Niko4
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 421
Mafia 2 sonunda Vitoyla Jeo farklı arabalara bindikten sonra arabalar farklı yönlere gidiyor sonra anlaşmada yok gibi laflar dönüyor noluyor bu Joe ye?
hocam zaten yanlış hatırlamıyorsam oyunun son bölümde chapter 15 in son 2-3 dk olması gerek öyle görüntüyü nasıl atam ?Niko başkan o bölümün sahnesi varsa atabilir misin? O görüntü üzerinden değerlendirelim. Hem daha sağlıklı olur
Ya hocam haberiniz yoksa neden cevap veriyorsunuz? Nelerin olduğunu bilmeniz için oyunu oynamanız gerek oyunuda oynadıysanız ne gerek var video ya?Youtubedan oynanış videosu linki paylaşarak gösterebilirsin.
Nedir bu agresiflik ? Arkadaş video at demiş bende ona gösterebilmen için fikrimi söyledim.Ya hocam haberiniz yoksa neden cevap veriyorsunuz? Nelerin olduğunu bilmeniz için oyunu oynamanız gerek oyunuda oynadıysanız ne gerek var video ya?
Vito ile Joe Çinlilerle İtalyanlar arasında savaş başlattıkları için herkes onların ölmesini istiyor,ama Leo araya girerek Vito ile bir anlaşma yapıyor anlaşmaya göre Carlo'yu öldürürse canı bağışlanacak. Vito görevi tamamlıyor bu sayede kurtuluyor. Joe ile birlikte dışarı çıkıp araçlara dağılıyorlar sonra Joe nun aracı farklı yöne gidiyor Vito Leo'ya neden diye sorduğunda Leo "Üzgünüm evlat, Joe anlaşmamıza dahil değildi." diyor. Büyük ihtimalle Joe öldü veya kurtuldu ancak o sahne gösterilmeden oyun bitiyor.Mafia 2 sonunda Vitoyla Jeo farklı arabalara bindikten sonra arabalar farklı yönlere gidiyor sonra anlaşmada yok gibi laflar dönüyor noluyor bu Joe ye?
hocam arkadaşa sinirlendim biraz oda size patladım gerçekten kusura bakmayın yanlışım olduysa af olaNedir bu agresiflik ? Arkadaş video at demiş bende ona gösterebilmen için fikrimi söyledim.
hocam araştırma yaptım ve bazı sorular kalmışdı aklımda onlarada cevabını buldum Evet Mafia 3 te bu konuya biraz değinmiş daha sonra Joe kurtulmayı başarıyor ve 5 yıl ortadan kayboluyor daha sonra onu yakınlarından biri ihbar ediyor Leo onu delik deşik ediyor(muş) ve Vitoya böyle gösteriyorlar ve Vito Joe yi tamamen yok olmuş şekilde görüyor ve öldüğünü kabulleniyor aslında Joe ölmemiş o Leonun şöferi oluyor çünki Mafia 3 te Bizim Leo zenciyle konuştuktan sonra arabaya binerken bizim Joe zenciye bakış atıyor aslında Joe de Vitonu öldü sanıyor Leonun Vitoya Jeonun ölmediğinin söylememesinin sebebi Vito eğer Joenin yaşadığını görürse Leoyu indirdikten sonra diğer mafya babalarınıda indire bilir düşüncesiyle söylememiş .Vito ile Joe Çinlilerle İtalyanlar arasında savaş başlattıkları için herkes onların ölmesini istiyor,ama Leo araya girerek Vito ile bir anlaşma yapıyor anlaşmaya göre Carlo'yu öldürürse canı bağışlanacak. Vito görevi tamamlıyor bu sayede kurtuluyor. Joe ile birlikte dışarı çıkıp araçlara dağılıyorlar sonra Joe nun aracı farklı yöne gidiyor Vito Leo'ya neden diye sorduğunda Leo "Üzgünüm evlat, Joe anlaşmamıza dahil değildi." diyor. Büyük ihtimalle Joe öldü veya kurtuldu ancak o sahne gösterilmeden oyun bitiyor.
aynenMafia3 de Leo galantenin şoförü oluyor.