Mart 2015 itibariyle alınabilecek en "mantıklı" android telefonu nedir?

mertinsani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net, tek soru 100 puan, süreniz 93845493827598 dakika.
Başarılar.

NOT: Mantıklıdan kastım özellik, fiyat, performans, sağlamlık, güvenirlik, yazılım güncelliği vs. en iyi olan telefondur.

50 PUAN DEĞERİNDE BONUS SORU: Uzun süreli kararsızlığımdan ötürü artık kafayı yemeden yeni bir telefon alıp bu süreci sonlandırmak amacındayım. Aşağıda bazı modeller belirledim bütçe ve kriterlerime göre. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

- HTC One M8
- Sony Xperia Z3 Compact
- Samsung Galaxy S5
- Meizu MX4
- Lenovo Vibe X2
Bonus: Bir ihtimal bütçemi biraz zorlayıp Sony Xperia Z3 de alabilirim.
(LG G3 düşünmüyorum. 5.5 inç ekranı büyük bana göre.)

Bu telefonları en başta fiyat ve büyüklüğe göre belirledim diyebilirim. Fiyat maksimum 2000 civarı, büyüklük de maksimum 5 inç civarı.

Özellikle şu Meizu MX4 ve Lenovo Vibe X2 güzel alternatifler gibi duruyor. İkisinin de fiyatı 1200. Onlar için görüşlerinizi bekliyorum.
Tekrar başarılar.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Note 4 ya da z3 al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes samsung kullanmis biri olarak soyluyorum sakin samsunga bulasma. (an itibariyle iphone 5s kullaniyorum). Lakin HTC m8 kullanan arkadasim var ve cok memnun. Madem m8 listende direk m8 derim.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Adamlar okumadan etmeden her konuda, her ortamda, kriterlere önem vermeden telefon öneriyor. Konuyu çöplük yapıyorlar. Kardeş dersen ki cebimde para kalsın mx4 alabilirsin. Ama ben üst segmente oynuyorum ( ki mx4 üst segmentin sana verebileceği nerdeyse her şeyi verir) dersen m8 öneririm.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
One M8 veya Z3 compact öneririm. Meizu MX4 güzel telefon ama güncelleme konusunda nasıl bir firma olduğunu bilmediğimden öneremiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
doğru diyorsun biraz uzun yazı gördük mü okumaya üşenen bir milletiz onunla da alakalı sanırım :) mx4 iyi telefon. antutu puanı da epey yüksek ama güvenilir mi o konuda tereddütteyim.

mertinsani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun yazı gördük mü okumaya üşenen bir milletiz onunla da alakalı sanırım büyük telefon istemememe rağmen büyük telefon önerilmesi :) mx4 iyi telefon. antutu puanı da epey yüksek ama güvenilir mi o konuda tereddütteyim.

mertinsani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar okumadan etmeden her konuda, her ortamda, kriterlere önem vermeden telefon öneriyor. Konuyu çöplük yapıyorlar. Kardeş dersen ki cebimde para kalsın mx4 alabilirsin. Ama ben üst segmente oynuyorum ( ki mx4 üst segmentin sana verebileceği nerdeyse her şeyi verir) dersen m8 öneririm.

m8 ve z3 arasında kalsan hangisini seçerdin? ve neden?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

mertinsani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

mertinsani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka önerisi ve fikri olan çıkarsa sevinirim.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net, tek soru 100 puan, süreniz 93845493827598 dakika.
Başarılar.

NOT: Mantıklıdan kastım özellik, fiyat, performans, sağlamlık, güvenirlik, yazılım güncelliği vs. en iyi olan telefondur.

50 PUAN DEĞERİNDE BONUS SORU: Uzun süreli kararsızlığımdan ötürü artık kafayı yemeden yeni bir telefon alıp bu süreci sonlandırmak amacındayım. Aşağıda bazı modeller belirledim bütçe ve kriterlerime göre. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

- HTC One M8
- Sony Xperia Z3 Compact
- Samsung Galaxy S5
- Meizu MX4
- Lenovo Vibe X2
Bonus: Bir ihtimal bütçemi biraz zorlayıp Sony Xperia Z3 de alabilirim.
(LG G3 düşünmüyorum. 5.5 inç ekranı büyük bana göre.)

Bu telefonları en başta fiyat ve büyüklüğe göre belirledim diyebilirim. Fiyat maksimum 2000 civarı, büyüklük de maksimum 5 inç civarı.

Özellikle şu Meizu MX4 ve Lenovo Vibe X2 güzel alternatifler gibi duruyor. İkisinin de fiyatı 1200. Onlar için görüşlerinizi bekliyorum.
Tekrar başarılar.
Güzel alternatif diye nitelendirdiğin telefonlar gayet iyi , fiyatları da makul seviyede.İkisinden birini al veya Z3 Compact al başka telefon bakma...

mertinsani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meizu mx4 epey iyi telefon gibi duruyor ama serviste sıkıntı çıkaracak gibi. servis konusu muamma şu an.

MrGrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir Mx4 kullanicisiyim ve servislr muhattap olacagim bir kac sorunum oldu. Servisinde sikinti yok, ciddi anlamda ilgililer, ve boyle giderse Telpaya in basarlar. Bakin alacaginiz bazi markalar arasinda fiyat farki ucurum. Mx4 alin paraniz cebinizde kalsin. Artan parayla esinize dostunuza hediye alir sevaba girer gonul alirsiniz.

Kasa kalitesi muhtesem. Ekran gun isiginda dagi kesin ve parlak. Hizini anlatmaya gerek yok. Tek handikapi cok az derecede isiniyor olmasi. Oda abartilacak kadar degil asla.

Tavsiye edilir...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
bir Mx4 kullanicisiyim ve servislr muhattap olacagim bir kac sorunum oldu. Servisinde sikinti yok, ciddi anlamda ilgililer, ve boyle giderse Telpaya in basarlar. Bakin alacaginiz bazi markalar arasinda fiyat farki ucurum. Mx4 alin paraniz cebinizde kalsin. Artan parayla esinize dostunuza hediye alir sevaba girer gonul alirsiniz.

Kasa kalitesi muhtesem. Ekran gun isiginda dagi kesin ve parlak. Hizini anlatmaya gerek yok. Tek handikapi cok az derecede isiniyor olmasi. Oda abartilacak kadar degil asla.

Tavsiye edilir...

Ses kalitesi konusunda ne diyorsunuz ? Htc ile karşılaştırıldığında ?

mertinsani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tavsiye edilir...

servisle muhatap olacağım birkaç sorunum oldu diyorsunuz. bu telefon yeni çıktı zaten bildiğim kadarıyla, bu kadar kısa sürede birkaç sorun yaşamış olmak anormal değil mi? yani pek güvenilir bi telefon olmadığı izlenimini verdi bana birkaç sorun yaşadım demeniz. ne gibi sorunlarla karşılaştınız?

dy2clone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat büyüklüğü en fazla 5'' demişsin fakat m8 bildiğin Note 4 boyutlarında.
Alıcı gözüyle baktığımda en mantıklı gelen Z3 Compact. Küçük telefonları severim küçük telefonlarında en performanslısı bu. Suya dayanıklılığı özellikler arasında değelendirmiyorum. Sadece ekstra özellikler arasında değerlendiriyorum çünkü alıp tüm gün suya sokmayacağım. Kamerada yazılımsal hatalar olsa bile algılayıcısı güzel. Herşeyi eksiksiz yapabileceğin bir telefon. Bataryasıda düzgün

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bence Meuzi ye bulaşma. Çünkü adamlar tek siteden satış yapıyor sonra garanti işi nasıl olacak? Güncelleme yönünüde bilmiyoruz yani... (Burada firmayı kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın.)
Bence Z3C almalısın.