Mafia 2 Joe ye ne oluyor? [SPOILER İÇERİR]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Niko4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Mafia 2 sonunda Vitoyla Jeo farklı arabalara bindikten sonra arabalar farklı yönlere gidiyor sonra anlaşmada yok gibi laflar dönüyor noluyor bu Joe ye?

Craigdiizzeer

Doçent
Reaksiyon puanı
959
Niko başkan o bölümün sahnesi varsa atabilir misin? O görüntü üzerinden değerlendirelim. Hem daha sağlıklı olur

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Niko başkan o bölümün sahnesi varsa atabilir misin? O görüntü üzerinden değerlendirelim. Hem daha sağlıklı olur
hocam zaten yanlış hatırlamıyorsam oyunun son bölümde chapter 15 in son 2-3 dk olması gerek öyle görüntüyü nasıl atam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

up

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,729
Youtubedan oynanış videosu linki paylaşarak gösterebilirsin.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Youtubedan oynanış videosu linki paylaşarak gösterebilirsin.
Ya hocam haberiniz yoksa neden cevap veriyorsunuz? Nelerin olduğunu bilmeniz için oyunu oynamanız gerek oyunuda oynadıysanız ne gerek var video ya?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,729
Ya hocam haberiniz yoksa neden cevap veriyorsunuz? Nelerin olduğunu bilmeniz için oyunu oynamanız gerek oyunuda oynadıysanız ne gerek var video ya?
Nedir bu agresiflik ? Arkadaş video at demiş bende ona gösterebilmen için fikrimi söyledim.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Mafia 2 sonunda Vitoyla Jeo farklı arabalara bindikten sonra arabalar farklı yönlere gidiyor sonra anlaşmada yok gibi laflar dönüyor noluyor bu Joe ye?
Vito ile Joe Çinlilerle İtalyanlar arasında savaş başlattıkları için herkes onların ölmesini istiyor,ama Leo araya girerek Vito ile bir anlaşma yapıyor anlaşmaya göre Carlo'yu öldürürse canı bağışlanacak. Vito görevi tamamlıyor bu sayede kurtuluyor. Joe ile birlikte dışarı çıkıp araçlara dağılıyorlar sonra Joe nun aracı farklı yöne gidiyor Vito Leo'ya neden diye sorduğunda Leo "Üzgünüm evlat, Joe anlaşmamıza dahil değildi." diyor. Büyük ihtimalle Joe öldü veya kurtuldu ancak o sahne gösterilmeden oyun bitiyor.

Niko4

Doçent
Reaksiyon puanı
421
Nedir bu agresiflik ? Arkadaş video at demiş bende ona gösterebilmen için fikrimi söyledim.
hocam arkadaşa sinirlendim biraz oda size patladım gerçekten kusura bakmayın yanlışım olduysa af ola
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vito ile Joe Çinlilerle İtalyanlar arasında savaş başlattıkları için herkes onların ölmesini istiyor,ama Leo araya girerek Vito ile bir anlaşma yapıyor anlaşmaya göre Carlo'yu öldürürse canı bağışlanacak. Vito görevi tamamlıyor bu sayede kurtuluyor. Joe ile birlikte dışarı çıkıp araçlara dağılıyorlar sonra Joe nun aracı farklı yöne gidiyor Vito Leo'ya neden diye sorduğunda Leo "Üzgünüm evlat, Joe anlaşmamıza dahil değildi." diyor. Büyük ihtimalle Joe öldü veya kurtuldu ancak o sahne gösterilmeden oyun bitiyor.
hocam araştırma yaptım ve bazı sorular kalmışdı aklımda onlarada cevabını buldum Evet Mafia 3 te bu konuya biraz değinmiş daha sonra Joe kurtulmayı başarıyor ve 5 yıl ortadan kayboluyor daha sonra onu yakınlarından biri ihbar ediyor Leo onu delik deşik ediyor(muş) ve Vitoya böyle gösteriyorlar ve Vito Joe yi tamamen yok olmuş şekilde görüyor ve öldüğünü kabulleniyor aslında Joe ölmemiş o Leonun şöferi oluyor çünki Mafia 3 te Bizim Leo zenciyle konuştuktan sonra arabaya binerken bizim Joe zenciye bakış atıyor aslında Joe de Vitonu öldü sanıyor Leonun Vitoya Jeonun ölmediğinin söylememesinin sebebi Vito eğer Joenin yaşadığını görürse Leoyu indirdikten sonra diğer mafya babalarınıda indire bilir düşüncesiyle söylememiş .

Son düzenleme:

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,512
Mafia3 de Leo galantenin şoförü oluyor.