Malwarebytes inmiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GBLX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GBLX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
1609154874624.png

Hata bu. Çözüm yolu var mı?

Doom99

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Yönetici olarak çalıştırınız mı?

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Buraya bakın

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, Windows defender kullanıyorum.
Galiba onu da kapatmanız gerek ama şu makaleye bir bakın

Başlamadan önce, Windows için Malwarebytes'in başarılı bir şekilde kurulduğundan emin olmak için aşağıdaki öğeleri gözden geçirin. Daha fazla bilgi için Windows v4 için Malwarebytes için Sistem Gereksinimleri'ne bakın .

• Aktif bir internet bağlantısı gereklidir.
  • Yüklemek için aşağıdakileri geçici olarak devre dışı bırakın:
  • Yükleyiciyi bir ağ sürücüsünden değil, cihazınızda yerel olarak çalıştırın.
  • Yükleyici yeniden başlatma istediğinde sistemi hemen yeniden başlatın. Yükleyici otomatik olarak başlamalıdır. Malwarebytes'i manuel olarak başlatmaya çalışmayın.
  • Yükseltiyorsanız, önceki sürümle aynı konuma kurun. Çoğu kullanıcı varsayılan konuma, C: \ Program Files \ Malwarebytes'e yükler.
  • Windows 10 S modunu çalıştırıyorsanız, onu devre dışı bırakmanız gerekecektir. S modu, güvenlik ve performans için geliştirilmiş bir Windows 10 sürümüdür. Yalnızca Microsoft Store'dan indirilen uygulamaların yüklenmesine izin verir.

GBLX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Çözüm buldum ama, İngilizcem çok iyi değil ve bir şey anlayamadım. Çeviri'de gerçekten kötü. Çevirebilecekseniz çevirseniz mutlu olurum.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Buraya bakın

Galiba onu da kapatmanız gerek ama şu makaleye bir bakın

Başlamadan önce, Windows için Malwarebytes'in başarılı bir şekilde kurulduğundan emin olmak için aşağıdaki öğeleri gözden geçirin. Daha fazla bilgi için Windows v4 için Malwarebytes için Sistem Gereksinimleri'ne bakın .

• Aktif bir internet bağlantısı gereklidir.
  • Yüklemek için aşağıdakileri geçici olarak devre dışı bırakın:
  • Yükleyiciyi bir ağ sürücüsünden değil, cihazınızda yerel olarak çalıştırın.
  • Yükleyici yeniden başlatma istediğinde sistemi hemen yeniden başlatın. Yükleyici otomatik olarak başlamalıdır. Malwarebytes'i manuel olarak başlatmaya çalışmayın.
  • Yükseltiyorsanız, önceki sürümle aynı konuma kurun. Çoğu kullanıcı varsayılan konuma, C: \ Program Files \ Malwarebytes'e yükler.
  • Windows 10 S modunu çalıştırıyorsanız, onu devre dışı bırakmanız gerekecektir. S modu, güvenlik ve performans için geliştirilmiş bir Windows 10 sürümüdür. Yalnızca Microsoft Store'dan indirilen uygulamaların yüklenmesine izin verir.
Bu çevrilmiş hali ,google çeviri yerine bing çeviri kullanabilirsiniz.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Çözüm buldum ama, İngilizcem çok iyi değil ve bir şey anlayamadım. Çeviri'de gerçekten kötü. Çevirebilecekseniz çevirseniz mutlu olurum.
MalwareBytes'i ilk etapta yüklemenize neden olan her şeyin hala etkin olması ve yardımcı programa zarar vermiş veya devre dışı bırakmış olması mümkündür. Sağladığınız bağlantıdaki onarım yönergelerini izlerseniz ne olur? Onarımı Güvenli Modda da deneyebilirim.

Ayrıca azalan getiri yasasına da hızla girebilirsiniz. Birkaç saatlik sorun giderme ve arıza bulmadan sonra, makinenin imajını yeniden çizmek ve devam etmek daha ekonomik olabilir yazıyor

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Daha iyi bir çeviri

Windows için Malwarebytes için kurulum ön koşullar
Güncelleme 09 Eylül 2020 21:00
Başlamadan önce, Windows için Malwarebytes başarılı bir yükleme sağlamak için aşağıdaki öğeleri gözden geçirin. Daha fazla bilgi için Windows v4 için Malwarebytes için Sistem gereksinimlerine bakın.

Etkin bir internet bağlantısı gereklidir.
Yüklemek için aşağıdakileri geçici olarak devre dışı kaldırın:
Üçüncü taraf anti-virüs yazılımı
Güvenlik duvarı. Daha fazla bilgi için Windows aygıtlarında Malwarebytes için Güvenlik Duvarı Kuralları'na bakın.
Yüklemek için, bağlantı noktası 443 ark.mwbsys.com izin vermelisiniz.
VPN veya proxy ayarları
Yukarıdakilerden herhangi birini devre dışı bırakamıyorsanız, Windows sürüm 4 çevrimdışı yükleyici için Malwarebytes'i indirin ve çalıştırın.
Yükleyiciyi bir ağ sürücüsünden değil, cihazınızda yerel olarak çalıştırın.
Yükleyici yeniden başlatma isteğinde hemen sistemi yeniden başlatın. Yükleyici otomatik olarak başlatılmalıdır. Malwarebytes'ı el ile başlatmaya çalışmayın.
Yükseltme yapıyorsunuz, önceki sürümle aynı konuma yükleyin. Çoğu kullanıcı varsayılan konumda, C:Program FilesMalwarebytes yükleyin.
Farklı bir konuma yüklemek için öncelikle Malwarebytes'ı kaldırmanız gerekir. Daha fazla bilgi için Windows için Malwarebytes'ı Kaldır'a bakın.
Windows 10 S modunu çalıştırıyorsanız, devre dışı balmanız gerekir. S modu, Windows 10'un güvenlik ve performans için kolaylaştırılanmış bir sürümüdür. Yalnızca Microsoft Mağazası'ndan indirilen uygulamaların yüklenmesine izin verir.
Çalıştırdığınız Windows sürümünü doğrulamak için bkz. Windows işletim sisteminin hangi sürümünü çalıştırıyorum?
S modunu devre dışı kalmak için S modunda SSS'de Windows 10'a bakın.

GBLX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
MalwareBytes'i ilk etapta yüklemenize neden olan her şeyin hala etkin olması ve yardımcı programa zarar vermiş veya devre dışı bırakmış olması mümkündür. Sağladığınız bağlantıdaki onarım yönergelerini izlerseniz ne olur? Onarımı Güvenli Modda da deneyebilirim.

Ayrıca azalan getiri yasasına da hızla girebilirsiniz. Birkaç saatlik sorun giderme ve arıza bulmadan sonra, makinenin imajını yeniden çizmek ve devam etmek daha ekonomik olabilir yazıyor
Güvenli mod falan diyor fakat ben Güvenli Mod bilmiyorum.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628

GBLX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Hiç biri faydalı olmadı maalesef, Farklı bir AV bulmalıyım.

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Windows 7, 8, 8.1 ve 10'da Güvenli Mod'a nasıl girilir veya önyükleme yapılır - Lenovo Support HK burda yazıyor tüm pc lerde aynı diye biliyorum veya
Bunları deneyip güvenli modda açtınız ve denediniz mi

Windows kaç kullanıyorsunuz

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Dostum bu kadar uğraşacağına Kaspersky indir. Devamlı kullanacaksan Malwarebytes Anti Malwaredir yani tek seferlik taramalar için tasarlandı.