GBLX
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
Hata bu. Çözüm yolu var mı?
Başlattım, Bir sonuç elde etmedim.Cihazı yeniden başlat ve tekrar dene
Aynı hata mı var farklı mıBaşlattım, Bir sonuç elde etmedim.
Evet.Yönetici olarak çalıştırınız mı?
Aynı hata.Aynı hata mı var farklı mı
Başka bir antivirüs kullanıyorsanız onu devre dışı bırakınEkli dosyayı görüntüle 131018
Hata bu. Çözüm yolu var mı?
Hayır, Windows defender kullanıyorum.Başka bir antivirüs kullanıyorsanız onu devre dışı bırakın
Galiba onu da kapatmanız gerek ama şu makaleye bir bakınHayır, Windows defender kullanıyorum.
Bu çevrilmiş hali ,google çeviri yerine bing çeviri kullanabilirsiniz.Buraya bakın
![]()
Installation prerequisites for Malwarebytes for Windows
Before starting, review the items below to ensure a successful installation of Malwarebytes for Windows. For more information, see System requirements for Malwarebytes for Windows v4. An active in...support.malwarebytes.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Galiba onu da kapatmanız gerek ama şu makaleye bir bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlamadan önce, Windows için Malwarebytes'in başarılı bir şekilde kurulduğundan emin olmak için aşağıdaki öğeleri gözden geçirin. Daha fazla bilgi için Windows v4 için Malwarebytes için Sistem Gereksinimleri'ne bakın .
- Aktif bir internet bağlantısı gereklidir.
- Yüklemek için aşağıdakileri geçici olarak devre dışı bırakın:
- Üçüncü taraf anti-virüs yazılımı
- Güvenlik Duvarı. Daha fazla bilgi için Windows cihazlarda Malwarebytes için Güvenlik Duvarı Kurallarına bakın .
- Yüklemek için 443 numaralı bağlantı noktasında ark.mwbsys.com'a izin vermelisiniz.
- VPN veya proxy ayarları
- Yukarıdakilerden herhangi birini devre dışı bırakamazsanız, Malwarebytes for Windows sürüm 4 çevrimdışı yükleyiciyi indirin ve çalıştırın .
- Yükleyiciyi bir ağ sürücüsünden değil, cihazınızda yerel olarak çalıştırın.
- Yükleyici yeniden başlatma istediğinde sistemi hemen yeniden başlatın. Yükleyici otomatik olarak başlamalıdır. Malwarebytes'i manuel olarak başlatmaya çalışmayın.
- Yükseltiyorsanız, önceki sürümle aynı konuma kurun. Çoğu kullanıcı varsayılan konuma, C: \ Program Files \ Malwarebytes'e yükler.
- Farklı bir konuma kurmak için önce Malwarebytes'i kaldırmalısınız. Daha fazla bilgi için bkz . Windows için Malwarebytes'i Kaldırma .
- Windows 10 S modunu çalıştırıyorsanız, onu devre dışı bırakmanız gerekecektir. S modu, güvenlik ve performans için geliştirilmiş bir Windows 10 sürümüdür. Yalnızca Microsoft Store'dan indirilen uygulamaların yüklenmesine izin verir.
- Çalıştırdığınız Windows sürümünü doğrulamak için bkz. Hangi Windows işletim sistemi sürümünü çalıştırıyorum?
- S modunu devre dışı bırakmak için S modunda Windows 10 SSS bölümüne bakın .
MalwareBytes'i ilk etapta yüklemenize neden olan her şeyin hala etkin olması ve yardımcı programa zarar vermiş veya devre dışı bırakmış olması mümkündür. Sağladığınız bağlantıdaki onarım yönergelerini izlerseniz ne olur? Onarımı Güvenli Modda da deneyebilirim.Çözüm buldum ama, İngilizcem çok iyi değil ve bir şey anlayamadım. Çeviri'de gerçekten kötü. Çevirebilecekseniz çevirseniz mutlu olurum.
Güvenli mod falan diyor fakat ben Güvenli Mod bilmiyorum.MalwareBytes'i ilk etapta yüklemenize neden olan her şeyin hala etkin olması ve yardımcı programa zarar vermiş veya devre dışı bırakmış olması mümkündür. Sağladığınız bağlantıdaki onarım yönergelerini izlerseniz ne olur? Onarımı Güvenli Modda da deneyebilirim.
Ayrıca azalan getiri yasasına da hızla girebilirsiniz. Birkaç saatlik sorun giderme ve arıza bulmadan sonra, makinenin imajını yeniden çizmek ve devam etmek daha ekonomik olabilir yazıyor
Windows 7, 8, 8.1 ve 10'da Güvenli Mod'a nasıl girilir veya önyükleme yapılır - Lenovo Support HK burda yazıyor tüm pc lerde aynı diye biliyorum veyaGüvenli mod falan diyor fakat ben Güvenli Mod bilmiyorum.
Bunları deneyip güvenli modda açtınız ve denediniz miWindows 7, 8, 8.1 ve 10'da Güvenli Mod'a nasıl girilir veya önyükleme yapılır - Lenovo Support HK burda yazıyor tüm pc lerde aynı diye biliyorum veya
Windows Başlangıç Ayarları - Microsoft Desteği
Güvenli Mod'un etkinleştirilmesi de dahil olmak üzere Windows başlangıç ayarlarını değiştirmeyi öğrenin.support.microsoft.com