Masaüstünüzdeki Yardımcınız

Bu konuyu okuyanlar

Erdem Yener

Asistan
Katılım
26 Ekim 2008
Mesajlar
390
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Masaüstünüzde içinde bulunduğunuz zamanı gösteren bir takvim ile bulunduğunuz ildeki 7 günlük hava durumunu raporlayan PlainSight Desktop Calendar'a yakından bakın.

Bilgisayarınızda en çok baktığınız ve ilgilendiğiniz alanlardan biri olan masaüstünüzde bir şerit biçiminde görev ve randevularınızı takvim üzerinde gösteren PlainSight Desktop Calendar ile aynı zamanda istediğiniz bir ildeki 7 günlük hava durumu raporlarını da görüntüleyebilirsiniz.

pliansight1234813084.JPG

Hava durumu için Türkiye'den oldukça fazla
sayıda şehri seçebiliyorsunuz.

Outlook ile Uyumlu

Masaüstünüze sırasıyla bulunduğunuz aydaki takvimi, görevlerinizi, randevularınızı ve hava durumunu içeren bir şerit ekleyen bu yazılım ile bilgileriniz hep elinizin altında olacak. Sistem tepsisine bıraktığı simgesinden ayarlarına ulaşabileceğiniz PlainSight Desktop Calendar'da bu simgeden tüm arayüzü kişiselleştirebilir, yeni görev ve randevular için eklemeler yapabilir ve hava durumu için şehir seçimi yapabilirsiniz. Microsoft Outlook ile uyumlu olarak çalışan bu yazılım masaüstünüze her uğramanızda en büyük yardımcınız olmaya aday.

İndirin

Program 30 günlük kullanım kısıtlaması ile geliyor. Program tam sürümünü satın alarak bu kısıtlamayı kaldırmak isterseniz 19,95 Dolar ödemeniz gerekiyor.

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (2,4 MB)

::
Yazılım hakkındaki sorunlarınızı SDN forumlarında cevaplıyoruz.

Bilgi için: Desksware
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
 

Peter

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Ağustos 2008
Mesajlar
8,051
Reaksiyon puanı
88
Puanları
0
wistadaki kenar çubuuna benxzemiş
 
Üst