ayhanguler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Beddua etmek cokkolay, herkes herkese edebilir. ama unutma ki haksız yere edersen bumerang gibi döner döner kendini bulur. İnternette kendini bilmez atıp tutan birsuru insan var. Onune gelene hakaret eden beddua eden. Kimsenin kimsede zere kadar hakkı kalmayacagını soyleyende rabbimiz var! Bunu bilen zaten herkese beddua edemez.
Sonuç ortadaymış, sonucun ne oldugunu bildiğini sanmıyorum. İflas haberin geldiği sabah bizim yanımızda olsaydan sonucun ne oldugunu anlardın. Yeni evlenen, yeni cocugu olan, ev alıp birsuru kredi borcunun altında işsiz kalan. Belkide tirilyonlarca borca girip bir omur borclu kalan insanların imtihanını görseydin "sonuc ortada" diye rahat rahat soylemezdin.
İflas eder etmez yonetimden bize mesaj geldi, maaslarınızın asgarisi yattı diğerlerinide elden en kısa zamanda vereceğiz dendi. "Paraları calıp gitmiş bu patronlar" diyen utanmaz herifler var. Adamalr ömür boyu borclu olmuslar, depresyona girmiş evlerinden cıkmaya cekiniyorlar, sağlıkları bozulmus ama dedikleri seylere bakın.
Hamza ve Ali beyi yakından tanıyan biri olarak emin olabirsiniz ki kimseyi madur etmek gibi bir niyetleri yok. Bu olaydan kesinlikle en fazla madur olanlar onlar ama diğer madur olanları kendilerinden çok dusunuyorlar.
gecmiş olsun üzüldüm diyen hatta dua eden arkdaslardan Allah razı olsun, utanmazca iftiralar atanlarada Allah hakında hayırlısını versin!
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle tüm Mavi Bilgisayar çalışanlarına kurucularına geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda yeni işler ile hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Sevdiğim ve sık alışveriş yaptığım bir yerdi kapanmasına çok üzüldüm.
Ben iki ay öncesi aldığı bir ürünü iade etmiş ve karşılığında da 150 TL'lik bir harcama çeki almıştım. Ne yazık ki kullanabilme şansı bulamadan şirket iflas etti ve harcama çeki de elimde kaldı.
Anladığım kadarı ile firma sahipleri ellerinden geldiğince insanları mağdur etmek istemiyorlar. Gidip bir sorgulayacağım neler yapabiliriz diye.
Gerçekten çok zor durumdalar ve maaşları bile ödeyemeyecek durumdalarsa 150 TL ile ölmeyiz sineye çekeriz. Ama ahlak dışı bir yaklaşım ile paraları alıp gitme yolundalarsa doğal olarak bir isyanımız olacak.
Ben ikinci seçeneğin olmadığını düşünmek istiyorum.