- Moderatör
İslami yurt açmıcam abi. Teknoloji firması açıcam.YaKuran Koyacamhaykırdım la ahshshahshhs
Bu arada şarja takınca Allahuekber diyen telefon üretsem, iyi satar mı?
İslami yurt açmıcam abi. Teknoloji firması açıcam.YaKuran Koyacamhaykırdım la ahshshahshhs
Satar tabi ama bişey var.İslami yurt açmıcam abi. Teknoloji firması açıcam.
Bu arada şarja takınca Allahuekber diyen telefon üretsem, iyi satar mı?
Konu Müslüman telefondu, farklı yerlere gelmesin zeur abi ?Satar tabi ama bişey var.
Sadece şarj kablosuna mı reaksiyon vericek?
3.5 kulaklık girişine kulaklık takınca böyle söylesin.
Adam arasında yapmasana ayıp oluyor Zaur. bekle eve ulaşırız sonra yaparız.
Konu Zeur abiyse beklerim ?Konu Müslüman telefondu, farklı yerlere gelmesin zeur abi ?
Zaten ne yapıyorsa Müslümanlar yapmıyor mu?Konu Müslüman telefondu, farklı yerlere gelmesin zeur abi ?
ARK ismi Rage 2 oyununda geçiyor.ARK koyardım isim ve soyismimin birleşiminden dahası zarar
Hayır, herkes yapıyor. Kafir yapınca problem yok, sakallı yapınca tüm Müslümanlar göze batıyor. Aman abi, alakasız iletiden ban yemek istemiyorum. Kapatalım bunuZaten ne yapıyorsa Müslümanlar yapmıyor mu?![]()
Tabi Temiz müslüman olur ama samanlıkta iğne olarak kalır. Öylesini arayıp bulmak pek kolay olmaz.
İşte bu yüzden Zeur abiden hafif uzak durmak lazım. Korkutuyor.Konu Zeur abiyse beklerim ?
Ben Rage 2den daha büyüğüm onlar çalmış ben bilmemZaten ne yapıyorsa Müslümanlar yapmıyor mu?![]()
Tabi Temiz müslüman olur ama samanlıkta iğne olarak kalır. Öylesini arayıp bulmak pek kolay olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ARK ismi Rage 2 oyununda geçiyor.
Yere düşen uydulardan teknolojik özellikleri elbisemize monte ediyorduk.
Uyduların ismi ARK geçiyor.
Korkutmak ne ya. Ben sizi severim canlarım benim. Gelin sarılalım.Hayır, herkes yapıyor. Kafir yapınca problem yok, sakallı yapınca tüm Müslümanlar göze batıyor. Aman abi, alakasız iletiden ban yemek istemiyorum. Kapatalım bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşte bu yüzden Zeur abiden hafif uzak durmak lazım. Korkutuyor.
Adamların Telif hakkına girersen yüksek miktar para cezası ödetirler sanaBen Rage 2den daha büyüğüm onlar çalmış ben bilmem