Maks. 100TL Klavye Önerisi

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Merhaba :)

Bütçe çok düşük biliyorum ama artık ne kadar olursa.
Gece kullanımına uygun olmasını istiyorum yani mümkünse ışıklı mışıklı olsun,amacım ışıklı olsun güzel olsun değil aslında genelde geceleri bilgisayarda olduğum için ışıksız ortamda çok zorlanıyorum,rgb olduğu zaman tuşlar kolay gözükür diye düşünüyorum.
Şu ana kadar hep bilek destekli klavye kullandım bu klavye de bilek destekli olursa sevinirim.
Belki bu bütçede biraz fazla özellik istiyorum ama dediğim gibi olduğu kadar :)

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşın tavsiye ettiği klavye gerçekten çok güzel duruyor, Trust 830 Avonn tavsiye ederim 100 Tl yi geçmeyen güzel bir klavye şu an kullanmıyorum ama önceden kullanmıştım

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Arkadaşın tavsiye ettiği klavye gerçekten çok güzel duruyor, Trust 830 Avonn tavsiye ederim 100 Tl yi geçmeyen güzel bir klavye şu an kullanmıyorum ama önceden kullanmıştım
Buda gayet şıkmış,peki tek renk seçeneği mevcutmudur yoksa illa karışık renk mi oluyor bu ?
Teşekkür ederim :)

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Buda gayet şıkmış,peki tek renk seçeneği mevcutmudur yoksa illa karışık renk mi oluyor bu ?
Teşekkür ederim :)
klavye tek renk evet, nefes alma modu ve ışığı kapatıp azaltma modu vardı. Ve örgülü kablosu vardı çok hoş bir görüntüsü vardı ve ışıkları fiyatına göre mükkemeldi. tavsiye ederim ama yukardaki arkadaşın önerdiği klavyede kötü değil :)

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
klavye tek renk evet, nefes alma modu ve ışığı kapatıp azaltma modu vardı. Ve örgülü kablosu vardı çok hoş bir görüntüsü vardı ve ışıkları fiyatına göre mükkemeldi. tavsiye ederim ama yukardaki arkadaşın önerdiği klavyede kötü değil :)
Vov,fiyatına göre gayet hoş özellikleri var,markada gayet bilindik ve kaliteli bir marka.Son olarak basma hissiyatı nasıldı,bazı klavyeler çok sert oluyor da :)İki klavye de güzel ikisini birden mi alsam acaba :D

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
klavyenin görüntüsü ve detayları çok hoş, içinden stickeri çıkıyordu, garantisi vs.
Basma olarak söyleyeyim, bastığım en güzel klavyelerdendi sesi rahatısz etmiyor ve, yumuşak güzeldi beni rahatsız etmedi. Sert ve sesli olmadığını söyleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hele üstteki tırtıkları çok güzel dokunması falan, Türkçe tuş dizilimine sahip olması ve Windows kilitlemesi bir artı.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
klavyenin görüntüsü ve detayları çok hoş, içinden stickeri çıkıyordu, garantisi vs.
Basma olarak söyleyeyim, bastığım en güzel klavyelerdendi sesi rahatısz etmiyor ve, yumuşak güzeldi beni rahatsız etmedi. Sert ve sesli olmadığını söyleyebilirim

Hele üstteki tırtıkları çok güzel dokunması falan, Türkçe tuş dizilimine sahip olması ve Windows kilitlemesi bir artı.
Öncekii soruma son demiştim ama şimdi okuduğıum başka bir klavye yorumunda tuşlar siliniyor yorumu gördüm peki bu klavyede böyle bir sorun yaşadın mı,kaç ay kullandın :)

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Yanına da 37 TL Trust Gxt 108 Alabilirsiniz çok güzel bir görüntüsü var (onuda biraz kullandım) ve full rgb tüm renkleri yakabiliyor. 2400 yada 200 DPI idi

Öncekii soruma son demiştim ama şimdi okuduğıum başka bir klavye yorumunda tuşlar siliniyor yorumu gördüm peki bu klavyede böyle bir sorun yaşadın mı,kaç ay kullandın :)
Bir gün kullandım öyle bir şey olacağını zannetmiyorum, Lazer kesim diye görmüştüm, tuşların silineceğini düşünmüyorum. Ya dediğim gibi ben lazer olarak gördüm emin değilim hiç te sanmıyorum tuşların silineceğini

Bir kaç gün*

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Yanına da 37 TL Trust Gxt 108 Alabilirsiniz çok güzel bir görüntüsü var (onuda biraz kullandım) ve full rgb tüm renkleri yakabiliyor. 2400 yada 200 DPI idi

Bir gün kullandım öyle bir şey olacağını zannetmiyorum, Lazer kesim diye görmüştüm, tuşların silineceğini düşünmüyorum. Ya dediğim gibi ben lazer olarak gördüm emin değilim hiç te sanmıyorum tuşların silineceğini

Bir kaç gün*
Aslında bir mouse ihtiyacımda vardı bu öneri güzel oldu,ben araştırdığımda nedense böyle güzel donanımlar bulamıyorum,forumlar en iyisi.
Bence de silinme gibi bir sorun olmayacaktır,markanın adı Trust bir kere sırf o yüzden bile güvenilir :D

Tekrardan teşekkürler,iyi forumlar :)

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Aslında bir mouse ihtiyacımda vardı bu öneri güzel oldu,ben araştırdığımda nedense böyle güzel donanımlar bulamıyorum,forumlar en iyisi.
Bence de silinme gibi bir sorun olmayacaktır,markanın adı Trust bir kere sırf o yüzden bile güvenilir :D

Tekrardan teşekkürler,iyi forumlar :)
İyi forumlar, mouse 2000DPI idi çok hoş görüntüsü var dışarıdan bakıldığında, onuda biraz kullandım, öneriyorum. İyi forumlar

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Klavyenin tek renk seçeneği yokmuş,ben rainbow donanımları pek sevmem,tercihimi gxt 840 Myra yönünde değiştirdim.Hem bir üst model oluyor sanırım,arada fiyat farkıda yok ?

Kağan Oduncu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
Ben rainbow olarak tek renk demiştim hocam, o da hemen hemen aynı kalitede ve neredeyse aynı özelliklere sahip hoş bir klavye, ikisinin performansı baya yakın. güzel bir tercih olmuş. Trust'un kötü ürünü yok :)

Mütefekkir

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Aliexpress'de ışıklı mışıklı mekanik klavyeler var. Emmi oğlu almıştı oradan ucuza. 3 senedir sapa sağlam şıkı şıkı gidiyor..