Matrix'in yapımcısından Hz. Muhammed (SAV) filmi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İslamiyet'in doğuşunu konu alan Çağrı filminden sonra ilk kez Hz Muhammed'i anlatacak olan 150 milyon dolarlık bir film çekilecek.

82584.jpg

1976'da çekilen, özellikle de müziğiyle en iyi film klasikleri arasına girmeyi başaran, İslamiyetin doğuşunun anlatıldığı Çağrı filmine rakip olabilecek bir film için kollar sıvandı. Film için Katarlı medya firması Elmur Holding çalışma başlattı.

Elmur, filmle ilgili uluslararası film stüdyoları, oyuncu ajansları, ABD ve Britanya'daki dağıtım şirketleriyle görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Firma, filmde en iyi oyuncunun oynatılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Matrix'in yapımcısından onay geldi

Elmur Holding, “The Lord of the Rings” ve “The Matrix” filmlerinin yapımcısı Barrie Osborne tarafından da desteklenen Hz Muhammed filminin 150 milyon dolara mal olacağını ve çekimine 2011 yılında başlanacağını kaydetti.

KAYNAK

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İnşallah gerçek ve güzel bir şey yaparlar. En azında Hz Muhammed (S)'in hayatındaki tüm önemli olaylar işlenmeli bence.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çok İyi Araştırmalılar Yönetmenler Çok Hassas Bir Film O Yüzden En Ufak Bir Yanlış Değerlendirme Kötü Sonuçlar Çıkartabilir.!

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
sayın moderatorum
size ceza veriyorum
kaynak geçersiz

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Kaynakta haber görüntülenemiyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaldırmışlardır. :) Sonuçta ben yazmadım bunu. :D

Başka bir sitede gördüm bu haberi baktım kaynak Bugün. Hemen o siteyi açtım ve konuyu oradan ekledim. Orijinal kaynak ne de olsa.

Belki de sitede sorun vardır bilemeyiz.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Kaldırmışlardır. :) Sonuçta ben yazmadım bunu. :D

Başka bir sitede gördüm bu haberi baktım kaynak Bugün. Hemen o siteyi açtım ve konuyu oradan ekledim. Orijinal kaynak ne de olsa.

Belki de sitede sorun vardır bilemeyiz.

Google'dan arattırdım.Siteler kaynak vermemiş.Haber7 Bugün'ü kaynak göstermiş.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Google'dan arattırdım.Siteler kaynak vermemiş.Haber7 Bugün'ü kaynak göstermiş.
Kaynak Bugün şüpheniz olmasın. Bu kaynak belirtmeyen sitelere de ayrıca uyuz oluyorum zaten. Sanki kendileri yapıyorlar haberleri.

Bir de konuyu raporlamışlar kaynak geçersiz diye. :)