Orada çalışan bir arkadaş, durumu izah edebilir mi?
Çalışanlardan şu anda forumlarla uğraşan varmıdır sanmıyorum ama sabah ankarada mal veren tüm firmalar mavinin önündeydi (ben de dahil).
Haberler iyi değil. Mağazalar boşaltılmış. Depoya girip görümle görmesem ben de inanmazdım ama. Çalışan arkadaşlarla konuştum onlarında hiçbirşeyden haberi yok. Ama insanlar alacak takibine başladılar. Bundan sonra toparlama ihtimali nedir dersen açıkcası işleri zor.. Mebla olarak epey yüksek rakamlar telaffuz ediliyor.
Umarız net bir açıklama gelir ama şu anki durum ve sitenin kapalı olması hoş değil. :glare:
Elbe bizzat yakında tanıdıgım hamza ve ali bey bir çaresine bakacak ilgilenecektir. Kendilerini yaklasık 2 senedir tanıyorum ve Allah razı olsun çok iyi insanlar. Şuan hepside zor durumdalar. Gene bizler işsiz kaldık insallah yakında birseyler cıkar calısmaya devam ederiz ama onlar bircok sorumluk altındalar, çok daha zor durumdalar..
Düşüncelerine katılıyorum. Umarım bir hal çerisine bakarlar. Her ikisinide senelerdir tanırım. Şu anda sadece inşallah diyebiliyorum. Uzun zamandır konuşulsada hep bir çıkar yol bulmuşlardı, umarım bu sefer de kimseyi madur etmeden bir çıkar yol bulacaklardır... :crying: