Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi: Mucize

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
864754_htmansetyeni.jpg

Yönetmen olarak imza attığı Beyaz Melek, Göneşi Gördüm ve New York'ta Beş Minare filmleri 10 milyona yakın kişi tarafından izlenen Mahsun kırmızıgül, 3 yıl aradan sonra yeniden kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor. 'Mucize' adlı yeni filmi için kolları sıvayan ve oyuncu kadrosunu oluşturmak için çalışan Kırmızıgül, "Bu film yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazıldı" dedi. Konu hakkında ser verip sır vermeyen ünlü yönetmen, Murat Tokat'ın yapımcılığında eylül ayında çekimlere başlayacaklarını açıkladı.

Haberturk

Mahsun Kirmizigül ‏@Mhsnkrmzgl
İki yıldır hazırlıklarını sürdürdüğüm MUCİZE'nin senaryo yazımını tamamladım. Bu film benim için çok değerli, insanlığa umut aşılayacak

Şu an cast ve mekan çalışmalarına başladık.

Sadece şu kadarını söyleyebilirim; "MUCİZE" sizleri daha önce hiç bir yerde bilmediğiniz ve görmediğiniz bir dünya ile tanıştıracak.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,162
Mahsun yapmışsa iyidir. Sinemaya gidilir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Aynen.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yönetmenlik kariyeri müzik kariyerinden daha iyi :) yakında yönetmen olarak anılacak sadece :)

korsan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah aşkına sanattan sinemadan müzikten elini eteğini çek be adam ne yaparsan yap olmuyor. Tam bir beceriksizsin...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla adam işini süper yapıyor. Kimse kusura bakmasın.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tüm filmlerini beğenerek izledim hiç de sıkılmadım işi ni güzel yapıyor.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mahsun filim işini iyi yapıyor bence de..
Bütün filimlerini beğenerek ve gözlerim yaşararak izledim,

Ama dizileri için aynı şeyi diyemeyeceğim, orada sanırım biraz çuvalladı... :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
konuyu ben söyleyeyim.
adam doğudan gelmiştir bir sürü zorlukla karşılaşmıştır.kadın bile kelek atmıştır talih gülmemiştir.
köyden biri peşine düşer.vurur.mutlu son.
klasik mahsun işte...

bu arada belirteyim doğulu batılı ayrımı yapan ben değilim kendisi.kurguyu bu şekilde ayarlıyor...
benim bir problemim yok tartışma niyetimde..

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bir Doğulu Olarak zerre Kadar sevmem Kendisini ama Yaptığı filmleri Begener İzledim.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
konuyu ben söyleyeyim.
adam doğudan gelmiştir bir sürü zorlukla karşılaşmıştır.kadın bile kelek atmıştır talih gülmemiştir.
köyden biri peşine düşer.vurur.mutlu son.
klasik mahsun işte...

Hocam bu dediğin konu kalıp olarak sadece New York'ta Beş Minare filminin konusu ile biraz örtüşüyor. :)
Diğerlerinde böyle bir konu benzerliği yokki, ayrıca doğulu olmamama rağmen Mahsun'un filimlerinde doğu temasını kullanmasını yadırgamıyorum şahsen. Adam oralarda doğmuş, büyümüş ve yetişmiş. Oradaki kültürü temel alarak senaryolar oluşturmasının bir mahsuru olmaz diye düşünüyorum. ;)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Hocam bu dediğin konu kalıp olarak sadece New York'ta Beş Minare filminin konusu ile biraz örtüşüyor. :)
Diğerlerinde böyle bir konu benzerliği yokki, ayrıca doğulu olmamama rağmen Mahsun'un filimlerinde doğu temasını kullanmasını yadırgamıyorum şahsen. Adam oralarda doğmuş, büyümüş ve yetişmiş. Oradaki kültürü temel alarak senaryolar oluşturmasının bir mahsuru olmaz diye düşünüyorum. ;)
(dizisini de gördük hocam yapma Allah aşkına :) )
ben filmleri işleyiş şeklini zerre kadar sevmiyorum.bana göre bu sektör için oldukça dar görüşlü.
New York'ta Beş Minare filmini de izledim.görsel olarak iyiydi.
dediğim gibi sinema SANAT'tır.
Bir sanat eserinde sadece bir çerçeveden bakılmaz.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
(dizisini de gördük hocam yapma Allah aşkına :) )
ben filmleri işleyiş şeklini zerre kadar sevmiyorum.bana göre bu sektör için oldukça dar görüşlü.
New York'ta Beş Minare filmini de izledim.görsel olarak iyiydi.
dediğim gibi sinema SANAT'tır.
Bir sanat eserinde sadece bir çerçeveden bakılmaz.

Evet dizilerinde iş yok..
Ama filimleri konusunda aynı fikre sahip değiliz malesef.

Senin gibi her filime belli bir oranda şans vererek değer veren birisinin bu görüşe sahip olması beni şaşırttı diyebilirim.. :)

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Filmleri spagetti gibi.

Aynı anda 40 farklı mesaj vermeye, herkese yaranmaya çalışıp eyyamcılık dışında birşey yaptığı yok.

2 adet aşiret.
5 diş töre.
100 gram et.
Zevkinize göre namus.
1 adet kürt.
1 adet türk.
5 paralık devlet.
Sapına kadar siyaset.
3 damla gözyaşı.
5 adet minare.
3 kg doğu toprağı.
3 kg batı toprağı.
200 gram yağ(cılık).
2 dilim ekmek kavgası.
5 adet yaşlı.
Yoksulluğun dibi.

Bunları cayır cayır ateş ile pişirip, demogoji ile soslarsanız, sizde birgün Mahsun Kırmızıgül olabilirsiniz.

Ek olarak; İstenilen lezzeti vermesi için, newyork, istanbul, anadolu manzaralı yemelisiniz.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu adamı neden abartıyorlar anlamıyorum vasat bir yönetmenin çektiği filmlerden hiç bir farkı yok filmlerinin

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Filmleri spagetti gibi. Aynı anda 40 farklı mesaj vermeye, herkese yaranmaya çalışıp eyyamcılık dışında birşey yaptığı yok. 2 adet aşiret. 5 diş töre. 100 gram et. Zevkinize göre namus. 1 adet kürt. 1 adet türk. 5 paralık devlet. Sapına kadar siyaset. 3 damla gözyaşı. 5 adet minare. 3 kg doğu toprağı. 3 kg batı toprağı. 200 gram yağ(cılık). 2 dilim ekmek kavgası. 5 adet yaşlı. Yoksulluğun dibi. Bunları cayır cayır ateş ile pişirip, demogoji ile soslarsanız, sizde birgün Mahsun Kırmızıgül olabilirsiniz. Ek olarak; İstenilen lezzeti vermesi için, newyork, istanbul, anadolu manzaralı yemelisiniz.

çok abartmışsın yahu :sleep:

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyaz Melek tarzı dram filmlerini hiç sevmememe rağmen Beyaz Meleği çok beğendim. Bu filmi de dört gözle bekliyorum.

korsan24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu adam Emmy veya Oscar kazandıda haberimiz mi yok abartmayın ya filmlerini beğenenler emin olun siz geçin yönetmen koltuğuna daha iyi sini yaparsınız. Hesap kitapla yönetmenlik olunmaz size tavsiyem saygı değer yönetmenlerin bu adam hakkındaki düşüncelerine bakın hadi biz sevmeyenler anlamıyoruz onlardamı anlamıyo bu adam fosssssss fossssss bence filmleri 0-6 yaş gurubuna hitap ediyo :))))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kim ne derse desin filmlerini gayet başarılı buluyorum. Çoğunluğun izlediği gibi bende izlerim.

epzq

Doçent
Reaksiyon puanı
47
Abi yine Newyork ta başlayıp Bitlis te bitirmesinde ne yaparsa yapsın.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=322625]DumDumaq[/MENTION] cevabı vermiş [MENTION=51495]oslun[/MENTION] :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Duygu sömürüsü dolu bir film daha olur ama bu dönemde gidiyor, kır parayı keyfine bak. :)