Masaüstü Ekran Çıkan Ses

xmuratbey44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam. Bilgisayarı 2 3 aydır kullanmıyordum bi sorun yoktu bilgisayarı açtım her şey normal ekranın vga yerinin ordan bi ses çıkıyor yani ekranın arkasından. bilgisayar açıkken masaüstünde az bi ses geliyor interneti açınca ses çok az yükseliyor her hangi bi klasör açınca yine aynı bir sorun ama ekranda kayma veya görüntü bozukluğu felan yok ekran normal sadece ses var bilen kardeşlerim yoruma yazabilirmi şimdiden teşekkürler

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Coil Whine olabilir. Videolardan bak aynı mı diye. Eğer değilse ses kaydı atarsan iyi olur.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Ekranı ekran kartı diye okudum kusura bakma. Girişlerde sorun var. Kabloyu oynatmaya çalış ses gidip geliyor mu?

xmuratbey44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekranı ekran kartı diye okudum kusura bakma. Girişlerde sorun var. Kabloyu oynatmaya çalış ses gidip geliyor mu?
dünden beri uraşıyorum kablolar ile yine aynı sesi vermekte görüntü sorunsuz fakat ekranın arkasından ince bi ses var pc yi ilk açtıgımda o ses az geliyor ilerleyen dakikalarda yavaş yavaş çogalmaya başlıyor bi süre sonra aynı ses ile devam ediyor ekranın tuşuna basıyorum ses gidiyor açıyorum yine geliyor :)