- Reaksiyon puanı
- 208
bir marka kurucaksınız ve ona fiyakalı bir isim bulmanız gerekiyor. Ne koyardınız? markanın içeriğinin ne olduğu size kalmış belirtirseniz daha yaratıcı olur!
Techniday of defeat.Techinday.
Steel Gym spor giyim markası Alphalete, Gymshark gibibir marka kurucaksınız ve ona fiyakalı bir isim bulmanız gerekiyor. Ne koyardınız? markanın içeriğinin ne olduğu size kalmış belirtirseniz daha yaratıcı olur!
@yenilikci seni yoldan çıkarmış.Yatak Mobilyacı yeri açsam ismini Yorgan6 koyarım
ismin sonuna başka iki rakamlı rakam eklemek olur mesela.shdhhshdhs
Nayır onun işi yorgansız ilerliyor.@yenilikci seni yoldan çıkarmış.
İğrenç ama komik?Adamın yaptığı işe isim buldum. Ayaküstü 5 dakka![]()
Benimde terbiyemi bozacaksın yapmayacağım şaka.Nayır onun işi yorgansız ilerliyor.
Adamın yaptığı işe isim buldum. Ayaküstü 5 dakka![]()
Seninde bir zayıf noktanı bulursam Elbet bir gün şakalaşıcam senle. ?Benimde terbiyemi bozacaksın yapmayacağım şaka.![]()
Balık kuyruğu fetişim var öyle demeeeee ? ? ?Balıkçı açsam deniz kızı koyardım herhalde....
Haydaaa???️Balık kuyruğu fetişim var öyle demeeeee ? ? ?
Trust için geç kaldınAraba markası açsam "Zouda", teknoloji markası açsam "Trust" koyarım.
Yapma ya. Ağzından iyi bir şey duymuyorum abi ha, esprilerin hariç.Trust için geç kaldın![]()
Bak bizde tonlarca ürünü var Trust markasınınYapma ya. Ağzından iyi bir şey duymuyorum abi ha, esprilerin hariç.
Vazgeçtim Trust'tan. Zeur koyacam markamın ismini.Bak bizde tonlarca ürünü var Trust markasınınahshdhsh
Kontakt Home – Sevindirir | Online Mağaza
İlkin ödənişsiz və arayışsız olmaqla, Nəğd və ya hissə-hissə ödənişlə geniş çeşiddə məhsullar Kontakt Home online mağazasında pulsuz Çatdırılma. (Tel: *6060)kontakt.az
Bende teknolojik alet üretirsem ismini ŞeyyVazgeçtim Trust'tan. Zeur koyacam markamın ismini.
İkisinden de bi' tutam.Bende teknolojik alet üretirsem ismini Şeyy
Hangisi la senin ismin? Yahya? Furkan?
YaKuran Koyacamİkisinden de bi' tutam.