Mail geldiğinde anında ulaşmak istiyorum

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar mail adresime mail geldiğinde anında uyarı falan almak istiyorum. Kafamda 2 şey var. Biri mail geldiğinde cep telefonuma bilgi mesajı gelsin. Böyle bir şey var mı hotmail yada gmail'de. 2.ci yolda araç cubuguydu sanırım gmaile mail geldi mi uyarı veriyordu bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. :mad:

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Chrome'da xnotifier firefox'da webmail notifier eklentileri işe yarar.

Reaksiyon puanı
189
Outlook ya da Thunderbird gibi bir yazılım kullanırsanız eğer her dakika mailleri kontrol ettirebilirsiniz. Cep telefonu gibi şeyler de zaten genelde push olayında belirli sürelerde kontrol ederler. Mail varsa otomatik istemci tarafından indirilir...

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
telefon marka model bilgisi ya da kullandigi tarayici bilgisi yok. seninnyerinde olsam tarayicidan mail adresini acip karsisinda beklerdim. boylece mail geldigi anda haberin olur :) dertlerindennde kurtulursun..

bir saniye dusun, acaba bu is nedir diye bi ara. tembellik yapma.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@dgncn Teşekür ederim chrome'da kullanmaya başladım. [MENTION=108700]kowalskii[/MENTION] :).

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Android işletim sistemli telefonlarda gmail ve hotmailden direk bildiri geliyor... Bilgisayarda ise gmail in masaüstü hatırlatma uygulaması var onu etkişleştirdinmi uyarı geliyor.. Gmaile girip etkinleştir.. Hotmail de ise messengerı açınca bildiri alırsın yada messenger açık olunca...