serkanbudakli
Öğrenci
Selamlar,
Max 10k bütçem var oyunları düşük ayarda oynamak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Max 10k bütçem var oyunları düşük ayarda oynamak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Bunu alın .Diğer iki makina ,işlemcilerinin pcı ex 3.0 olması nedeniyle ,6500XT çok performans kaybeder.Leo 3T12-6500XT - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Leo 3T12-6500XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bunun için ne düşünüyorsunuz?
hocam aynı siteden 3050li sistem aldım ekran kartı markası beni de şüphelendirdi inno3d sorun olmaz diye düşünüyorumDüzgün seçim.
Yahu, ne alaka. Powercolor 20 sene öncesinde kullandığımız ,TR de peynir ekmek gibi ekran kartları satılan bi firmaydı .Halende firma ,aynı firma.
Neyse , 3050 daha iyi bi kart olduğu için ,sorun yok,tabi 10000 tl yi geçmişsindir. Peki, işlemci ve anakart ne .
anlayamadım hocam kötü bir firma mı yoksa iyi midir ?Yahu, ne alaka. Powercolor 20 sene öncesinde kullandığımız ,TR de peynir ekmek gibi ekran kartları satılan bi firmaydı .Halende firma ,aynı firma.
Neyse , 3050 daha iyi bi kart olduğu için ,sorun yok,tabi 10000 tl yi geçmişsindir. Peki, işlemci ve anakart ne .
hocam leo5a aslında fakat ben işlemcisini değiştirdimİnno dan söz ediyorsan ,iyidir Powercolor da, iyi idi.
O attığın parçaları gamegarajda hazır pc olarak göremedim Linkini bi atsana.
malesef ben aldım 3600 le aldım performansı daha yüksek gibiydi ama çok sıkıntı olur muİşlemciyi ryzen 5500 yap. Hem 3600 den daha iyidir hemde daha az ısınır. Fiat olarak da daha ucuz.
RX'den çok GTX'i tercih ederim![]()
Freiheit | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nihilstein Bronze | Intel i5 10400F | 8 GB DDR4 | Radeon RX 6500 XT 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
RAM'i 16 GB yaparsanız daha iyi olacaktır.
hocam r5 5500 yerine r5 3600 aldım performansı daha yüksek olur diye sizce iade edeyim miRX'den çok GTX'i tercih ederim
Etmemenizi öneririm çünkü 5500 3600'den performans açısından daha iyihocam r5 5500 yerine r5 3600 aldım performansı daha yüksek olur diye sizce iade edeyim mi
10K bütçeyede gayet uygun fiyatıEtmemenizi öneririm çünkü 5500 3600'den performans açısından daha iyi
fakat ben 3600 aldıjmEtmemenizi öneririm çünkü 5500 3600'den performans açısından daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
10K bütçeyede gayet uygun fiyatı
hocam ben benchmarklara baktım maximum 8 fps fark ediyor ki zaten sabit 60 fps den sonra pek bir fark olacağını sanmıyorum iade edersek olacak zaman kaybı iade sürecine felan değer mi sizceKafam karıştı 5500 aldığınızı sandım bir an. İade edilecek kadar büyük fark yaratıcağını düşünmüyorum ama siz yinede benchmarklarada bakın
bi kule tipi soğutucu alırsam olay çözülür diye düşünüyorumTamam,uğraşma artık ,değmez. Süreç oyalayıcı olacak. Çok bi farkı yok. 5500 dediğim gibi bi tık daha iyiydi.
Ön bellek olayı düşük ama işlemci teknolojisi yeni. Oradan öne geçiyordu.
Neyse,panik yapılacak bi durum yok Ama aldıktan sonra işlemci sıcaklıklarını oyunda kontrol et. İşlemci çok ısınırsa,performansı düşebilir. O zamanda orta şeker bi soğtucu alır,geçersin.
işlemci ısısı kaç dereceyi geçmemeli hocamÇözülür. Ama dediğim gibi önce bi kontrol edeceksin .Soğutucu alacağın zamanda sağdan soldan duyumlarla alma. Buraya danış. Bilen bilmeyen ,tabiri caizse,üfürüyor bazen ,çünkü.
siz burdayken monitör önerisi de alabilirmiyim hocamÇözülür. Ama dediğim gibi önce bi kontrol edeceksin .Soğutucu alacağın zamanda sağdan soldan duyumlarla alma. Buraya danış. Bilen bilmeyen ,tabiri caizse,üfürüyor bazen ,çünkü.