twilight_flame
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 20
Cevap 1.)Nasıl bir çaba istiyorsun,Taksim meydanında uygun adım bir yürüyüşmü istiyorsun?Ben her zaman destekçiyim bu konuda.
Cevap 2.)Adamlar gece yarısı mal kaçırıyor.Bu nitelikli dolandırıcılığa girer.Daha önce herşeyin hesabı kitabı yapılmış.Aralarındaki konuşmada ya batarız ya çıkarız muhabbeti geçmiş insanları kimden ve niye savunuyorsun?(Ultimate soru cevap paketidir)
Cevap 3.)Çok yardımsever biriysen,bugüne kadarki yaptığın yardımların bir dökümünü görelim.Lütfen ayıp oluyor.Biraz anlayış göster.Burda kimse senden para vs... istemiyor bunuın için.İnsanlık para ile satın alınamaz.
Cevap 4.)İyi niyetini analyışla karşılıyor gözlerinden öpüyorum.:dil:
1) Adamlarin soyledigi seyi yapmanizi bekliyorum. Birde düzgünce dalga gecer gibi cevap vermemenizi. Sonucta ne mavi calisaniyim ne baska birseyim. Bilgi mailini atin diyorum. Adamlar size cevap verecek mi vermeyecek mi bir bakin diyorum. O da olmazsa Tüketici haklarini koruma derneginden ya da avukattan bilgi alin diyorum. Bir de bu dediklerimi anlayamiyorsan doktordan destek al diyorum.
2) Adamlarin yaptigi dogru demiyorum ama internet sitelerinde yazdiklarina gore size yardimci olmaya calisiyorlar ya da oyle gorunuyorlar onu deneyin diyorum. Sen ne diyorsun
3) Mesajlarimi okursan neler yapabileceginizi soylüyorum bunlarda yardima girer sanirim. Burada benden para istemiyormussun cok duygulandim aglayacam

4) Ortaligi velveleye vermek yerine dediklerimi yaptiktan sonra paranizi alamiyorsaniz burada dirdir etmek yerine mahkemelere ve gerekli mercilere basvurmani tavsiye eder alnindan operim :clap: