Maket Köprü Renderı

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kaplamaları gerçeğe uygun olarak atsana. Çim ve ağaç vs. Işık ayarını tutturdumu tamamdır. Max olsaydı keşke alıp devam ederdim. Özledim Max kullandığım günleri. :(

---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:27 ----------

Bu arada ellerine sağlık. Güzel iş. :)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kaplamaları gerçeğe uygun olarak atsana. Çim ve ağaç vs. Işık ayarını tutturdumu tamamdır. Max olsaydı keşke alıp devam ederdim. Özledim Max kullandığım günleri. :(

Bu arada ellerine sağlık. Güzel iş. :)

Kaplamalara bir ayar çekeriz elbet. Acaba bana önerebileceğiniz birkaç texture var mı?

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Max Olsa Profesyonel kaplama sağlardım. google hiç denemedim. max e de bakmayalı bir kaç yıl oldu.
Max teki Prof. vRay kaplamalar işine yaramayacak. 3DsMax in kendi kaplamaları da işine yaramaz zannediyorum yine de msn e eklersen oradan atabilirim. sana özel mesaj atıyorum link.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
aynen baştan sona izledim süper başka videolar da bekleriz :)

Siz Sketchup'ın başına geçin, sorun yaşadığınız yer ile ilgili ben video hazırlarım :D

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

Evet arkadaşlar, hakkında bilgi sahibi olmak istediğiniz birşeyler varsa onun ile ilgili video hazırlayabilirim...

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5

ganayem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
makette sen su diyene kadar su olduğunu anlamadım. su için sketchup'ta başka bir materyal veya doku seçebilir misin bimiyorum. gerçi render eden program da o kadar gerçekçi etmiyor olabilir bilmiyorum.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
makette sen su diyene kadar su olduğunu anlamadım. su için sketchup'ta başka bir materyal veya doku seçebilir misin bimiyorum. gerçi render eden program da o kadar gerçekçi etmiyor olabilir bilmiyorum.

Zaten videoda suyu görmeye gerek yok, çünkü Keyshot'da verdiğim materyal sayesinde onun su olmasını sağlıyorum kolaylıkla...

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sketchup ta sanırım physx de var. Güzel çalışmalar ellerine sağlık. Bu arada köprüdeki orta asma taşıma halatı kısa gibi yani biraz daha aşağıdan sarkarak gitmeli bence. kolay gelsin.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sketchup ta sanırım physx de var. Güzel çalışmalar ellerine sağlık. Bu arada köprüdeki orta asma taşıma halatı kısa gibi yani biraz daha aşağıdan sarkarak gitmeli bence. kolay gelsin.

Benim bildiğim tek fizik motoru SketchyPhysics o da Nvidia Physx değilde Newton SDK kullanıyor...

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Hani bu köprünün gölgesi :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Yıktılar duvarı eyyyy :D benim bu programa yaklaşımım böyle :D

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[video=youtube;aoozopvROYk]http://www.youtube.com/watch?v=aoozopvROYk[/video]

Bu da biraz önce tamamladığım araç simülasyonu...