Mavi bilgisayar batti...

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bende alışveriş yapıyordum bu kötü oldu. Geçmiş olsun.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bugün Harddsik almaya gittiğimde içerde tadilat var o yüzden kapatmışlar sandım demek iflas etmişler

leftbellow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah mağdur durumdaki herkesin yardımcısı olsun.Ben dahil çalışan bütün arkadaşlar gün boyu kendi aramızda üzüntülerimizi dile getirdik.Telefonla bile Mavi Bilgisayar'ın durumu hakkında bilgi soran müşteriler oldu.Tekrar büyük geçmiş olsun.Herşey insanlar için kimsenin bu krizde böyle üzücü bir durumla karşı karşıya kalmasına kimsenin gönlü rağzı olmaz.Gerçekten çok üzüldük.

"..umarım aynı sonu teknosa,vatanda yaşar..." diyen arkadaşada selam olsun.Bulabilirse bir yerde elini vicdanına koysun!!

Vatan Bilgisayar

WeReWoLF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen bir yardım edin ben ürün aldım 650 ytl ye ama ürünü teslim almamıştım bu akşam gelip kuracaklardı şimdi hiçbir şekilde ulaşamıyorum ne yapmalıyım?

hasanmustafa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu an yapacağiniz bişi yok faturanızı ve
kredi kartı slibinizi saklayın ürün elinize
ulaşmaz ise belgelerle hakkınıız ararsınız
işsiz kalanlar için yada paralarını tahsil edemeyen
diğer firmalar için çok üzüldük inş mağduriyetleri giderilir
eğer mavi krizi fırsata cevireyim diye düşündüyse malları
kaçırdıysa niyeti kötü ise sahipleri inş daha beter olsun
ama niyeti iyi ise inş düzeltirler

Ozanulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah mağdur durumdaki herkesin yardımcısı olsun.Ben dahil çalışan bütün arkadaşlar gün boyu kendi aramızda üzüntülerimizi dile getirdik.Telefonla bile Mavi Bilgisayar'ın durumu hakkında bilgi soran müşteriler oldu.Tekrar büyük geçmiş olsun.Herşey insanlar için kimsenin bu krizde böyle üzücü bir durumla karşı karşıya kalmasına kimsenin gönlü rağzı olmaz.Gerçekten çok üzüldük.

"..umarım aynı sonu teknosa,vatanda yaşar..." diyen arkadaşada selam olsun.Bulabilirse bir yerde elini vicdanına koysun!!

Vatan Bilgisayar
-------------------------
Denizli Mavi Bilgisayar ESKİ çalışanı olarak cuma günü kapattılma haberini aldığımızda beynimizden vurulmuşa döndük. 25 temmuzda düğünüm var birde....

Yukardaki Vatan Bilgisayar çalışanı leftbellow arkadaşımada çok teşekkür ediyorum. Yanımızda bizimle birlikte üzüntümüzü paylaştığı için.
Umarım diğer bizim firmalarımıza birşey olmaz. Umarım mavi son olur. Umarım VATAN, Teknosa ve diğerleri dahada büyür.

İşler gerçekten çok iyiydi. fakat inanamadık. Umarım mağduriyetimiz giderilir.

Yanımızda bizimle üzüntümüzü paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Duanızı bizden eksik etmeyin arkadaşlar.

:(

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hiç alışveriş etmişliğim yoktur ama sonunun mavi bilgisayar gibi olmasini istediğim mağazalar yokta değil. Mavi bilgisayara (özellikle çalışanlarına) geçmiş olsun diyorum .

eeeaeeea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denizli Mavi Bilgisayar ESKİ çalışanı olarak cuma günü kapattılma haberini aldığımızda beynimizden vurulmuşa döndük. 25 temmuzda düğünüm var birde....

Yukardaki Vatan Bilgisayar çalışanı leftbellow arkadaşımada çok teşekkür ediyorum. Yanımızda bizimle birlikte üzüntümüzü paylaştığı için.
Umarım diğer bizim firmalarımıza birşey olmaz. Umarım mavi son olur. Umarım VATAN, Teknosa ve diğerleri dahada büyür.

İşler gerçekten çok iyiydi. fakat inanamadık. Umarım mağduriyetimiz giderilir.

Yanımızda bizimle üzüntümüzü paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Duanızı bizden eksik etmeyin arkadaşlar.

:(

Öncelikle herkeze iyi akşamlar
Ben de denizli de oturuyorum. Bilmiyorum hatırlarmısınız 20-25 gün önce GTX 275 AMP almıştım denizli şubesinden.. Gerçekten ne kadar üzüldüm anlatamam şu anda :( haberi duyunca şok geçirdim gerçekten önce dedim kesin şakadır bu sonra iş ciddiye bindi moralim iyice bozuldu tüm parçalarımı mavi'den aldım ve almaya edecektim. Ama bunda da vardır bir hayır herşeyin hayırlısı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum artık...

Gr@fiker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adana merkezli polen bilgisayar vardı işleri gayet iyiydi piyasayı çarpıp iflas süsü verdiler bunlarda öyle yapmış olmasın :P

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
adana merkezli polen bilgisayar vardı işleri gayet iyiydi piyasayı çarpıp iflas süsü verdiler bunlarda öyle yapmış olmasın :P
mersin'deki şubeside uçmuş. olayı ne ki onların. bir kere alışveriş yapmıştım ordan iyi sövmüştüm adamlara iyi olmuş.

caloom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İzmitteki şubesnin hergün önünden geçiyorum.nasıl üzüldüm anlatamam :/ kaç kişi işsiz kaldı kimbilir .İzmit in en iyi teknoloji mağazıydı

patlicanmusakka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istanbul bilisim gibi bir firmaydı mavi bilgisayar yurt dışından kaçak göçek mal getirip satıyorlardı. Müşteri memnuniyeti pek sallamadıkları için bir alan birdaha almadı eşini dostunu önermedi haliyle çakıldırlar normaldir. Ticaret yapmak sadece mal satmak değil. Kimse tekel değildir. Üzülmedim.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
istanbul bilisim gibi bir firmaydı mavi bilgisayar yurt dışından kaçak göçek mal getirip satıyorlardı. Müşteri memnuniyeti pek sallamadıkları için bir alan birdaha almadı eşini dostunu önermedi haliyle çakıldırlar normaldir. Ticaret yapmak sadece mal satmak değil. Kimse tekel değildir. Üzülmedim.
Bilgisayar işine orta okulda başladım oyun cd'leri satardım arkadaşlara o zamandan bu zamana epey süre geçti ve ben şunu öğrendim bir kere bir kişiye mal satarken onunla arkadaş dost gibi olacaksın yüzüne gülümsücek onunla tabi efendim evet efendim şeklinde nazik bir ses tonu ile konuşacaksınız mavi bilgisayara gitmiştim daha önce Ankara'daki şubesine elemanları kesinlikle ilgilenmediler ve çok soğuktular zaten o günler içime doğdu oranın fazla uzun yaşayamıcağı ticaret demek arkadaşın dediği gibi mal alıp satmak demek değil emek ister ilgi ister o bir müşteri dilenci değil !
Bazen sırf deneme amaçlı teknoloji mağazalarına giriyorum afedersiniz bazı mağazaların elemanları kalas gibi duruyorlar bunlar çok önemli incelikler arkadaşlar müşteriler bir dükkanın en büyük en temel ganimetidir

lck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mavi bilgisayarın sonunun böyle olacağı belliydi. Arızalı ürünü tamir edip tekrar satışa sunan, müşterilerine sadece malı satana kadar güleryüz gösterip satış sonrası yan çizen bir firma ancak bu kadar ayakta kalabilirdi.Maviden bir kere ürün alan ikinciyi almamak için tövbe etti. Olan çalışanlara ve mağdur olan onca müşteriye oldu...Allah hepsinin yardımcısı olsun.

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
üzüldüm gerçekten allah kolaylık versin çalışanlarına... ayrıca vatan ve teknosa batsın diyen arkadaşlara : her yere media markt açılsın verdiğin para yabancıya gitsin değil mi ne güzel iş ama yeri gelince şurası özelleşti burası özelleşti diye bas bas bağırırlar... birde kendinizi koyun orda çalışıp eve ekmek götürüyo olsaydınız yine de batsın mı derdiniz?

regedit1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Buraya başvuru yapcaktım elimi atmayı düşündüğüm yer kuruyor :D

xxakadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mavibilgisayarın batacağını sanmıyorum bir anda büyüdü sadece 2. el satış yaparlarken bir anda devgibi mağaza açtılar bence bunun arkasında başka bir iş var neden derseniz bizim bacanakla aynı binada mal satıyorlardı bacanağın işler çok iyiydi ama mavibilgisayar ise sadece 2. el mal satıyordu bir anda orayı kapatıp koca bir dükkan açtılar 50.000 tl çukur ambardaki binanın kirası ilginç demi...

Gerçekten ilginç.. Krızi fırsata mı çevirmeye çalışıyorlar acaba?..:huh:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Weblebi.com da Batacak diye söylentiler vardi . 3 ay Sonra iflasini verdiler

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mavi bilgisayarda 2 ay sonra blue computers olarak karsimiza cikar. haliyle borcla mavi bilgisayarda kaliyor, ve karsiniza yeni ve borcsuz blue computers cikiyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Mavi bilgisayar dediğin gibi öyle bir isimle ya da ingilizce bir isimle karşımıza çıkarsa ben yüzüne bile bakmam her akşam gider taşlarım camlarını yapabilirsem tabi.

Tüh be bende babam söylemiştim anakart,işlemci,güç kaynağı,ekran kartı falan bunlar sırayla da mavi bilgisayardan alırız demişti of ya.Geçmiş olsun inşaallah batmamışlardır battıysalarda çabucak düzelirler.

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mağdur Durumdaki Arkadaşların Dikkatine

Yaptığım araştırma sonucunda Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmış bulunmaktayım. Mavi Bilgisayar'dan ürün sipariş etmiş olup da eline geçmeyen kişilerin bankaya ödemenin iptali için talimat vermelerini söyledi bana. Ürününüzün kargolanıp kargolanmadığını öğrenmek içinse MNG Kargo'yu arayıp adınıza bir kargonun bulunup bulunmadığını öğrenmeniz gerekiyor. Ürününüz eğer kargolanmışsa zaten elinize ulaşacaktır.

MNG Kargo Telefon No: 444 06 06

Mağdur durumda olan müşteriler ve çalışanlar eğer Mavi Bilgisayar'ın kurucusu Hamza Hakan'a ulaşmak isterseniz bana PM ile ulaşabilirsiniz. Kendisinin cep telefonu elimde mevcut ve konuştuklarımızdan anladığım kadarıyla hiçbir müşterisini ve çalışanını mağdur etme niyetinde değiller. Ayrıca kendisine internet sitelerinden bir duyuru yapmaları gerektiğini de ilettim.

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bilgisayar işine orta okulda başladım oyun cd'leri satardım arkadaşlara o zamandan bu zamana epey süre geçti ve ben şunu öğrendim bir kere bir kişiye mal satarken onunla arkadaş dost gibi olacaksın yüzüne gülümsücek onunla tabi efendim evet efendim şeklinde nazik bir ses tonu ile konuşacaksınız mavi bilgisayara gitmiştim daha önce Ankara'daki şubesine elemanları kesinlikle ilgilenmediler ve çok soğuktular zaten o günler içime doğdu oranın fazla uzun yaşayamıcağı ticaret demek arkadaşın dediği gibi mal alıp satmak demek değil emek ister ilgi ister o bir müşteri dilenci değil !
Bazen sırf deneme amaçlı teknoloji mağazalarına giriyorum afedersiniz bazı mağazaların elemanları kalas gibi duruyorlar bunlar çok önemli incelikler arkadaşlar müşteriler bir dükkanın en büyük en temel ganimetidir
Zaten o teknoloji mağazalarında donanımdan anlayan biri çıksa karşıma dişimi kırcam. Gold'a gidip HD4850 siparişi vermek istediğimde aldığım yanıt napacaksın HD4850'yi olmuştu. Durum bu kadar vahim.

networking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben mavi bilgisayar denizli mağazasında staj yapmıştım. zaten baştan beri sallantıdaydı stajyer maaşı bile zor veriliyodu diger işçilerde şikayetçilerdi ama ordaki ordam bi başkaydı mavi batmasa bence piyasaı sarsardı zararına hiç biyerde o fiyata olmayan ürünler satıyodu neyse artık hayırlısı denizlideki abilerimle konuştum hepsi üzgün ve artık illerdeki ortaklar kendi şirketleri açıcaklar.

brkcn1027

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben cuma günü bir Mp3 player almıstım internetten havale ile fakat ellerinde olmadıklarını söylemişlerdi. Ben de bunun üzerine cumartesi günü telefonla arayarak hesap numaramı verdim ve paramın iade edilmesini istedim. Bundan sonra mail'ime hesap numarasını istediklerini belirten bir mail göndermişler fakat ben de bunu dün gördüm ve mail'i yanıtladım. Göndereceklerdir umarım ! Göndermezlerse ne yapmalıyım ?

networking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla insankaynaklarının eline düşmek uww çok kötü :D valla ilgilenirler ilgilenmezse kalır onlarda paran

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Zaten o teknoloji mağazalarında donanımdan anlayan biri çıksa karşıma dişimi kırcam. Gold'a gidip HD4850 siparişi vermek istediğimde aldığım yanıt napacaksın HD4850'yi olmuştu. Durum bu kadar vahim.

Ben vatan bilgisayarda İPOD yok mu diye sordum; bana vitrinde duran mp3 playerlerı göstererek " işte bunlar ipod" dedi :huh: bunlar mp3 player ipod değil, ipod bir marka deyince, durun bir şefime sorayım dedi :w00t: sonuç ipod yokmuş :yes: