Masaüstü&laptop

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 1000 liraya hersey dahil sistem mi toplim , yoksa aşağıdaki laptoplardan birini mi alayım.
-hangisini tercih edersiniz?
-2.gruptaki lenovo ile 1. gruptaki lenovo arasındaki farkı ben bulamadım,nedir acaba fiyatı arttıran?
Birinci grup:
1- tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=10744
2- tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=9787
3- tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=10610
ikinci grup:
- tekmarshop.com.tr/ProductDetails.asp?productid=URUN1180352

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
öncelikle mesleğin nedir ?

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yani normal ev kullanıcısı ama burda önemli olan yani demek istediğim 1000 liralık masaüstü performansını bu laptoplar aşağı yukarı verir mi?sonuçta masaüstüne monitör, klavye,hoparlör,webcam gibi masraflar çıkacak!

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
laptop al aga kafan rahat eder, hem özgürsün kablo derdide yok. Hiç uğraşma.

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yani orası öyle de ben haftanın 6 günü çoğunlukla evdeyim, özgürlük güzel de performans..?

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
performanstan performansa fark var oyunmu oynıycaksın, tasarımmı yapıcaksın ne amaçlı ev diyosunda bu biraz kullanım amacına bağlı?

Reaksiyon puanı
189
Laptop her zaman iyidir çünkü taşınabilir ve her yerde iş yapabilirsin. Ama sen bunu taşımayacaksan laptop'un hiç bir esprisi kalmıyor. İşin donanım kısmına gelirsek de masaüstünü yükseltmek ya da parça değiştirmek daha rahatken laptopta çok fazla seçeneğin yok ve parçalar çok pahalı :) Laptop'un ekran kartı ayvayı yiyince anladım :) Ama bana sorarsan Laptop 4Ever :)

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
performanstan performansa fark var oyunmu oynıycaksın, tasarımmı yapıcaksın ne amaçlı ev diyosunda bu biraz kullanım amacına bağlı?

oyun fazla oynamam futbol oynarım oynarsam.foto- video düzenle boyutlandır , müzik, internet...

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Laptop sana uyar, sen laptop al