Magazin meselesi ve bir örnek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Kimine katilmissin, kimine katilmamissin bu da senin fikrin saygi duyariz.
Ayni sekilde de senin de saygi duyman gerekiyor,
Dusundurucu bir durum yok.
Sen israrla savunursun bende israrla aksini soylerim.

Ayrica konuyu lutfen kasima,
Girmek istemeyen bloke eder o basligi, cok basittir.
Ben girmiyorum, bloke etmedigim halde.
Ailemden hic kimse de giremez.
Bunda anlasilmayacak yada dusundurecek ne var asil bu dusundurucudur.
Din-Iman konularina getirmeyelim.
Yeri degil.
Eger suc teskil ettigini dusunuyorsaniz savciliga gidersiniz, aksi hic bir durum burada yonetimle agiz dalasi yapmaya sebep olamaz.
Sen cocuguna ailende ne dogru ne yanlis ogretiyormusun?
Helal-Haram biliyor mu?
Dinini taniyormu?
Gerekli onlemlerini almismisin?
Bu kadar...
Her gun TV'de bin mislisini goruyoruz, kanali degistiriyoruz.
Ayni sey burada da gecerlidir.

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
En baştan böyle bir yorum yazsaydın inan sanada katılırdım.Diger yorumların hiç böyle söylemiyor ama :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Arkadaşlar iyi okumayanlar için tekrar Tony Almedia'dan alıntı yapıyorum

yöneticilerin inancı, imanı henüz o kuvvete gelmemiş

Ben bu cümleye kızdım. Kim olsa kızar.. Ama sonuç olarak Tony kardeşim özrünü dilemiş, ben de kimleri kırdıysam affola..

Kısaca konu hakkında yorumlarınızı yapın artık, kim ne demişe takılmayalım.. İyi forumlar.

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bilmeniz gereken tek şey
bu şekildeki açık saçık resimler, onları yayınlamak, onlara bakmak, yayınlanmasına yardım etmek dinimizce açıkça günahtır

ben bunu bilir bunu söyler sizi uyarırım, gerisini sizin kişisel kararlarınız verir
kendi çıkarlarım için söylemiyorum, Allah rızası için söylüyorum
pesimiste anlayışı için teşekkür ederim

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
En baştan böyle bir yorum yazsaydın inan sanada katılırdım.Diger yorumların hiç böyle söylemiyor ama :)

yorumlarim ayni yondedir, bu baslikta aksini kimse iddia edemez.
Tekrar okursan sende anlarsin arkadasim.

Arkadaşlar iyi okumayanlar için tekrar Tony Almedia'dan alıntı yapıyorum

Ben bu cümleye kızdım. Kim olsa kızar.. Ama sonuç olarak Tony kardeşim özrünü dilemiş, ben de kimleri kırdıysam affola..

Kısaca konu hakkında yorumlarınızı yapın artık, kim ne demişe takılmayalım.. İyi forumlar.

Bu dur...:thumbup:

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
@Sivaspor kardeşim, çok sert bir cevap vermişsin, bu beni rahatsız etmedi. Fakat "insanları şucu bucu diye ayırmamalısın" demeni çok garipsedim. Mesajımda kimi nasıl şucu bucu diye ayırmışım acaba? Bari sen yapma kardeşim, bari senin gibi insanlar ezberden yorum yapmasınlar.

Madem sen de bakmıyorsun, o halde kaldırılması seni neden rahatsız ediyor? "Ben bakmıyorum, istemeyen bakmaz" demek ile, "ben eroin kullanmıyorum, istemeyen kullanmaz" demek aynı şeydir. O halde alan memnun, satan memnunsa, neden karışıyorsun eroin satılmasına? Neden bunu bir suç olarak görüyorsun? Kullanan adam bunu isteyerek yaptıktan sonra neden karışıyorsun?

Çok basit, insanlara zarar verdiği için. Aynı şeyi, burada "magazin" adı altında yayınlanan çıplak ötesi fotoğraflar da yapıyor. İnsanlara ahlaki açıdan zarar veriyor ve bu ahlaki zarar, sokakta adamın beklenmedik davranışlar göstermesine, icabında amirin işçisini veya öğretmenin öğrencisini taciz etmesine sebep oluyor.

Yok dersen ki "adamın içinde varmış zaten", ben de derim ki eşeğin aklına karpuz kabuğu getiriliyor bu şekilde. Yoksa eroin kullanan kişiye de dersin; "adamın içinde varmış, bırakın kullansın".

@Exploit Coder, arkadaşım, cinsellik de en az yemek yemek kadar bir ihtiyaçtır doğru. Peki sen bu ihtiyacını forumda mı gideriyorsun? Yahut da dışarıda restoranda yemek yer gibi cinsel ihtiyacını de giderebiliyor musun?

Yaptığın bu yorum çok alakasız. Çünkü cinsel ihtiyaç, "public" bir ihtiyaç değildir. Yemeği heryerde yiyebilirsin, ama heryerde cinsel ihtiyacını gideremezsin. İstersen dene, anında içeri atılırsın, çünkü "kanun"lara göre teşhircilik suçtur.

Ya da şöyle soralım, sen kendin için bu denli "ihtiyaç" görürken, aynı şeyi eşine, kızına mubah görebilecek misin? Onlar da baksınlar izlesinler yabancı erkeklerin çıplak fotoğraflarını, bunu normal karşılayabilecek misin? Hayır kardeşim, başkasının çıplak fotoğraflarını seyretmek ihtiyaç değildir.

Eğer çok çağdaşsan, kız arkadaşınla birlikte olursun en fazla. İhtiyacını böyle giderirsin. Eğer daha aklı başında bir adamsan, evlenirsin. Forumda cinsel ihtiyaç gidermeye çalışmak nasıl bir çarpık zihniyetin ürünü.. Ondan sonra bayan üyelerden şikayet geliyor filan üye beni rahatsız ediyor diye. Rahatsız edilen sizin sevdiğiniz birisi olsa eminim hemen cezalandırma istersiniz o kişi için.

Asıl mantıksızlığın nerede olduğunu çok iyi biliyorsunuz, fakat bu şekilde olması işinize geliyor. Ne diyelim, mübarek olsun. :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Herkese paylaştığı değerli yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

Sanırım konu saptırılmaya başladı. Karşılıklı kırılmalar olmadan konuyu yoruma kapatıyorum.

Sevgilerle.

AmesfA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...