli minimum 8 ve çok fazla oyun oynamam. 16 gb ve üstü düşünüyorum benim isteklerim bunlar önerileriniz neler bütçem 1460 :biggrin:

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi harbiden androit demişsinde bu dediğin özellikler 920 ile örtüşüyo bence bi magazada git dene fiyatta zaten tam oturuyo

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
android disinda dusunmuyorum sadece 8 se 8 gibi olmali 8 mp var kotu cekiyor. nexus 4 dusunuyodum kamerasi kotu diye duydum vazgectim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni çıkıcak lumia modelini bekle devasa güzel bir kamerası olucak.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş 1460 tl en son param 1900 tlm olsa düşünürüm

Telefonun piyasası var temiz 2. el rahat bulursun o fiyata kullanamayıp satanlar oluyor tasarımı hoşuna gitmiyor satıyor vs vs. benim amcam 1350 liraya 2 aylık almıştı 2. el.Bana söylemedi ben telefonu gördüm inan sıfır zannettim.Biraz araştırırsan sende bulursun bence.

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2. el düşünmüyorum temiz ve güvenilir bulmak zor almışken 0 alıyım optimus g alıcak gibiyim şuan

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1300 e Optimus G almaya karar verdim benim istediklerime biraz da olsa uyuyor arkadaşlar sağolun önerileriniz için :D

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kamerayı unut o zaman sadece 13mp yazıyor 5 mp gibi çekiyor.

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki optimus g pro damı böyle kötü ? bu akşam alıcam çünkü

Kardesim sen kimseyi dinleme. Gözünle bak öyle karar ver. Karsilastirmalar yanlı oluyor genellikle. Alacağın yerde önce bak kamerasına teşhir üründen sonra da içine sinerse al :thumbup:

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peki optimus g pro damı böyle kötü ? bu akşam alıcam çünkü

Yok g pro güzel gnin kötü kamerası g proda iyileştirilmiş.Boyutu senn için sıkıntı değilse çok manyak bir cihaz almanı öneririm.Bnde düşünüyodum boyut yüzünden almadım note ll kullandığım için ordan bliyorum alışamamıştım.

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim sen kimseyi dinleme. Gözünle bak öyle karar ver. Karsilastirmalar yanlı oluyor genellikle. Alacağın yerde önce bak kamerasına teşhir üründen sonra da içine sinerse al :thumbup:
Kamera önemli ama aşırı önemli değil aslında böyle çamur gibi görüntü vermesin yeter. T20 yi değiştiriyorum her telefon iyi gelecek bana aslında sağol akşama gidip bidaha bakıyım sağolasın :D

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera önemli ama aşırı önemli değil aslında böyle çamur gibi görüntü vermesin yeter. T20 yi değiştiriyorum her telefon iyi gelecek bana aslında sağol akşama gidip bidaha bakıyım sağolasın :D

T20 arkadasta vardı cidden ilk çıktığında iyiydi sonradan baya yavasladi yeni alacağın telefon ucak gibi gelir sana.

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
T20 arkadasta vardı cidden ilk çıktığında iyiydi sonradan baya yavasladi yeni alacağın telefon ucak gibi gelir sana.
Haşat oldu benimki ne kapak kaldı ne sensör ,kamera kırıldı. sert bastırınca kapanıyor falan. Haydi hayırlısı akşama biraz kurcalarım beğendiğimi alırım.

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gittim ve hiç biri içime sinmedi :D 500 tl daha buldum yarın gidip S4 alıcam kararsızlık çok kötü görüşleriniz neler ?